TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Xmas Adventure Port Macquarie

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Xmas Adventure Port Macquarie

Wil je tijdens de kerstperiode Port Macquarie met een geheel nieuwe blik ervaren? Ontdek dan onze raadselspeurtocht Xmas Adventure op je smartphone!

+ Meer - Minder

Beeld je in dat Port Macquarie transformeert in een magisch kerstparadijs, compleet met avontuur en puzzelplezier dat op jullie ligt te wachten. De zilte zeelucht vermengt zich met de geur van dennennaalden en de zon baadt de kust in een warm, gouden licht. In deze schilderachtige stad heeft een geheimzinnige gebeurtenis de inwoners in rep en roer gebracht - een kerstelijke speurtocht in Port Macquarie staat op het punt van beginnen! Een mysterieuze schat, achtergelaten door een welgestelde zakenman op pensioen, wenkt met rijkdommen die alleen de slimsten onder ons kunnen ontdekken. Maar wat maakt deze schatkaart zo kerstachtig en wat drijft deze man om zijn fortuin te delen terwijl hij nog leeft? Ontdek het door je met je team een weg te banen door de feestelijk versierde straten van Port Macquarie en het mysterie rond de verloren schat te ontrafelen!

Xmas Adventure: Ontdek de geheimen van Port Macquarie

De kerstelijke speurtocht in Port Macquarie leidt jullie langs de schitterende lichtjes van het Koala Hospital, waar de nachtelijke inwoners tot leven komen bij schemering. Gewapend met de geheimzinnige kaart worden jullie onderdeel van een spannende puzzeltocht die jullie ook naar de historische vuurtoren Tacking Point brengt. Daar, waar de golven van de oceaan de kust kussen, kunnen de volgende aanwijzingen verborgen liggen. De kerstviering in Port Macquarie krijgt door dit avontuur een extra schittering. Zijn jullie in staat de aanwijzingen te interpreteren en de concurrentie steeds een stapje voor te blijven?

Kerstviering in Port Macquarie: Een feest van saamhorigheid

Vorm een team met vrienden en familie en ga op een speurtocht die jullie door de betoverende straten van Port Macquarie voert. Wie weet leidt jullie zoektocht wel naar een schat die al jullie dromen overtreft! Alles wat jullie nodig hebben is een ticket, een smartphone en een onwankelbare vastberadenheid om het raadsel op te lossen. Deze kerstelijke speurtocht in Port Macquarie kunnen jullie beginnen wanneer jullie willen.

Als jullie een pauze nodig hebben, neem dan een moment van rust op Town Beach of geniet van de lokale gastronomie in een van de gezellige cafés. Maar vergeet nooit dat ergens in Port Macquarie een schat op jullie wacht om ontdekt te worden!

Een onvergetelijke kerstviering in Port Macquarie

Het Xmas Adventure in Port Macquarie is niet alleen een puzzelplezier voor vrijetijdsavonturiers, maar ook een uitstekende keuze voor jullie kerstviering in Port Macquarie. Voeg aan jullie feest een interactieve speurtocht toe die plezier, teambuilding en feestelijke sfeer combineert. Geef jullie collega's en vrienden een jaareinde om niet te vergeten en plan deze kerstelijke speurtocht als hoogtepunt van jullie viering. Laat jullie betoveren door de magie van de kersttijd in Port Macquarie en creëer samen herinneringen die nog lang zullen nazinderen!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Xmas Adventure - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Port Macquarie
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Port Macquarie speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Port Macquarie
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Port Macquarie
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Port Macquarie
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Port Macquarie
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Port Macquarie. Met de myCityHunt teamevenementen in Port Macquarie hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Port Macquarie maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Xmas Adventure Port Macquarie

Xmas Adventure Port Macquarie

De kerstspeurtocht in Port Macquarie! Puzzel je als team een weg door het winterse Port Macquarie op jacht naar de kerstschat!

Kersttijd is spelletjestijd! Ervaar de gameplay van een speurtocht in combinatie met de unieke kerstsfeer - en dit alles in de frisse lucht! Samen met je vrienden of familie ga jij op speurtocht in Port Macquarie. Uitgerust met je smartphone en vindingrijkheid, zul je geheime aanwijzingen vinden, kerstraadsels oplossen en de magie van de pre-kerstfestiviteiten in Port Macquarie ervaren. Maar let op: ook andere schatzoekers zijn op jacht naar de geheime kerstschat! Lukt het jou en je medeconcurrenten om die als eerste te vinden?";

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum