TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Xmas Adventure Caltanissetta

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Xmas Adventure Caltanissetta

Ervaar met onze spannende kerstspeurtocht Caltanissetta op een geheel nieuwe manier! Perfect voor vrienden en familie.

+ Meer - Minder

Laat je meevoeren naar de betoverende wereld van Caltanissetta, waar de straatjes en pleinen baden in een zee van lichtjes en de lucht doordrongen is van feestelijke geuren. Midden in het hart van Sicilië ligt een avontuur op jullie te wachten dat de kerstspanning naar ongekende hoogten tilt – de kerstelijke speurtocht in Caltanissetta. Een mysterieuze schat, zorgvuldig verborgen door een wijze ondernemer die zijn stad en inwoners adoreert, roept de dappere ontdekkingsreizigers op. Hij heeft een schatkaart achtergelaten die niet alleen naar onmetelijke rijkdommen leidt, maar ook de kerstsfeer van Caltanissetta blootlegt. Zijn jullie klaar om je in dit spannende avontuur te storten en de puzzels op te lossen die jullie naar het doel leiden?

Xmas Adventure: Ontdek de verborgen parels van Caltanissetta

Tijdens het kerstelijke avontuur in Caltanissetta zullen jullie niet alleen geboeid zijn door de zoektocht naar de verborgen schat, maar ook door de historische pracht die de stad te bieden heeft. Stel je voor hoe je puzzelend door de straten vol geschiedenis wandelt, langs de majestueuze Duomo di San Michele, wiens klokkentoren trots de lucht in priemt. Elk opgelost raadsel is een sleutel die jullie dichter bij de schat en dieper in het hart van Caltanissetta brengt. En terwijl jullie de kerstviering in Caltanissetta verrijken met jullie teamgeest en scherpzinnigheid, schittert de stad in haar feestelijke pracht en nodigt ze jullie uit om haar geheimen te ontrafelen.

Kerstviering in Caltanissetta: Een feest voor de zintuigen

De kerstviering in Caltanissetta is meer dan een gezellig samenzijn. Het is een reis voor de zintuigen die jullie langs de culinaire heerlijkheden en culturele hoogtepunten van de stad voert. Beeld je in dat je jezelf versterkt met traditionele Siciliaanse lekkernijen terwijl je de aanwijzingen ontcijfert die je dichter bij de schat brengen. De speurtocht combineert op unieke wijze het puzzelen met het genot, zodat jullie energiek de volgende fase van jullie avontuur tegemoet kunnen treden. En vergeet niet om even stil te staan en te genieten van het adembenemende uitzicht vanaf Piazza Garibaldi, waar de kerstlichtjes van de stad wedijveren met de sterren. Mis deze onvergetelijke ervaring niet en word onderdeel van de kerstviering in Caltanissetta.

Wanneer de schemering valt en de lichten van Caltanissetta nog uitnodigender schitteren, zijn jullie misschien al op het spoor van de schat. Met elk opgelost raadsel en elk ontdekt verhaal dat rond de kersttradities van de stad geweven is, groeit de anticipatie en het gevoel van saamhorigheid. Kunnen jullie de aanwijzingen juist interpreteren en als eersten de schat vinden die ergens in Caltanissetta op jullie wacht? Laat deze kans niet schieten om de kersttijd op een bijzondere manier te vieren – met een kerstelijke speurtocht in Caltanissetta die jullie en jullie dierbaren zal betoveren.

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Xmas Adventure - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Caltanissetta
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Caltanissetta speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Caltanissetta
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Caltanissetta
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Caltanissetta
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Caltanissetta
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Caltanissetta. Met de myCityHunt teamevenementen in Caltanissetta hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Caltanissetta maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Xmas Adventure Caltanissetta

Xmas Adventure Caltanissetta

De kerstspeurtocht in Caltanissetta! Puzzel je als team een weg door het winterse Caltanissetta op jacht naar de kerstschat!

Kersttijd is spelletjestijd! Ervaar de gameplay van een speurtocht in combinatie met de unieke kerstsfeer - en dit alles in de frisse lucht! Samen met je vrienden of familie ga jij op speurtocht in Caltanissetta. Uitgerust met je smartphone en vindingrijkheid, zul je geheime aanwijzingen vinden, kerstraadsels oplossen en de magie van de pre-kerstfestiviteiten in Caltanissetta ervaren. Maar let op: ook andere schatzoekers zijn op jacht naar de geheime kerstschat! Lukt het jou en je medeconcurrenten om die als eerste te vinden?";

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum