TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Xmas Adventure Los Gatos

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Xmas Adventure Los Gatos (CA)

Een kerstspeurtocht in de frisse lucht: speel nu in Los Gatos het Xmas Adventure van myCityHunt!

+ Meer - Minder

Ontdek de magie van een legendarische kerstspeurtocht in Los Gatos, een stad die bekendstaat om haar schilderachtige straatjes en historische bezienswaardigheden. Beeld je in hoe je door de feestelijk verlichte lanen wandelt, langs het schitterende Montalvo Arts Center dat als een sprookjeskasteel in de winterse nacht glinstert. Of hoe je een aanwijzing ontcijfert bij Oak Meadow Park, waar de lichten van de carrousel een kerstdansje doen. Een lokale zakenman, die inmiddels van zijn pensioen geniet, heeft een mysterieuze schatkaart achtergelaten die leidt naar een fortuin van onschatbare waarde. Maar het geheim ligt diep verborgen in de kersttradities van Los Gatos. Wat beweegt deze man om zijn rijkdom te delen tijdens de meest feestelijke tijd van het jaar? Ga op dit avontuur en onthul de geheimen die deze kerstspeurtocht in Los Gatos voor jullie in petto heeft.

Xmas Adventure: Ontdek de verborgen hoekjes van Los Gatos

In de met kerstlichtjes versierde straten van Los Gatos vind je de perfecte achtergrond voor jullie zoektocht. Gewapend met de geheimzinnige schatkaart verkennen jullie het charmante centrum, lossen samen lastige puzzels op en dompelen jullie onder in de kerstsfeer die als een warme deken over het avontuur ligt. Onderweg leren jullie boeiende verhalen en anekdotes over Los Gatos en het kerstfeest. Zijn jullie klaar om de aanwijzingen te ontcijferen en je concurrenten het nakijken te geven?

Kerstviering in Los Gatos: Een onvergetelijk teamuitje

Trommel je vrienden of collega's op en duik in de kerstdrukte van Los Gatos. Tussen de historische panden en onder de sterrenhemel kan zomaar de sleutel tot een onmetelijke schat verborgen liggen. Alles wat je nodig hebt is een ticket, een smartphone en een onwrikbare teamgeest. Jullie kunnen de speurtocht starten wanneer jullie er klaar voor zijn.

En als jullie even op adem moeten komen om nieuwe energie op te doen, strijk dan neer op een van de vele betoverende plekjes in Los Gatos. Maar vergeet niet dat er ergens in deze stad een schat op jullie wacht, verscholen achter kerstpuzzels en feestelijke magie.

Het hoogtepunt van jullie kerstviering in Los Gatos

De kerstspeurtocht in Los Gatos is niet alleen een avontuur voor het hele gezin, maar ook de ideale activiteit voor jullie kerstviering in Los Gatos. Deze interactieve speurtocht is de perfecte aanvulling op het culinaire en gezellige programma van jullie feest. Het biedt alles wat je van een onvergetelijk evenement mag verwachten: plezier, teambuilding en een feestelijke sfeer. Geef jullie kerstviering in Los Gatos een extra dimensie en plan dit Xmas Adventure als hoogtepunt van de avond. Sluit het jaar af met een knal en creëer herinneringen die nog lang na de feestdagen in jullie harten zullen nazinderen.

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Xmas Adventure - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel 233 Oak Meadow Park
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.5 km
 Taal Taal
 Geschikt voor > 8 jaar
 Datum elke dag
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Tickets Los Gatos
Binnenkort beschikbaar

Koop cadeaubonnen

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Los Gatos
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Los Gatos
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Los Gatos
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Los Gatos
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Los Gatos. Met de myCityHunt teamevenementen in Los Gatos hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Los Gatos maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Xmas Adventure Los Gatos

Xmas Adventure Los Gatos

De kerstspeurtocht in Los Gatos! Puzzel je als team een weg door het winterse Los Gatos op jacht naar de kerstschat!

Kersttijd is spelletjestijd! Ervaar de gameplay van een speurtocht in combinatie met de unieke kerstsfeer - en dit alles in de frisse lucht! Samen met je vrienden of familie ga jij op speurtocht in Los Gatos. Uitgerust met je smartphone en vindingrijkheid, zul je geheime aanwijzingen vinden, kerstraadsels oplossen en de magie van de pre-kerstfestiviteiten in Los Gatos ervaren. Maar let op: ook andere schatzoekers zijn op jacht naar de geheime kerstschat! Lukt het jou en je medeconcurrenten om die als eerste te vinden?";

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum