TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Xmas Adventure Epinay-sur-Seine

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Xmas Adventure Epinay-sur-Seine

Kerstspeurtocht door Épinay-sur-Seine - De perfecte aanvulling op jouw reis naar de kerstmarkt in Épinay-sur-Seine!

+ Meer - Minder

Laat je hart sneller kloppen en je ogen schitteren van voorpret, want in Épinay-sur-Seine staat jullie een betoverende ervaring te wachten! Beeld je in dat je door de feestelijk verlichte straten van deze charmante stad slentert, waar het verleden en het heden elkaar een high-five geven. Jullie zijn de hoofdrolspelers in een kerstelijke speurtocht door Épinay-sur-Seine, die meer in petto heeft dan alleen glühwein en peperkoek. Een spoor van raadselachtige aanwijzingen leidt jullie door de schilderachtige stad, langs bezienswaardigheden zoals het indrukwekkende Château de l'Église en het idyllische Parc de l'Île-Saint-Denis. Zijn jullie klaar om het avontuur van jullie leven aan te gaan en misschien zelfs een schat te vinden die jullie voor altijd aan de kerstviering in Épinay-sur-Seine zal herinneren?

Xmas Adventure: Een kerstelijke speurtocht in Épinay-sur-Seine

De lucht zindert van de zoete melodieën van kerstliederen terwijl jullie, gewapend met een mysterieuze kaart, de geheimen van Épinay-sur-Seine ontrafelen. Jullie missie: de kerstelijke speurtocht in Épinay-sur-Seine tot een goed einde brengen en als eerste de schat te vinden, wiens waarde jullie stoutste verwachtingen overtreft. Met elk opgelost raadsel dat jullie dieper het hart van de stad in leidt, voelen jullie de magie van de kerstviering in Épinay-sur-Seine. Zou de sleutel tot succes misschien in de schaduw van de historische Saint-Médard kerk liggen of langs de schilderachtige oevers van de Seine? Alleen wie de aanwijzingen weet te interpreteren en met een alerte geest door de stad trekt, kan als winnaar uit de bus komen en de andere schatzoekers achter zich laten.

Kerstviering in Épinay-sur-Seine: Een speurtocht vol verrassingen

Verzamel je droomteam en duik in een wereld vol puzzels en kerstelijk plezier. Een avontuur dat jullie niet alleen fysiek, maar ook mentaal op de proef zal stellen. Alles wat je nodig hebt is een ticket, een smartphone en de moed om je in het onbekende te storten. De kerstelijke speurtocht in Épinay-sur-Seine staat altijd klaar om jullie te verwelkomen. Mocht je een pauze nodig hebben, dan kun je je tegoed doen aan de culinaire heerlijkheden van de lokale kerstmarkt, maar verlies nooit je uiteindelijke doel uit het oog: de schat die ergens in Épinay verborgen ligt. En als je op zoek bent naar een uniek idee voor je kerstviering in Épinay-sur-Seine, dan is dit Xmas Adventure de perfecte keuze. Het combineert plezier, teambuilding en een feestelijke sfeer tot een onvergetelijke ervaring. Sluit het jaar af met een speurtocht die jullie nog lang zullen heugen!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Xmas Adventure - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Epinay-sur-Seine
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Épinay-sur-Seine speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Épinay-sur-Seine
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Épinay-sur-Seine
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Épinay-sur-Seine
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Épinay-sur-Seine
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Épinay-sur-Seine. Met de myCityHunt teamevenementen in Épinay-sur-Seine hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Épinay-sur-Seine maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Xmas Adventure Épinay-sur-Seine

Xmas Adventure Epinay-sur-Seine

De kerstspeurtocht in Épinay-sur-Seine! Puzzel je als team een weg door het winterse Épinay-sur-Seine op jacht naar de kerstschat!

Kersttijd is spelletjestijd! Ervaar de gameplay van een speurtocht in combinatie met de unieke kerstsfeer - en dit alles in de frisse lucht! Samen met je vrienden of familie ga jij op speurtocht in Épinay-sur-Seine. Uitgerust met je smartphone en vindingrijkheid, zul je geheime aanwijzingen vinden, kerstraadsels oplossen en de magie van de pre-kerstfestiviteiten in Épinay-sur-Seine ervaren. Maar let op: ook andere schatzoekers zijn op jacht naar de geheime kerstschat! Lukt het jou en je medeconcurrenten om die als eerste te vinden?";

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum