TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Xmas Adventure Marl

slechts
€ 12,99
p.p.

Kerstavontuur Marl

Wil je tijdens de kerstperiode Marl met een geheel nieuwe blik ervaren? Ontdek dan onze raadselspeurtocht Xmas Adventure op je smartphone!

+ Meer - Minder

Laat je meeslepen naar het magische Marl, waar de koude dagen transformeren in een avontuur dat je hart verwarmt! In deze stad, beroemd om het Skulpturenmuseum Glaskasten en het prachtige Schloss Sinsen, is iets geheimzinnigs aan de hand. Er is een mysterieuze schatkaart opgedoken, achtergelaten door een slimme lokale ondernemer die met pensioen is gegaan. Zijn belofte is zo aantrekkelijk als de schittering van kerstlichtjes: wie de raadselmarathon van Marl als eerste voltooit, zal een schat van onschatbare waarde vinden. Maar wacht even, waarom zit die schatkaart vol kerstmagie? En waarom is die man zo gretig om zijn immense fortuin te delen terwijl hij nog leeft? Ga op een kerstelijke speurtocht in Marl en ontrafel het mysterie dat in de winterlucht van deze stad hangt!

Xmas Adventure: Ontdek de geheimen van Marl

Het kerstelijke speurtocht in Marl is meer dan een spelletje – het is een duik in de feestelijk versierde straten van de stad. Met de geheimzinnige schatkaart in jullie handen doorkruisen jullie het centrum, langs het Skulpturenmuseum Glaskasten dat in een bijzondere schittering baadt. Elk opgelost raadsel brengt jullie dichter bij het doel, terwijl de kerstthema jullie avontuur als een rode draad begeleidt. Zijn jullie in staat de aanwijzingen te ontcijferen en sneller dan de andere schatzoekers te zijn? Laat je betoveren door de anekdotes over het kerstfeest en word onderdeel van de legende die Marl in deze bezinningsvolle tijd omhult.

Kerstviering in Marl: Een onvergetelijke teamervaring

Verzamel je ultieme team en stort je in de kerstelijke speurtocht in Marl. Of je nu met vrienden, familie of collega's bent – de speurtocht is de perfecte manier om samen puzzels op te lossen en wie weet zelfs een echte schat te ontdekken. Alles wat je nodig hebt is een deelname-ticket, een smartphone met internettoegang en een vurige wil om als winnaar uit de bus te komen. Begin jullie avontuur wanneer jullie willen en laat je meeslepen door de kerstsfeer van Marl.

Als jullie energie begint op te raken, is een bezoek aan het historische Schloss Sinsen de perfecte plek om weer op krachten te komen. Maar vergeet niet, ergens wacht de legendarische kerstschat van Marl op jullie, klaar om ontdekt te worden!

De speurtocht: Het hoogtepunt van jullie kerstviering in Marl

Wat is een kerstviering in Marl zonder die extra dosis plezier en spanning? De myCityHunt speurtocht is de perfecte aanvulling voor jullie kerstviering. Het combineert alles wat je je bij een geslaagd feest voorstelt: plezier, teambuilding en een feestelijke kerstthema. Verras je collega's met een onvergetelijke afsluiting van het jaar en plan onze speurtocht als hoogtepunt van jullie kerstviering in Marl. Samen zullen jullie het geheim ontrafelen en misschien zelfs de schat in handen krijgen. Een kerstelijke speurtocht in Marl die je bijblijft – laat het avontuur beginnen!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Xmas Adventure - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Marl
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Marl speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Marl
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Marl
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Marl
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Marl
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Marl. Met de myCityHunt teamevenementen in Marl hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Marl maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Xmas Adventure Marl

Xmas Adventure Marl

De kerstspeurtocht in Marl! Puzzel je als team een weg door het winterse Marl op jacht naar de kerstschat!

Kersttijd is spelletjestijd! Ervaar de gameplay van een speurtocht in combinatie met de unieke kerstsfeer - en dit alles in de frisse lucht! Samen met je vrienden of familie ga jij op speurtocht in Marl. Uitgerust met je smartphone en vindingrijkheid, zul je geheime aanwijzingen vinden, kerstraadsels oplossen en de magie van de pre-kerstfestiviteiten in Marl ervaren. Maar let op: ook andere schatzoekers zijn op jacht naar de geheime kerstschat! Lukt het jou en je medeconcurrenten om die als eerste te vinden?";

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum