TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Xmas Adventure Bourg-en-Bresse

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Xmas Adventure Bourg-en-Bresse

Ervaar met onze spannende kerstspeurtocht Bourg-en-Bresse op een geheel nieuwe manier! Perfect voor vrienden en familie.

+ Meer - Minder

Laat de winterkou buiten en nodig het avontuur uit binnen te komen! In Bourg-en-Bresse gonst het van een geheim dat schittert onder de sterrenhemel, klaar om ontrafeld te worden door jou en je teamgenoten. Een slimme ondernemer in ruste heeft een uitdaging bedacht die je nieuwsgierigheid prikkelt en je zintuigen op scherp zet. Een kerstspeurtocht in Bourg-en-Bresse die je niet alleen langs de schilderachtige straatjes van deze Franse parel voert, maar ook je denkvermogen tot het uiterste test. Wie zal deze raadselmarathon overwinnen en de schat van onschatbare waarde blootleggen? Het antwoord ligt in de handen van degenen die bereid zijn om het kerstmysterie te ontcijferen en de fortuin te claimen terwijl de mysterieuze weldoener nog leeft. Zijn jullie klaar voor dit avontuur?

Xmas Adventure: De jacht op de kerstschat

Wanneer de lichtjes van Bourg-en-Bresse kerstachtig fonkelen en de geur van geroosterde amandelen door de steegjes waait, dan is het tijd voor een kerstspeurtocht in Bourg-en-Bresse. Gewapend met een cryptische schatkaart die je langs de historische binnenstad en de imposante kerk van Brou leidt, worden jullie speurneuzen in een wereld vol puzzels en legendes. Elke hoek, elke straat bevat aanwijzingen die je dichter bij de schat brengen. Maar pas op, de concurrentie ligt op de loer en alleen het team dat saamhorigheid en scherpzinnigheid toont, zal in staat zijn de schatkist te ontsluiten. Laat je betoveren door het kerstfeest in Bourg-en-Bresse en word deel van een onvergetelijke speurtocht.

Kerstviering in Bourg-en-Bresse: Een feest van raadsels en vreugde

Beeld je in, staande in het hart van de winterse betovering van Bourg-en-Bresse, omringd door glimlachende gezichten en een feestelijke sfeer die de lucht doordringt. De kerstspeurtocht in Bourg-en-Bresse is niet alleen een spannend avontuur, maar vormt ook de perfecte verbinding voor je kerstviering in Bourg-en-Bresse. Terwijl je van punt naar punt navigeert, ontdek je niet alleen de verborgen verhalen van de stad, maar ook de krachten van je team. Of het nu de afsluiting is van een succesvol jaar of de start van een magische kersttijd – dit avontuur zal je nog lang bijblijven. Laat de gemeenschapszin en de geest van kerst herleven door deze unieke ervaring en schrijf je eigen verhaal in de kronieken van Bourg-en-Bresse.

En als je tussen de raadsels door even op adem moet komen, neem dan de tijd om de charme van de lokale kerstmarkt te proeven of de rust in de abdij van Brou op te zoeken, waar de stilte slechts door het zachte gefluister van de geschiedenis wordt verstoord. Maar laat je niet te lang afleiden, want ergens tussen de schaduwen van de winter en de schittering van de lichtjes wacht een schat erop door jullie ontdekt te worden. Zijn jullie klaar om jullie namen te vereeuwigen in de legende van de kerstspeurtocht in Bourg-en-Bresse?

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Xmas Adventure - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Bourg-en-Bresse
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Bourg-en-Bresse speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Bourg-en-Bresse
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Bourg-en-Bresse
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Bourg-en-Bresse
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Bourg-en-Bresse
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Bourg-en-Bresse. Met de myCityHunt teamevenementen in Bourg-en-Bresse hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Bourg-en-Bresse maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Xmas Adventure Bourg-en-Bresse

Xmas Adventure Bourg-en-Bresse

De kerstspeurtocht in Bourg-en-Bresse! Puzzel je als team een weg door het winterse Bourg-en-Bresse op jacht naar de kerstschat!

Kersttijd is spelletjestijd! Ervaar de gameplay van een speurtocht in combinatie met de unieke kerstsfeer - en dit alles in de frisse lucht! Samen met je vrienden of familie ga jij op speurtocht in Bourg-en-Bresse. Uitgerust met je smartphone en vindingrijkheid, zul je geheime aanwijzingen vinden, kerstraadsels oplossen en de magie van de pre-kerstfestiviteiten in Bourg-en-Bresse ervaren. Maar let op: ook andere schatzoekers zijn op jacht naar de geheime kerstschat! Lukt het jou en je medeconcurrenten om die als eerste te vinden?";

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum