TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Schattenjacht Wetzlar

4,1 (27)
slechts
€ 12,99
p.p.

Schattenjacht Wetzlar

27 Klanten hebben deze tour beoordeeld: 4.1 uit 5 sterren

Met de schattenjacht in Wetzlar wordt jouw vrijgezellenfeest, verjaardag of familie-uitstapje een interactief stadsavontuur!

+ Meer - Minder

Laat je meevoeren naar de historische steegjes van Wetzlar, waar een geheimzinnig middeleeuws manuscript smeekt om door jullie ontcijferd te worden. Een kunstverzamelaar uit Roßtal stuitte onlangs tijdens een veiling op dit raadselachtige document, bezaaid met schetsen en cryptische letterreeksen die op het eerste gezicht nietszeggend lijken. Maar jullie zijn niet naar Wetzlar gekomen om je door zulke puzzels te laten intimideren – integendeel, jullie zijn hier om de verborgen mysteries te ontrafelen en de schat te vinden die al eeuwen in Wetzlar verborgen is. Bereid je voor op een schattenjacht in Wetzlar die je niet snel zult vergeten!

De schattenjacht in Wetzlar – Jullie avontuur wacht

Willen jullie meer dan alleen de stad verkennen en echt iets spannends beleven? Dan is de schattenjacht in Wetzlar jullie op het lijf geschreven! Dit is geen doorsnee stadstour, maar een reis door een wereld vol geheimen en legendes. Het enige wat je nodig hebt voor deze opwindende speurtocht is een smartphone met internet, een ticket om mee te doen en natuurlijk een team van dappere schattenjagers. Jullie kunnen het avontuur op elk gewenst moment starten en je storten in een verhaal dat Wetzlar in een compleet nieuw daglicht stelt.

Rollenverdeling bij de schattenjacht

Voordat jullie aan de schattenjacht in Wetzlar beginnen, verzamel je op een centrale plek voor een gezamenlijke briefing. Hier wordt onthuld wie de adelaarsogen van een speurneus heeft, wie de onverschrokkenheid van een avonturier bezit en wie de vingervlugheid van een codekraker in zich heeft. Tijdens de schattenjacht in Wetzlar krijgt iedereen een kans. Jullie zullen door de kronkelige steegjes van de oude stad dwalen, langs de indrukwekkende Wetzlarer Dom en het historische Lottehaus, op zoek naar aanwijzingen die jullie dichter bij de schat brengen.

Tijdens jullie schattenjacht zullen jullie geconfronteerd worden met lastige raadsels die jullie naar de meest verborgen hoekjes van de stad leiden. Jullie smartphone verandert in een essentieel gereedschap, want met behulp van de speciaal ontwikkelde app kunnen jullie mysterieuze tekens ontcijferen, virtuele contactpersonen ondervragen en belangrijke objecten verzamelen. Laat je door de app door de schilderachtige straten leiden, voorbij de legendarische Eisenmarkt, en beleef Wetzlar op een manier die je steeds weer zal verrassen.

Hoe dieper jullie in het verhaal duiken, hoe duidelijker het wordt dat de legendarische schat binnen handbereik ligt. Met elke opgeloste taak, elke ontcijferde code en elk gevonden aanwijzing komen jullie dichter bij het doel. Zijn jullie klaar om de uitdaging aan te gaan en deel uit te maken van de legende? Start dan nu jullie schattenjacht in Wetzlar en ontdek wat al eeuwenlang op zijn herontdekking wacht!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Schattenjacht - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel Heidenturmkirche
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 5.0 km
 Taal Taal Taal Taal Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 8 jaar
 Datum elke dag
 Beoordeling 4,1/5 (27)
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Wetzlar
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Wetzlar speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Wetzlar
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Wetzlar
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Wetzlar
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Wetzlar
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Wetzlar. Met de myCityHunt teamevenementen in Wetzlar hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Wetzlar maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Schattenjacht Wetzlar

Schattenjacht Wetzlar

Ben je klaar voor een spannende schattenjacht in Wetzlar? Verzamel je vrienden of familie en ontdek samen Wetzlar tijdens deze geweldige speurtocht!

De schattenjacht van myCityHunt in Wetzlar combineert een speurtocht in Wetzlar met een spannend mysterieverhaal! Beleef de fascinatie van een spannende schattenjacht door Wetzlar. Tijdens onze schattenjacht in Wetzlar duik je in een intrigerend mysterieverhaal. Ontrafel op verschillende plekken in het stadscentrum de achtergrond raadsels. Onderweg sturen we je via sms leuke uitdagingen zoals bijvoorbeeld foto- of actietaken. Om ze op te kunnen lossen, is wel creativiteit en teamwerk vereist. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest in Wetzlar, een familie-uitstapje of een verjaardagsfeestje met vrienden - deze schattenjacht in Wetzlar zal van je volgende reis een onvergetelijke ervaring maken!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum