TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Speurtocht Hamburg Centrum

4,2 (1.255)
slechts
€ 12,99
p.p.

Scavenger Hunt Hamburg

1.255 Klanten hebben deze tour beoordeeld: 4.2 uit 5 sterren
+ Meer - Minder

Heeft iemand ooit gezegd dat je een stad niet spelenderwijs kunt verkennen? Nou, in Amsterdam, dat pareltje van het noorden, laten we zien dat het wel degelijk kan. Met een speurtocht die je op je smartphone speelt, duik je in de rijke geschiedenis en cultuur van de stad, terwijl je als een team van slimme speurneuzen de meest uitdagende puzzels oplost.

Speurtocht in Amsterdam: Maak van de stad je speelbord

Met zo'n 1,8 miljoen inwoners uit 183 landen is Amsterdam de grootste schatkamer van Nederland en een culturele smeltkroes die je gezien moet hebben. De stad die ooit de G20-top verwelkomde, is een meesterwerk van cultuur, economie, amusement en architectuur, en staat niet voor niets bekend om haar hoge levenskwaliteit. Tijdens onze speurtocht zul je met je team op ontdekkingstocht gaan in het hart van de stad, waar je zowel iconische als verborgen pareltjes zult ontdekken door het oplossen van raadsels.

Speurtocht in Amsterdam: Ontdek de stad op een unieke manier

Amsterdam is beroemd om zijn bruisende haven, een van de grootste handelsknooppunten ter wereld, maar er is meer dan alleen scheepvaart. Voor liefhebbers van klassieke muziek is het majestueuze Concertgebouw een echte trekpleister.

Zin in een speciaal hoogtepunt tijdens je bezoek aan Amsterdam? Combineer het dan met een onvergetelijke ervaring en bezoek een van de vele musicals! Voordat je een van de vele culturele hotspots bezoekt, neem de binnenstad eens goed onder de loep - onze speurtocht biedt daar de perfecte gelegenheid voor!

De speurtocht speel je met je smartphone, waarbij je je op het startpunt eenvoudig aanmeldt in onze app. Bepaal wie de kapitein van jullie schip wordt en de GPS-navigatie zal hanteren. De kapitein wijst ook andere rollen toe, zoals de fotograaf die verantwoordelijk is voor het vastleggen van jullie avonturen. Andere rollen zijn bijvoorbeeld de natuurliefhebber, de architect en de trivia-koning.

Een droomdecor voor jullie speurtocht

De betoverende architectuur van de Amsterdamse grachtengordel fascineert dagelijks zowel bewoners als bezoekers en maakt sinds 2010 deel uit van het UNESCO-werelderfgoed. Het stadsbeeld wordt gekenmerkt door de historische kerken en bakstenen gevels. Langs de kronkelende grachten en rivieren de Amstel en het IJ vind je talloze plekjes die uitnodigen tot een fotostop, wat Amsterdam tot de ideale achtergrond voor jullie speurtocht maakt.

Raadsels oplossen en de highscore verbreken

Laat je niet te veel afleiden door de architectonische schoonheid, want er zijn raadsels die opgelost moeten worden! Deze uitdagingen duiken diep in de unieke geschiedenis van Amsterdam. Je moet scherp zijn op details zoals standbeelden, inscripties en oude muren. Het is een kwestie van logisch denken en aanwijzingen slim combineren.

Hebben jullie de vragen juist beantwoord? Dan belonen we jullie team met punten. Zo klim je steeds hoger op de scoreladder. Kunnen jullie de all-time highscore verbreken? Dat kan alleen als jullie als een hecht team samenwerken. Zo smeedt de speurtocht banden en bevordert het teambuilding op een leuke manier.

Ontdek Amsterdam, haring & co. tijdens een speurtocht

Culinair heeft Amsterdam ook veel te bieden. Van typische Noord-Hollandse visgerechten zoals haring tot de excentrieke lekkernijen zoals stamppot. Maar ook de liefhebbers van de klassieke keuken kunnen genieten van een goede portie friet met kroket. Behoor je tot de categorie visliefhebbers, zet dan zeker je wekker voor een bezoek aan de beroemde vismarkt.

Onze speurtocht vertelt je anekdotes over de lokale cultuur van Amsterdam en laat je misschien ook kennismaken met de culinaire specialiteiten van de stad. Combineer puzzelplezier en gastronomie door een pauze in te lassen en daarna de speurtocht voort te zetten. Je hoeft je niet aan een vaste route te houden; als je een uitstapje wilt maken, kies je gewoon een nieuw doel in de web-app en de GPS-navigatie brengt je erheen.

Ontdek Amsterdam met een speurtocht: de perfecte manier om de stad te verkennen

Een speurtocht is een leuke en interactieve manier om een nieuwe stad te ontdekken en is ideaal om Amsterdam te verkennen. Het daagt je uit om actief te zijn en niet alleen op één plek te blijven of een vastgestelde route te volgen, waardoor je meer van de stad ziet en op een authentieke manier beleeft. Bovendien stimuleert het je om kritisch na te denken en op zoek te gaan naar aanwijzingen, waardoor je meer leert over de geschiedenis en cultuur van de stad. Misschien ontdek je wel verborgen schatten en plekken buiten de gebaande paden die je anders misschien niet zou vinden.

De Amsterdamse speurtocht in elk seizoen beginnen

En het mooie is, Amsterdam is een stad voor alle seizoenen. In de winter zijn de temperaturen mild dankzij de nabijheid van het water. In de zomer zorgt de wind rond de haven en het IJ voor een aangename verkoeling. Het speelveld is altijd open, want de hele rallye vindt in de buitenlucht plaats. Zo ben je niet afhankelijk van de openingstijden van bezienswaardigheden. Begin je stedelijke ontdekkingstocht wanneer je maar wilt.

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Startpunt/Doel back of the St. Petri Church
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 4.2 km
 Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 8 jaar
 Datum every day
 Beoordeling 4,2/5 (1255)
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw
Highscore in Hamburg Centrum
MiNi 5.710 Punten
Liara 4.920 Punten
TeamSuperSix 3.900 Punten
MoveToWin 3.870 Punten
TeamEC 3.700 Punten

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Hamburg Centrum
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Hamburg Centrum speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Hamburg Centrum
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Hamburg Centrum
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Hamburg Centrum
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Hamburg Centrum
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Hamburg Centrum. Met de myCityHunt teamevenementen in Hamburg Centrum hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Hamburg Centrum maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Speurtocht Hamburg Centrum

Speurtocht Hamburg Centrum

Ontdek Hamburg Centrum met de digitale speurtocht van myCityHunt! Los puzzels op, beheers teamtaken en verken Hamburg Centrum op een spannende en interactieve manier!

Een speurtocht van myCityHunt in Hamburg Centrum neemt je mee naar de mooiste plekjes van de stad en laat je op een onderhoudende manier kennismaken met Hamburg Centrum met haar 30.000 inwoners en haar historische, culturele en architectonische hoogtepunten. Op de verschillende locaties van de speurtocht los je lastige raadsels op. Bepaal het juiste antwoord om punten te kunnen verzamelen! In de loop van de stadsrally puzzel je je een weg door Hamburg Centrum. Onderweg sturen wij je via sms leuke speciale taken zoals foto- of actie-uitdagingen, die creativiteit en teamwerk vereisen. Jouw stadstour door Hamburg Centrum zal alle betrokkenen echt in vervoering brengen!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

🔒 Hoe werkt de speurtocht in Hamburg Centrum?

Met myCityHunt wordt Hamburg Centrum jouw speelveld! Het enige dat jij nodig hebt, is een ticketcode en een mobiele telefoon met internetverbinding.

Op de gewenste datum verzamel je jouw team in Hamburg Centrum. Dan begint de speurtocht: jouw gsm gidst jou en jouw team naar talloze bezienswaardigheden in Hamburg Centrum. Eenmaal daar beantwoord je lastige vragen en los je raadsels op. Je verdient punten door deze taken correct op te lossen.

Maar dat is nog niet alles: alle geregistreerde spelers ontvangen tijdens de rally speciale taken, zoals foto-opdrachten of quizvragen. De speurtocht zal je belonen met veel geweldige dingen, die je daarna in een fotogalerij kunt bekijken.

Tijdens de tour kun je op elk moment een pauze nemen voor een ijsje of een drankje! Na ongeveer 3 uur geeft de topscorelijst informatie over jouw algemene rangschikking.

Meer informatie over het verloop van onze speurtocht vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/hoe-werkt-het.

Wat kost een speurtocht in Hamburg Centrum?

De prijs voor een speurtocht in Hamburg Centrum is 12,99 € per persoon. In tegenstelling tot de prijsmodellen van andere aanbieders wordt bij myCityHunt de prijs per persoon in rekening gebracht. De totale prijs voor twee personen is bijvoorbeeld slechts 25,98 €, voor vijf personen 64,95 € enzovoort.

Tickets kunnen online in de ticketshop via https://www.mycityhunt.nl/tickets worden geboekt.

📆 Op welke data vindt de speurtocht plaats?

De speurtocht in Hamburg Centrum kan op elk moment worden gespeeld! Als je een ticket hebt, kun je op een dag naar keuze, binnen de geldigheidsduur van 6 maanden, op elk moment spelen. Tickets voor de speurtochten in Hamburg Centrum kunnen in de online ticketshop via https://www.mycityhunt.nl/tickets worden geboekt.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum