TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Escape Game Garges-les-Gonesse

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Escape Game Garges-les-Gonesse

Ervaar spanning en sensatie tijdens een Escape Game in Garges-lès-Gonesse! Ook perfect voor vrijgezellenfeesten!

+ Meer - Minder

Beeld je in dat je deel uitmaakt van een topteam van helden die de strijd aangaan met het kwaad in de straten van Garges-lès-Gonesse. De klok tikt en jullie zijn de laatste hoop. Gewapend met jullie smartphones en gekleed in een harnas van scherpzinnigheid, staan jullie klaar om de duistere complotten van meedogenloze misdadigers te dwarsbomen. Jullie zijn geen gewone bezoekers van deze stad – jullie zijn haar stille helden.

De missie: Escape Game in Garges-lès-Gonesse

De boeven hebben hun tentakels uitgespreid in Garges-lès-Gonesse, en het is jullie taak om hun snode plannen te ontrafelen. Terwijl je door de stad zwerft, kun je de majestueuze Église Saint-Germain als schuilplaats gebruiken of de uitgestrekte groene weiden van Parc de la Muette om in het geheim met informanten af te spreken. Dit is geen gewoon escape room avontuur binnen vier muren – de hele stad is jullie speelveld. Jullie team van alerte agenten moet de koppen bij elkaar steken om de aanwijzingen te ontcijferen en de naderende dreiging te keren. Pas op, want in de schaduwen schuilen verraders die niets liever willen dan jullie missie dwarsbomen.

Het avontuur: Escape Game in Garges-lès-Gonesse

Tijdens het Escape Game in Garges-lès-Gonesse ben je meer dan een speler – je bent de hoofdpersoon in een meeslepende spionagethriller. Elke hoek van de straat kan de sleutel tot succes zijn of juist een valstrik. De myCityHunt-app op je smartphone voorziet je van interactieve video's en pittige puzzels die je onderdompelen in het verhaal. En als je telefoon rinkelt, aarzel dan niet! Het kan een cruciaal bericht zijn van een bondgenoot – of een list van een tegenstander. Vertrouw op je instinct en wees bereid alles in twijfel te trekken.

Het Escape Game in Garges-lès-Gonesse daagt je uit op een manier die je nog nooit eerder hebt meegemaakt. Je zult niet alleen de stad met nieuwe ogen bekijken, maar ook de kans krijgen om je naam te vereeuwigen in de annalen van de myCityHunt-highscores. Elke opgeloste aanwijzing, elk gewonnen gevecht brengt je dichter bij het ultieme doel: de wereld redden en je naam voor eeuwig in de straten van Garges-lès-Gonesse laten klinken. Zijn jullie klaar om jullie tickets naar de wereld van geheimzinnigheid te verzilveren en Garges-lès-Gonesse om te toveren tot jullie persoonlijke outdoor Escape Game? Het avontuur ligt op jullie te wachten!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Escape Game - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel stadhuis
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.8 km
 Taal Taal Taal Taal Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 16 jaar
 Datum elke dag
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Garges-les-Gonesse
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Garges-lès-Gonesse speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Garges-lès-Gonesse
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Garges-lès-Gonesse
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Garges-lès-Gonesse
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Garges-lès-Gonesse
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Garges-lès-Gonesse. Met de myCityHunt teamevenementen in Garges-lès-Gonesse hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Garges-lès-Gonesse maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Escape Game Garges-lès-Gonesse

Escape Game Garges-les-Gonesse

Ben jij op zoek naar een vrijetijdsbesteding in Garges-lès-Gonesse dateen escape game en een speurtocht in Garges-lès-Gonessecombineert? Dan is onze outdoor escape game in Garges-lès-Gonesse is echt iets voor jou!

De escape game van myCityHunt in Garges-lès-Gonesse combineert een speurtocht in Garges-lès-Gonesse met een spannend mysterieverhaal! Beleef de fascinatie van een spannende escape game door Garges-lès-Gonesse. Tijdens onze escape game in Garges-lès-Gonesse duik je in een intrigerend mysterieverhaal. Ontrafel op verschillende plekken in het stadscentrum de achtergrond raadsels. Onderweg sturen we je via sms leuke uitdagingen zoals bijvoorbeeld foto- of actietaken. Om ze op te kunnen lossen, is wel creativiteit en teamwerk vereist. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest in Garges-lès-Gonesse, een familie-uitstapje of een verjaardagsfeestje met vrienden - deze escape game in Garges-lès-Gonesse zal van je volgende reis een onvergetelijke ervaring maken!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

🗺️ Is er in Garges-lès-Gonesse een Escape Room?

Het is nu mogelijk om in Garges-lès-Gonesse een Escape Game in de buitenlucht te spelen!

In tegenstelling tot een klassieke Escape Room, waar spelers in een kleine kamer worden opgesloten, vindt de Escape Game van myCityHunt in Garges-lès-Gonesse plaats in de frisse lucht. Net als bij een speurtocht lossen de spelers op verschillende stopplaatsen in het centrum van Garges-lès-Gonesse lastige puzzels op. De navigatie en het oplossen van de puzzels gebeurt digitaal op de smartphones van de spelers.

Meer informatie over het proces vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/hoe-werkt-het.

Wat kost een Escape Game in Garges-lès-Gonesse?

Een indoor Escape Room in Garges-lès-Gonesse kost meestal tussen de € 90 en € 150 voor 2 tot 6 personen.

Met 12.99 € per persoon is de Outdoor Escape Game in Garges-lès-Gonesse van myCityHunt niet alleen goedkoper, het wordt ook per persoon in rekening gebracht. Voor twee personen is de totaalprijs bijvoorbeeld slechts 25.98 €, voor vijf personen 64.95 €, enzovoort.

Tickets kunnen online in de ticketwinkel via https://www.mycityhunt.nl/tickets worden geboekt.

📆 Op welke data kan er gespeeld worden?

De Escape Game in Garges-lès-Gonesse van myCityHunt kan op elk moment worden gespeeld! Als je een kaartje hebt, kun je binnen zes maanden op elke dag en op elk moment spelen! Je kunt tickets in de online ticketwinkel via https://www.mycityhunt.nl/tickets boeken.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum