TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Xmas Adventure San Pedro de Alcantara

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Xmas Adventure San Pedro de Alcantara

Xmas Adventure San Pedro de Alcántara - De nieuwe spannende vrijetijdsbesteding voor vrienden en families in San Pedro de Alcántara!

+ Meer - Minder

Laat je meevoeren naar de betoverende wereld van San Pedro de Alcántara, waar de straten schitteren in kerstlichtjes en een avontuur van een heel bijzonder soort op jullie wacht. De lucht is doordrenkt met de kruidige zeebries en de geur van versgebakken churros, terwijl een mysterieuze schatkaart de ronde doet. Een welgestelde lokale ondernemer in pensioen heeft een belofte gedaan die iedereen doet dromen: wie het raadselmarathon als eerste voltooit, zal een schat van onschatbare waarde ontdekken. Maar dit raadsel is doorspekt met kerstmagie. Wat beweegt deze man om zijn rijkdom al bij leven te delen? Bundel je krachten en doorkruis het winterse San Pedro de Alcántara op jullie kerstelijke speurtocht om het mysterie te ontrafelen.

Xmas Adventure: Ontdek de geheimen van San Pedro

In San Pedro de Alcántara, met zijn majestueuze kerk en historische straatjes, vind je het perfecte decor voor jullie kerstelijke speurtocht in San Pedro de Alcántara. Gewapend met de raadselachtige kaart verkennen jullie de sfeervolle oude stad en gaan jullie samen de uitdaging aan met listige opdrachten. De kerstvertelling vormt de rode draad door jullie Xmas Adventure. Zullen jullie in staat zijn de aanwijzingen te ontcijferen en jullie rivalen steeds een stap voor te blijven?

Kerstviering in San Pedro de Alcántara: Een feest van saamhorigheid

Vorm een onoverwinnelijk team met vrienden of familie en duik in de kerstelijke speurtocht in San Pedro de Alcántara. Aan het einde van dit spannende avontuur kan de langverwachte schat op jullie liggen te wachten. Het enige wat jullie nodig hebben, is een deelnamebewijs, een smartphone met internetverbinding en een onwankelbare teamgeest. Jullie kunnen op elk moment beginnen! Mocht je tussendoor een pauze nodig hebben, trakteer jezelf dan op een moment van rust aan de boulevard van San Pedro, maar vergeet nooit dat de schat ergens op jullie wacht!

En als je jouw kerstviering in San Pedro de Alcántara echt onvergetelijk wilt maken, dan is onze speurtocht de perfecte keuze. Het is niet alleen een aanvulling op jullie culinaire programma, maar het bevordert ook het plezier en de teamgeest - allemaal in een feestelijk kerstjasje. Sluit het jaar af met je collega's met een onvergetelijke ervaring en maak onze speurtocht tot het hoogtepunt van jullie kerstviering in San Pedro de Alcántara!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Xmas Adventure - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur San Pedro de Alcantara
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw San Pedro de Alcántara speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht San Pedro de Alcántara
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht San Pedro de Alcántara
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht San Pedro de Alcántara
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht San Pedro de Alcántara
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in San Pedro de Alcántara. Met de myCityHunt teamevenementen in San Pedro de Alcántara hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in San Pedro de Alcántara maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Xmas Adventure San Pedro de Alcántara

Xmas Adventure San Pedro de Alcantara

De kerstspeurtocht in San Pedro de Alcántara! Puzzel je als team een weg door het winterse San Pedro de Alcántara op jacht naar de kerstschat!

Kersttijd is spelletjestijd! Ervaar de gameplay van een speurtocht in combinatie met de unieke kerstsfeer - en dit alles in de frisse lucht! Samen met je vrienden of familie ga jij op speurtocht in San Pedro de Alcántara. Uitgerust met je smartphone en vindingrijkheid, zul je geheime aanwijzingen vinden, kerstraadsels oplossen en de magie van de pre-kerstfestiviteiten in San Pedro de Alcántara ervaren. Maar let op: ook andere schatzoekers zijn op jacht naar de geheime kerstschat! Lukt het jou en je medeconcurrenten om die als eerste te vinden?";

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum