TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Escape Game Duisburg

4,1 (79)
slechts
€ 12,99
p.p.

Escape Game Duisburg

79 Klanten hebben deze tour beoordeeld: 4.1 uit 5 sterren

Ervaar spanning en sensatie tijdens een Escape Game in Duisburg! Ook perfect voor vrijgezellenfeesten!

+ Meer - Minder

Transformeer de schaduwen van Duisburgs industriële cultuur in jullie persoonlijke speelveld! In het kloppend hart van het Ruhrgebied, waar de torens van Landschaftspark Duisburg-Nord de lucht in priemen en de golven van de binnenhaven zachtjes de kades kussen, staat jullie een avontuur te wachten dat de zintuigen prikkelt en de teamgeest op scherp zet. Welkom bij het Escape Game in Duisburg, waar jullie niet alleen sporen volgen – jullie maken deel uit van de legende!

Het Escape Game in Duisburg: Jullie Missie

In de kronkelende steegjes en op de ruime pleinen van Duisburg sluimert het avontuur. Als leden van een elite-eenheid zijn jullie de enige hoop om een nakende wereldcrisis te voorkomen. Gewapend met niets meer dan jullie smartphone, scherpe geest en onwankelbare moed, speuren jullie de stad af om de schuilplaatsen van doortrapte schurken te onthullen en de wereld te redden. Jullie smartphone verandert in een essentieel gereedschap dat jullie door de uitdagingen van het Escape Game in Duisburg loodst – zijn jullie klaar om het ondenkbare te doen?

Interactieve Teambuilding: Escape Game in Duisburg

In tegenstelling tot een Escape Room in Duisburg, zijn jullie niet opgesloten in een kamer, maar hebben jullie de vrijheid om de hele stad als jullie strijdtoneel te gebruiken. Het Landschaftspark Duisburg-Nord, ooit een bloeiende fabriek, wordt jullie geheime agentenbasis, terwijl de historische pakhuizen van de binnenhaven het decor vormen voor jullie onderzoek. Ontvang opdrachten, ontcijfer geheime boodschappen en blijf altijd alert, want in dit Escape Game kunnen dubbelagenten jullie pad kruisen. Wees kritisch, trek de juiste conclusies en vertrouw niemand op zijn blauwe ogen!

Het Escape Game: Jullie Uitrusting

Een goede voorbereiding is het halve werk. Voor het Escape Game in Duisburg heb je alleen een smartphone nodig met de myCityHunt-app, die je rechtstreeks naar het hart van de actie stuurt. Interactieve video's, uitdagende puzzels en tal van andere features dompelen jullie onder in een wereld vol mysteries. Zodra het spel begint, zijn jullie niet langer toeschouwers – jullie zijn de hoofdrolspelers in een meeslepend spionagedrama. Werk samen als een team, luister naar de gesprekken van tegenstanders en win informanten voor jullie zaak. Alleen door te handelen als echte spionnen, kunnen jullie de schurken te slim af zijn en Duisburg behoeden voor rampspoed.

In tegenstelling tot de legendarische geheimagenten zullen jullie na jullie missie niet in de anonimiteit verdwijnen. In plaats daarvan vereeuwigen jullie jezelf en jullie team in de highscores van Duisburg en krijgen toegang tot een persoonlijke fotogalerij. Het Escape Game in Duisburg maakt van de stad jullie eigen actieterrein. Verzeker je van tickets naar de wereld van spionage en maak van Duisburg een spannende outdoor Escape Room die jullie teamwork, scherpzinnigheid en moed tot het uiterste test.

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Escape Game - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel Kuhtor
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 4.2 km
 Taal Taal Taal Taal Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 16 jaar
 Datum elke dag
 Beoordeling 4,1/5 (79)
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Duisburg
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Duisburg speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Duisburg
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Duisburg
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Duisburg
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Duisburg
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Duisburg. Met de myCityHunt teamevenementen in Duisburg hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Duisburg maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Escape Game Duisburg

Escape Game Duisburg

Ben jij op zoek naar een vrijetijdsbesteding in Duisburg dateen escape game en een speurtocht in Duisburgcombineert? Dan is onze outdoor escape game in Duisburg is echt iets voor jou!

De escape game van myCityHunt in Duisburg combineert een speurtocht in Duisburg met een spannend mysterieverhaal! Beleef de fascinatie van een spannende escape game door Duisburg. Tijdens onze escape game in Duisburg duik je in een intrigerend mysterieverhaal. Ontrafel op verschillende plekken in het stadscentrum de achtergrond raadsels. Onderweg sturen we je via sms leuke uitdagingen zoals bijvoorbeeld foto- of actietaken. Om ze op te kunnen lossen, is wel creativiteit en teamwerk vereist. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest in Duisburg, een familie-uitstapje of een verjaardagsfeestje met vrienden - deze escape game in Duisburg zal van je volgende reis een onvergetelijke ervaring maken!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

🗺️ Is er in Duisburg een Escape Room?

Het is nu mogelijk om in Duisburg een Escape Game in de buitenlucht te spelen!

In tegenstelling tot een klassieke Escape Room, waar spelers in een kleine kamer worden opgesloten, vindt de Escape Game van myCityHunt in Duisburg plaats in de frisse lucht. Net als bij een speurtocht lossen de spelers op verschillende stopplaatsen in het centrum van Duisburg lastige puzzels op. De navigatie en het oplossen van de puzzels gebeurt digitaal op de smartphones van de spelers.

Meer informatie over het proces vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/hoe-werkt-het.

Wat kost een Escape Game in Duisburg?

Een indoor Escape Room in Duisburg kost meestal tussen de € 90 en € 150 voor 2 tot 6 personen.

Met 12.99 € per persoon is de Outdoor Escape Game in Duisburg van myCityHunt niet alleen goedkoper, het wordt ook per persoon in rekening gebracht. Voor twee personen is de totaalprijs bijvoorbeeld slechts 25.98 €, voor vijf personen 64.95 €, enzovoort.

Tickets kunnen online in de ticketwinkel via https://www.mycityhunt.nl/tickets worden geboekt.

📆 Op welke data kan er gespeeld worden?

De Escape Game in Duisburg van myCityHunt kan op elk moment worden gespeeld! Als je een kaartje hebt, kun je binnen zes maanden op elke dag en op elk moment spelen! Je kunt tickets in de online ticketwinkel via https://www.mycityhunt.nl/tickets boeken.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum