TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Xmas Adventure Radolfzell am Bodensee

4,5 (6)
slechts
€ 12,99
p.p.

Kerstavontuur Radolfzell am Bodensee

6 Klanten hebben deze tour beoordeeld: 4.5 uit 5 sterren

Xmas Adventure Radolfzell am Bodensee - De nieuwe spannende vrijetijdsbesteding voor vrienden en families in Radolfzell am Bodensee!

+ Meer - Minder

Wanneer de winter zijn intrede doet, transformeert Radolfzell am Bodensee in een sprookjesachtige wereld, klaar voor een avontuur dat zelfs de meest nuchtere ziel kan verwarmen. De lucht hangt vol met de geur van glühwein en de spanning van de aanstaande kerstspeurtocht. Een lokale ondernemer, wiens levenservaring bijna net zo rijk is als zijn bankrekening, heeft de stad op stelten gezet met een mysterieuze kaart. Een schat van ongekende waarde ligt verborgen, wachtend om door jullie ontdekt te worden. Maar let op, deze schat is niet zomaar een nalatenschap – het is een kerstmysterie dat smeekt om ontrafeld te worden. Verenig je met vrienden en familie en duik in dit winterse raadselplezier!

Xmas Adventure: De Magie van Kerst in Radolfzell

Het Münster Unserer Lieben Frau straalt in kerstsfeer en de oude stadskern van Radolfzell nestelt zich knus onder een deken van feestelijke lichtjes – het ideale decor voor jullie kerstspeurtocht. Gewapend met een geheimzinnige kaart doorkruisen jullie de besneeuwde straatjes, terwijl je samen de hersenkrakers oplost. Laat je leiden door het kerstverhaal en duik in de mythes die Radolfzell omhullen. Wie heeft het inzicht om de hints te volgen en de concurrentie steeds een stap voor te blijven?

Kerstviering in Radolfzell am Bodensee: Een Feest van Saamhorigheid

Trek je laarzen strak aan en vorm een dappere groep met kameraden en familieleden. Jullie kerstviering in Radolfzell am Bodensee ontpopt zich tot een legendarische speurtocht! Het enige wat je nodig hebt is een ticket, een smartphone met internetverbinding en de vastberadenheid om het mysterie op te lossen. De speurtocht is niet gebonden aan tijden – jullie bepalen zelf het tempo van jullie avontuur. En mocht de kou je in de greep krijgen, zoek dan de warmte op in een van de gezellige cafés in de oude stad. Maar vergeet nooit: de schat van Radolfzell wacht geduldig op zijn ontdekkers!

Zoek je nog naar een unieke invulling voor je kerstviering in Radolfzell am Bodensee? Maak van het myCityHunt Xmas Adventure de kroon op je feest. Het is meer dan een evenement – het is een ontdekkingstocht door het hart van de stad, een teambuildingervaring die je nog lang bij zal blijven. Sluit het jaar af met een knal en maak de kerstspeurtocht in Radolfzell am Bodensee onderdeel van je feestelijkheden. Zo verandert jullie viering in een verhaal dat nog lang en breed naverteld zal worden!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Xmas Adventure - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Radolfzell am Bodensee
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Radolfzell am Bodensee speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Radolfzell am Bodensee
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Radolfzell am Bodensee
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Radolfzell am Bodensee
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Radolfzell am Bodensee
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Radolfzell am Bodensee. Met de myCityHunt teamevenementen in Radolfzell am Bodensee hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Radolfzell am Bodensee maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Xmas Adventure Radolfzell am Bodensee

Xmas Adventure Radolfzell am Bodensee

De kerstspeurtocht in Radolfzell am Bodensee! Puzzel je als team een weg door het winterse Radolfzell am Bodensee op jacht naar de kerstschat!

Kersttijd is spelletjestijd! Ervaar de gameplay van een speurtocht in combinatie met de unieke kerstsfeer - en dit alles in de frisse lucht! Samen met je vrienden of familie ga jij op speurtocht in Radolfzell am Bodensee. Uitgerust met je smartphone en vindingrijkheid, zul je geheime aanwijzingen vinden, kerstraadsels oplossen en de magie van de pre-kerstfestiviteiten in Radolfzell am Bodensee ervaren. Maar let op: ook andere schatzoekers zijn op jacht naar de geheime kerstschat! Lukt het jou en je medeconcurrenten om die als eerste te vinden?";

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum