TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Xmas Adventure Sainte-Genevieve-des-Bois

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Xmas Adventure Sainte-Genevieve-des-Bois

Xmas Adventure Sainte-Geneviève-des-Bois - De nieuwe spannende vrijetijdsbesteding voor vrienden en families in Sainte-Geneviève-des-Bois!

+ Meer - Minder

Stel je voor: de geur van versgebakken koekjes vult de lucht en de schittering van kerstlichtjes weerspiegelt in je hoopvolle ogen. In het schilderachtige Sainte-Geneviève-des-Bois ligt een avontuur op je te wachten, dat je hart sneller doet kloppen. Een kerstelijke speurtocht die niet alleen je neus voor mysteries test, maar ook je teamgeest. Een welgestelde zakenman in zijn gouden jaren heeft een geheimzinnige schatkaart achtergelaten, met een belofte die schittert als de ster bovenop de kerstboom: een onmetelijke schat voor wie als eerste de puzzels oplost. Maar waarom is deze schatkaart doordrenkt met kerstmagie? En wat heeft deze man bewogen om zijn rijkdom op zo'n betoverende wijze te delen? Bundel je krachten en ontrafel het mysterie dat verborgen ligt in de winterse straatjes van Sainte-Geneviève-des-Bois.

Xmas Adventure: Een magisch raadsel in Sainte-Geneviève-des-Bois

De kerstverlichting van de stad gidst je door de speurtocht alsof je een levend onderdeel bent van een kerstkaart. Met elke stap door de pittoreske straten, langs de historische donjon die statig schittert in de winterzon, kom je dichter bij het geheim. Deze kerstelijke speurtocht in Sainte-Geneviève-des-Bois is een feest voor zowel de zintuigen als de geest. Puzzels, die zich zachtjes op je gedachten nestelen als sneeuwvlokken, wachten op je. Dit Xmas Adventure in Sainte-Geneviève-des-Bois is meer dan een spel – het is een tijdreis die je de verhalen en tradities laat ervaren die kerst zo speciaal maken. Zijn jullie in staat om de aanwijzingen te ontcijferen en jullie rivalen te slim af te zijn om als eerste de schat te vinden?

Kerstviering in Sainte-Geneviève-des-Bois: Een feest van saamhorigheid

Vorm een team met je slimste vrienden of familieleden en begeef je op een speurtocht die je niet snel zult vergeten. Jullie avontuur leidt langs besneeuwde lanen, voorbij de beroemde Russische begraafplaats, waar de graven van beroemdheden rusten in het licht van de kerststerren. Maar laat je niet te lang boeien, want de schat van Sainte-Geneviève-des-Bois wacht erop door jullie ontdekt te worden. Alles wat je nodig hebt is een ticket, een smartphone en de vastberadenheid om het mysterie te onthullen. De kerstviering in Sainte-Geneviève-des-Bois wordt zo een ongeëvenaarde ervaring. En mocht je tussendoor even op adem moeten komen, laat je dan betoveren door de kerstsfeer van de plaats en doe nieuwe energie op voor de volgende ronde.

De kerstelijke speurtocht in Sainte-Geneviève-des-Bois is niet alleen een spannende uitdaging, maar ook het hoogtepunt voor elke kerstviering in de stad. Het combineert plezier, teambuilding en een feestelijke ambiance tot een onvergetelijke belevenis. Geef je collega's of vrienden het cadeau van een unieke afsluiting van het jaar en voeg dit Xmas Adventure toe aan jullie kerstviering in Sainte-Geneviève-des-Bois. Ga samen dit magische avontuur aan en creëer herinneringen die nog lang zullen nazinderen, lang nadat het laatste kerstlied heeft geklonken.

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Xmas Adventure - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Sainte-Genevieve-des-Bois
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Sainte-Geneviève-des-Bois speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Sainte-Geneviève-des-Bois
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Sainte-Geneviève-des-Bois
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Sainte-Geneviève-des-Bois
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Sainte-Geneviève-des-Bois
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Sainte-Geneviève-des-Bois. Met de myCityHunt teamevenementen in Sainte-Geneviève-des-Bois hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Sainte-Geneviève-des-Bois maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Xmas Adventure Sainte-Geneviève-des-Bois

Xmas Adventure Sainte-Genevieve-des-Bois

De kerstspeurtocht in Sainte-Geneviève-des-Bois! Puzzel je als team een weg door het winterse Sainte-Geneviève-des-Bois op jacht naar de kerstschat!

Kersttijd is spelletjestijd! Ervaar de gameplay van een speurtocht in combinatie met de unieke kerstsfeer - en dit alles in de frisse lucht! Samen met je vrienden of familie ga jij op speurtocht in Sainte-Geneviève-des-Bois. Uitgerust met je smartphone en vindingrijkheid, zul je geheime aanwijzingen vinden, kerstraadsels oplossen en de magie van de pre-kerstfestiviteiten in Sainte-Geneviève-des-Bois ervaren. Maar let op: ook andere schatzoekers zijn op jacht naar de geheime kerstschat! Lukt het jou en je medeconcurrenten om die als eerste te vinden?";

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum