TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Xmas Adventure Rancho Cucamonga

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Xmas Adventure Rancho Cucamonga (CA)

Xmas Adventure Rancho Cucamonga - De nieuwe spannende vrijetijdsbesteding voor vrienden en families in Rancho Cucamonga!

+ Meer - Minder

Pop die champagne, avonturiers en puzzelliefhebbers in Rancho Cucamonga! Er staat een kerstschatzoektocht op jullie te wachten die zo buitenaards is, dat zelfs de kerstman er jaloers op zou zijn. Beeld je in dat je verstrikt raakt in een mysterie zo ingewikkeld als de wijnranken in onze historische wijngaarden. Een gerespecteerde lokale held, een gepensioneerde ondernemer, heeft een uitdaging ontworpen die jullie moed, scherpzinnigheid en teamgeest zal testen. Hij heeft een schat beloofd die zo waardevol is, dat zelfs de glinsterende lichtjes van Victoria Gardens erbij verbleken. Maar deze schat is niet alleen tastbaar – het is een nalatenschap die voor altijd in de kerststerrenhemel van Rancho Cucamonga zal schitteren. Dus, verzamel je vrienden, vorm een team en bereid je voor om het mysterie te ontrafelen dat verborgen ligt in de feestelijk versierde straten van onze stad!

Xmas Adventure: Ontdek de magie van Rancho Cucamonga

De kerstschatzoektocht in Rancho Cucamonga is een waar genot voor de zintuigen. Gewapend met een kaart die meer geheimen bevat dan de wijnkelders van de Joseph Filippi Winery, zullen jullie op een ontdekkingsreis gaan langs prachtig versierde straten en historische hoekjes van de stad. Elk opgelost raadsel brengt jullie dichter bij het ultieme doel: de schat die aan het einde van de reis op de gelukkigen wacht. Terwijl jullie de speurtocht doorstaan, worden jullie ingewijd in de geheimen van de kerstmagie die onze stad transformeert in een winterwonderland. Zijn jullie klaar om de aanwijzingen te ontrafelen en jullie concurrenten in de kou te laten staan?

Kerstviering in Rancho Cucamonga: Een feest voor de gemeenschap

De kerstviering in Rancho Cucamonga krijgt een extra dimensie met deze schatzoektocht. Verzamel een team van de slimste mensen die je kent – familie, vrienden of collega's – en doe mee aan een avontuur dat jullie nog lang zal heugen. Alles wat je nodig hebt, is een ticket, een smartphone en de vastberadenheid om het mysterie te ontcijferen. En als je tijdens de jacht op de kerstschat even wilt pauzeren, kun je genieten van de schilderachtige sfeer van Route 66, maar verlies nooit het einddoel uit het oog!

De kerstschatzoektocht in Rancho Cucamonga is meer dan een spel, het is een evenement dat jullie kerstviering in Rancho Cucamonga onvergetelijk zal maken. Het combineert de opwinding van een speurtocht met de geest van saamhorigheid en de vreugde van de feestdagen. Sluit het jaar af met een spectaculaire knal en voeg dit magische avontuur toe aan jullie kerstviering in Rancho Cucamonga. Het is de perfecte mix van plezier, teambuilding en feestvreugde die iedereen gegarandeerd een glimlach zal bezorgen. Word de helden van jullie eigen kerstverhaal en maak je klaar voor het avontuur van je leven!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Xmas Adventure - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel Bear Gulch Park
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.9 km
 Taal Taal
 Geschikt voor > 8 jaar
 Datum elke dag
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Tickets Rancho Cucamonga
Binnenkort beschikbaar

Koop cadeaubonnen

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Rancho Cucamonga
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Rancho Cucamonga speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Rancho Cucamonga
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Rancho Cucamonga
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Rancho Cucamonga
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Rancho Cucamonga
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Rancho Cucamonga. Met de myCityHunt teamevenementen in Rancho Cucamonga hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Rancho Cucamonga maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Xmas Adventure Rancho Cucamonga

Xmas Adventure Rancho Cucamonga

De kerstspeurtocht in Rancho Cucamonga! Puzzel je als team een weg door het winterse Rancho Cucamonga op jacht naar de kerstschat!

Kersttijd is spelletjestijd! Ervaar de gameplay van een speurtocht in combinatie met de unieke kerstsfeer - en dit alles in de frisse lucht! Samen met je vrienden of familie ga jij op speurtocht in Rancho Cucamonga. Uitgerust met je smartphone en vindingrijkheid, zul je geheime aanwijzingen vinden, kerstraadsels oplossen en de magie van de pre-kerstfestiviteiten in Rancho Cucamonga ervaren. Maar let op: ook andere schatzoekers zijn op jacht naar de geheime kerstschat! Lukt het jou en je medeconcurrenten om die als eerste te vinden?";

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum