TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Xmas Adventure Lincoln

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Xmas Adventure Lincoln (CA)

Een kerstspeurtocht in de frisse lucht: speel nu in Lincoln het Xmas Adventure van myCityHunt!

+ Meer - Minder

Laat je meevoeren op een kerstavontuur in Lincoln dat jullie harten sneller doet kloppen en de ware kerstsfeer tot leven wekt. De geur van dennen en versgebakken lekkernijen hangt in de lucht terwijl de straten transformeren in een schitterend winterparadijs. Deze stad, beroemd om zijn Gladding, McBean Pottery Factory en de schilderachtige Lincoln Heritage Trail, nodigt jullie uit voor een kerstelijke speurtocht die je niet snel zult vergeten. Klaar voor een puzzel die jullie door de feestelijk versierde steegjes leidt en misschien zelfs naar een klein fortuin? Trek je warmste muts en handschoenen aan, want dit avontuur belooft spanning en kerstvreugde voor de hele groep!

Xmas Adventure: Kerstelijke speurtocht in Lincoln

De kerstelijke speurtocht in Lincoln is meer dan een spelletje – het is een expeditie door de geschiedenis en de geheime plekjes van deze charmante stad. Gewapend met een mysterieuze kaart die jullie van de Lincoln Arts and Culture Foundation Gallery naar het sfeervolle McBean Park leidt, worden jullie onderdeel van een legende. Een voormalige ondernemer heeft hier een schat achtergelaten die meer waard is dan goud en juwelen. Kunnen jullie de aanwijzingen ontcijferen die verborgen liggen in de kersttradities van de stad? Zijn jullie klaar om de koppen bij elkaar te steken en als eerste het mysterie op te lossen? Laat de kerstviering in Lincoln van start gaan met een speurtocht die jullie namen in de geschiedenisboeken van de stad zou kunnen schrijven!

Kerstviering in Lincoln: Een feest van samenhorigheid

Beeld je in hoe je door de feestelijk verlichte straten van Lincoln wandelt, langs stralende etalages en onder twinkelende lichtslingers door. De kerstelijke speurtocht in Lincoln is de perfecte gelegenheid om vrienden, familie of collega's samen te brengen. Alles wat je nodig hebt is een ticket, een smartphone en de bereidheid om samen te zegevieren. Of je nu op zoek bent naar een unieke kerstviering in Lincoln of gewoon even aan de dagelijkse sleur wilt ontsnappen – deze speurtocht biedt een ongeëvenaarde ervaring. Laat je meeslepen in de jacht op de schat en zie hoe de teamdynamiek met elke opgeloste puzzel toeneemt. En wie weet, misschien eindigt jullie kerstelijke speurtocht in Lincoln wel met een vondst die jullie stoutste dromen overtreft.

Als de schattenjacht jullie hongerig maakt, laat je dan verleiden door de lokale heerlijkheden. Neem een pauze in een van de gezellige cafés of restaurants langs de Lincoln Heritage Trail en laad op voor het volgende deel van jullie avontuur. Maar vergeet niet, ergens in Lincoln wacht een schat op jullie ontdekking!

De kerstviering in Lincoln wordt door de kerstelijke speurtocht een memorabel festijn. Het is een kans om het jaar spetterend af te sluiten en jullie onderlinge band te versterken. Ervaar hoe het samen oplossen van raadsels en het nastreven van de schat jullie als team verenigt. Maak van de kerstviering in Lincoln een hoogtepunt dat nog lang in het geheugen gegrift zal staan. Zijn jullie klaar voor dit avontuur?

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Xmas Adventure - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel Town Square
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.5 km
 Taal Taal
 Geschikt voor > 8 jaar
 Datum elke dag
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Tickets Lincoln
Binnenkort beschikbaar

Koop cadeaubonnen

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Lincoln
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Lincoln
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Lincoln
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Lincoln
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Lincoln. Met de myCityHunt teamevenementen in Lincoln hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Lincoln maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Xmas Adventure Lincoln

Xmas Adventure Lincoln

De kerstspeurtocht in Lincoln! Puzzel je als team een weg door het winterse Lincoln op jacht naar de kerstschat!

Kersttijd is spelletjestijd! Ervaar de gameplay van een speurtocht in combinatie met de unieke kerstsfeer - en dit alles in de frisse lucht! Samen met je vrienden of familie ga jij op speurtocht in Lincoln. Uitgerust met je smartphone en vindingrijkheid, zul je geheime aanwijzingen vinden, kerstraadsels oplossen en de magie van de pre-kerstfestiviteiten in Lincoln ervaren. Maar let op: ook andere schatzoekers zijn op jacht naar de geheime kerstschat! Lukt het jou en je medeconcurrenten om die als eerste te vinden?";

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum