TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Escape Game Königgrätz

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Escape Game Königgrätz

Ervaar Königgrätz vanuit een heel nieuw perspectief! Speel nu de myCityHunt Escape Game in Königgrätz!

+ Meer - Minder

Stap in de bruisende wereld van spionage en neem de hoofdrol in een spannend Escape Game in Hradec Králové! De historische steegjes en opvallende bezienswaardigheden van de stad vormen het decor voor jullie avontuur, waarin je jezelf als waardige opvolger van James Bond en Jason Bourne bewijst. Hradec Králové, met zijn pittoreske achtergrond, verandert in een verborgen strijdtoneel, waar jullie het opnemen tegen gewetenloze schurken die de wereldorde willen doen wankelen. Gewapend met jullie smartphones, een scherpe geest en onwankelbare moed, gaan jullie op jacht naar de schaduwen die achter de schermen opereren.

Het Escape Game avontuur in Hradec Králové

In de kronkelende straten van Hradec Králové, tegen de indrukwekkende achtergrond van het fort Josefov, ontvouwt zich jullie missie. Jullie zijn de elite, de laatste verdedigingslinie tegen de dreigende chaos. Samen met jullie speciale eenheid, een team van dappere medestrijders, gaan jullie de plannen van de tegenstander dwarsbomen. Jullie smartphones transformeren in essentiële gereedschappen die jullie naar verborgen plekken en geheime ontmoetingspunten leiden. Met elke ontvangen boodschap en elke nieuwe missie die jullie van ons hoofdkwartier krijgen, drijven jullie het boeiende verhaal van het Escape Game in Hradec Králové voort. En blijf alert, want een rinkelende telefoon kan het volgende samenzweerderige contact betekenen. Maar pas op: in dit netwerk van intriges is niet elke informant een bondgenoot, en sommige sporen zijn bedrieglijker dan ze lijken.

Escape Game in Hradec Králové: Meer dan een spel

In tegenstelling tot een Escape Room in Hradec Králové, zijn jullie niet beperkt tot de muren van een kamer. De hele stad wordt jullie speelveld, een levend labyrint vol puzzels en uitdagingen. De technische benodigdheden voor jullie leven als geheim agenten zijn simpel: een smartphone en de myCityHunt-app, die jullie direct in het centrum van de actie katapulteert met interactieve video's, slimme minispellen en talloze andere features die jullie zintuigen verscherpen en reflexen testen.

Teamwerk staat centraal bij het Escape Game in Hradec Králové

Voor een succesvolle missie in het Escape Game in Hradec Králové is teamgeest nodig en het vermogen om de vijand af te luisteren en bondgenoten voor jullie zaak te winnen. Jullie moeten alle zeilen bijzetten om de schurken te stoppen en het onheil af te wenden. Maar in tegenstelling tot de altijd stoïcijnse filmhelden, zullen jullie je namen in de highscores van Hradec Králové vereeuwigen en een persoonlijke fotogalerij als aandenken ontvangen. Het myCityHunt Escape Game maakt van Hradec Králové jullie persoonlijke speelplaats voor avontuur. Verzeker jullie van tickets naar de wereld van geheime diensten en transformeer Hradec Králové in een gigantische outdoor Escape Room, waarin jullie de hoofdrolspelers zijn. Wees klaar voor een onvergetelijke speurtocht door de geschiedenis en de geheime hoekjes van deze historische stad!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Escape Game - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel Morový Sloup
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.8 km
 Taal Taal Taal Taal Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 16 jaar
 Datum elke dag
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw
Highscore in Königgrätz
Beverbende 3.380 Punten
Dactylis 2.630 Punten
Zooitje 2.610 Punten
Kordatekornuit 2.480 Punten
TeamHandicap 2.220 Punten

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Königgrätz
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Königgrätz speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Königgrätz
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Königgrätz
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Königgrätz
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Königgrätz
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Königgrätz. Met de myCityHunt teamevenementen in Königgrätz hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Königgrätz maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Escape Game Königgrätz

Escape Game Königgrätz

Ben jij op zoek naar een vrijetijdsbesteding in Königgrätz dateen escape game en een speurtocht in Königgrätzcombineert? Dan is onze outdoor escape game in Königgrätz is echt iets voor jou!

De escape game van myCityHunt in Königgrätz combineert een speurtocht in Königgrätz met een spannend mysterieverhaal! Beleef de fascinatie van een spannende escape game door Königgrätz. Tijdens onze escape game in Königgrätz duik je in een intrigerend mysterieverhaal. Ontrafel op verschillende plekken in het stadscentrum de achtergrond raadsels. Onderweg sturen we je via sms leuke uitdagingen zoals bijvoorbeeld foto- of actietaken. Om ze op te kunnen lossen, is wel creativiteit en teamwerk vereist. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest in Königgrätz, een familie-uitstapje of een verjaardagsfeestje met vrienden - deze escape game in Königgrätz zal van je volgende reis een onvergetelijke ervaring maken!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

🗺️ Is er in Königgrätz een Escape Room?

Het is nu mogelijk om in Königgrätz een Escape Game in de buitenlucht te spelen!

In tegenstelling tot een klassieke Escape Room, waar spelers in een kleine kamer worden opgesloten, vindt de Escape Game van myCityHunt in Königgrätz plaats in de frisse lucht. Net als bij een speurtocht lossen de spelers op verschillende stopplaatsen in het centrum van Königgrätz lastige puzzels op. De navigatie en het oplossen van de puzzels gebeurt digitaal op de smartphones van de spelers.

Meer informatie over het proces vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/hoe-werkt-het.

Wat kost een Escape Game in Königgrätz?

Een indoor Escape Room in Königgrätz kost meestal tussen de € 90 en € 150 voor 2 tot 6 personen.

Met 12.99 € per persoon is de Outdoor Escape Game in Königgrätz van myCityHunt niet alleen goedkoper, het wordt ook per persoon in rekening gebracht. Voor twee personen is de totaalprijs bijvoorbeeld slechts 25.98 €, voor vijf personen 64.95 €, enzovoort.

Tickets kunnen online in de ticketwinkel via https://www.mycityhunt.nl/tickets worden geboekt.

📆 Op welke data kan er gespeeld worden?

De Escape Game in Königgrätz van myCityHunt kan op elk moment worden gespeeld! Als je een kaartje hebt, kun je binnen zes maanden op elke dag en op elk moment spelen! Je kunt tickets in de online ticketwinkel via https://www.mycityhunt.nl/tickets boeken.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum