TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Xmas Adventure Collado Villalba

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Xmas Adventure Collado-Villalba

Ervaar met onze spannende kerstspeurtocht Collado Villalba op een geheel nieuwe manier! Perfect voor vrienden en familie.

+ Meer - Minder

Laat je meesleuren in een wereld vol puzzels en geheimen waar de straten van Collado Villalba veranderen in een magisch toneel. In de schilderachtige omgeving van deze Spaanse stad heeft een gepensioneerde ondernemer besloten een uniek erfgoed na te laten: een kerstspeurtocht in Collado Villalba die het hart van elke avonturier sneller doet kloppen. Gewapend met een mysterieuze schatkaart vol kerstsymbolen, kunnen jullie op een opwindende tocht gaan om een schat van onschatbare waarde te vinden. Maar let op, de klok tikt, want alleen het snelste en slimste team zal de puzzel oplossen en als eerste de schat opgraven. Bereid je voor op een speurtocht die je niet alleen door de feestelijk versierde straten leidt, maar ook naar de verborgen rijkdommen van Collado Villalba.

Xmas Adventure: Ontdek de geheimen van Collado Villalba

Beeld je in hoe je door de met kerstlichtjes verlichte steegjes van Collado Villalba slentert, langs de historische klokkentoren die in een feestelijke gloed baadt. Elke hoek, elke straat kan de sleutel zijn tot de volgende aanwijzing op jullie kerstspeurtocht in Collado Villalba. Terwijl jullie je hersens pijnigen over de puzzels, worden jullie betoverd door de geschiedenis van het kasteel van Villalba, dat als een eeuwige wachter de stad bewaakt. Dit Xmas Adventure brengt jullie niet alleen op het spoor van de schat, maar neemt jullie ook mee terug in de tijd, waar je de legendes en tradities van de kerstperiode van dichtbij beleeft.

Kerstviering in Collado Villalba: Een feest van samenzijn

De kerstspeurtocht in Collado Villalba is meer dan een spel – het is een uitnodiging om de feestdagen samen met vrienden en familie te vieren. Vorm een team van de slimste geesten en de dapperste harten en stort je in een avontuur dat jullie niet snel zullen vergeten. Het enige wat je nodig hebt is een ticket, een smartphone en de vastberadenheid om als eenheid de uitdagingen aan te gaan. En als jullie tussendoor willen bijtanken, strijk dan neer in een van de knusse cafés of restaurants en laat je verleiden door de lokale lekkernijen. Maar vergeet nooit: ergens in de schaduwen van de feestelijk verlichte straten wacht de schat van Collado Villalba op jullie ontdekking.

Voor degenen die op zoek zijn naar een bijzondere invulling voor hun kerstviering in Collado Villalba, is deze speurtocht een ideale gelegenheid. Het combineert plezier, teambuilding en de feestelijke sfeer die je je wenst voor een geslaagde kerstviering in Collado Villalba. Sluit het jaar af met een hoogtepunt en integreer het Xmas Adventure in jullie festiviteiten. Het is de perfecte kans om samen te lachen, puzzels op te lossen en onvergetelijke momenten te beleven.

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Xmas Adventure - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Collado Villalba
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Collado Villalba speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Collado Villalba
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Collado Villalba
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Collado Villalba
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Collado Villalba
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Collado Villalba. Met de myCityHunt teamevenementen in Collado Villalba hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Collado Villalba maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Xmas Adventure Collado Villalba

Xmas Adventure Collado Villalba

De kerstspeurtocht in Collado Villalba! Puzzel je als team een weg door het winterse Collado Villalba op jacht naar de kerstschat!

Kersttijd is spelletjestijd! Ervaar de gameplay van een speurtocht in combinatie met de unieke kerstsfeer - en dit alles in de frisse lucht! Samen met je vrienden of familie ga jij op speurtocht in Collado Villalba. Uitgerust met je smartphone en vindingrijkheid, zul je geheime aanwijzingen vinden, kerstraadsels oplossen en de magie van de pre-kerstfestiviteiten in Collado Villalba ervaren. Maar let op: ook andere schatzoekers zijn op jacht naar de geheime kerstschat! Lukt het jou en je medeconcurrenten om die als eerste te vinden?";

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum