TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Xmas Adventure Neuilly-sur-Seine

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Kerstavontuur Neuilly-sur-Seine

Wil je tijdens de kerstperiode Neuilly-sur-Seine met een geheel nieuwe blik ervaren? Ontdek dan onze raadselspeurtocht Xmas Adventure op je smartphone!

+ Meer - Minder

Laat je meeslepen naar het betoverende Neuilly-sur-Seine, waar de straten in kerstlicht baden en een avontuur van formaat op je wacht. De kerstelijke speurtocht in Neuilly-sur-Seine is meer dan een spelletje; het is een reis door de tijd, een duik in de geschiedenis en cultuur van deze sfeervolle stad. Beeld je in hoe je langs de statige lanen wandelt, langs het schitterend verlichte stadhuis, terwijl je aanwijzingen ontcijfert die je stap voor stap dichter bij het doel brengen. Jouw missie: de schat vinden die door een gulle lokale weldoener is verstopt en het raadsel van zijn fortuin en de kerstelijke connectie van zijn schatkaart ontrafelen. Ben je klaar voor dit onvergetelijke Xmas Adventure?

Xmas Adventure: Ontdek de verborgen parels van Neuilly-sur-Seine

De kerstelijke speurtocht in Neuilly-sur-Seine neemt je mee naar de meest verborgen hoekjes en de meest schitterende bezienswaardigheden van de stad. Bewonder de historische kerk van Saint-Jean-Baptiste terwijl je samen puzzels oplost en de verhalen en legendes van de stad eigen maakt. De kerstviering in Neuilly-sur-Seine verandert in een speurtocht die je niet alleen fysiek, maar ook mentaal op de proef stelt. Met elk opgelost raadsel onthul je een stukje van Neuilly's geschiedenis en kom je dichter bij de grote schat. Zijn jullie slim genoeg om alle aanwijzingen te interpreteren en de speurtocht als winnaars af te sluiten?

Kerstviering in Neuilly-sur-Seine: Teambuilding en genieten

Wat is er leuker dan de kerstviering in Neuilly-sur-Seine te combineren met een spannende speurtocht? Trommel een team op van vrienden, familie of collega's en stort je op dit unieke avontuur. Alles wat je nodig hebt is een ticket, een smartphone en de drive om als eerste de schat te vinden. Je kunt op elk moment beginnen en de stad ontdekken in haar kerstelijke betovering. Tijdens een welverdiende pauze kun je genieten van de culinaire heerlijkheden in een van de gezellige cafés of restaurants die Neuilly rijk is. Maar vergeet niet, de schat van Neuilly-sur-Seine ligt op jullie te wachten!

De kerstelijke speurtocht in Neuilly-sur-Seine is ook de perfecte toevoeging voor jullie kerstviering in Neuilly-sur-Seine. Het combineert plezier, teambuilding en de feestelijke sfeer die je wenst voor een geslaagd feest. Sluit het jaar af met een onvergetelijk hoogtepunt en plan de speurtocht als onderdeel van jullie kerstviering in Neuilly-sur-Seine. Jullie team zal de uitdaging geweldig vinden en samen creëer je herinneringen die nog lang na het feest zullen schitteren.

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Xmas Adventure - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Neuilly-sur-Seine
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Neuilly-sur-Seine speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Neuilly-sur-Seine
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Neuilly-sur-Seine
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Neuilly-sur-Seine
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Neuilly-sur-Seine
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Neuilly-sur-Seine. Met de myCityHunt teamevenementen in Neuilly-sur-Seine hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Neuilly-sur-Seine maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Xmas Adventure Neuilly-sur-Seine

Xmas Adventure Neuilly-sur-Seine

De kerstspeurtocht in Neuilly-sur-Seine! Puzzel je als team een weg door het winterse Neuilly-sur-Seine op jacht naar de kerstschat!

Kersttijd is spelletjestijd! Ervaar de gameplay van een speurtocht in combinatie met de unieke kerstsfeer - en dit alles in de frisse lucht! Samen met je vrienden of familie ga jij op speurtocht in Neuilly-sur-Seine. Uitgerust met je smartphone en vindingrijkheid, zul je geheime aanwijzingen vinden, kerstraadsels oplossen en de magie van de pre-kerstfestiviteiten in Neuilly-sur-Seine ervaren. Maar let op: ook andere schatzoekers zijn op jacht naar de geheime kerstschat! Lukt het jou en je medeconcurrenten om die als eerste te vinden?";

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum