TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Xmas Adventure Georgsmarienhütte

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Kerstavontuur Georgsmarienhütte

Ervaar met onze spannende kerstspeurtocht Georgsmarienhütte op een geheel nieuwe manier! Perfect voor vrienden en familie.

+ Meer - Minder

Stap binnen in een wereld waar geheimen en winterse betovering de boventoon voeren, precies in het kloppende hart van Niedersachsen. In Georgsmarienhütte, een plek waar de feeststemming zo dik in de lucht hangt dat je het bijna kunt snijden en de anticipatie op Kerstmis met elke dwarrelende sneeuwvlok toeneemt, staat jullie een uniek avontuur te wachten. Een kerstelijke speurtocht door Georgsmarienhütte die jullie harten sneller doet kloppen en jullie meeneemt naar de verborgen parels van de stad, zoals het schilderachtige klooster Oesede en de historische Hüggel. Zijn jullie klaar om deze betoverende tocht aan te gaan?

Xmas Adventure: Ontdek het kerstgeheim van Georgsmarienhütte

Beeld je in dat je door de met kerstlichtjes versierde straten van Georgsmarienhütte wandelt, waarbij de reflectie van de versieringen in jullie ogen twinkelt. Jullie zijn de hoofdrolspelers in een kerstelijke speurtocht, gewapend met een mysterieuze kaart die jullie naar de meest verscholen hoekjes van de stad leidt. Bij elk opgelost raadsel komen jullie dichter bij het einddoel, en met elke stap duiken jullie dieper in de verhalen en legendes die Georgsmarienhütte rijk is. Zijn jullie slim en snel genoeg om de aanwijzingen te ontcijferen en de schat te vinden voordat andere avonturiers dat doen, terwijl jullie genieten van de historische sfeer van het Kloster Oesedes?

Kerstviering in Georgsmarienhütte: Een feest van samenzijn en puzzelplezier

Wat is een kerstviering in Georgsmarienhütte zonder een snufje spanning en teamgeest? Ga de uitdaging aan met een speurtocht die jullie samenwerkingsvermogen op de proef stelt en tegelijkertijd onvergetelijke herinneringen creëert. Of je nu met vrienden, familie of collega's bent – de kerstelijke speurtocht in Georgsmarienhütte is de perfecte kans om het jaar op een speelse en gedenkwaardige manier af te sluiten. Het enige wat jullie nodig hebben is een smartphone, een ticket en de bereidheid om samen het avontuur aan te gaan. En als jullie even op adem willen komen, waarom dan niet even pauzeren bij de historische Hüggel om van het uitzicht te genieten en nieuwe energie op te doen voordat de jacht op de schat verdergaat?

De kersttijd is een periode van vreugde, samenzijn en delen. En wat is er nu mooier dan deze speciale tijd te vieren met een kerstfeest in Georgsmarienhütte? Een feest dat niet alleen draait om lekker eten en gezelligheid, maar ook om een spannende zoektocht naar een schat die jullie teamgeest versterkt en beloont met plezier en spanning. Sluit het jaar af met een knal en neem de uitdaging aan om de kerstelijke speurtocht in Georgsmarienhütte te voltooien. Wie weet zijn jullie het wel die uiteindelijk met de schat naar huis gaan!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Xmas Adventure - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel plein voor de protestantse Koning-Christ parochie Oesede
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.6 km
 Taal Taal Taal Taal Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 8 jaar
 Datum elke dag
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Georgsmarienhütte
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Georgsmarienhütte speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Georgsmarienhütte
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Georgsmarienhütte
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Georgsmarienhütte
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Georgsmarienhütte
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Georgsmarienhütte. Met de myCityHunt teamevenementen in Georgsmarienhütte hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Georgsmarienhütte maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Xmas Adventure Georgsmarienhütte

Xmas Adventure Georgsmarienhütte

De kerstspeurtocht in Georgsmarienhütte! Puzzel je als team een weg door het winterse Georgsmarienhütte op jacht naar de kerstschat!

Kersttijd is spelletjestijd! Ervaar de gameplay van een speurtocht in combinatie met de unieke kerstsfeer - en dit alles in de frisse lucht! Samen met je vrienden of familie ga jij op speurtocht in Georgsmarienhütte. Uitgerust met je smartphone en vindingrijkheid, zul je geheime aanwijzingen vinden, kerstraadsels oplossen en de magie van de pre-kerstfestiviteiten in Georgsmarienhütte ervaren. Maar let op: ook andere schatzoekers zijn op jacht naar de geheime kerstschat! Lukt het jou en je medeconcurrenten om die als eerste te vinden?";

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum