TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Schattenjacht Weiden in der Oberpfalz

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Schattenjacht Weiden i.d. OPf.

Met de schattenjacht in Weiden in der Oberpfalz wordt jouw vrijgezellenfeest, verjaardag of familie-uitstapje een interactief stadsavontuur!

+ Meer - Minder

Laten we een duik nemen in een wereld vol raadsels en avonturen, midden in het kloppende hart van de Oberpfalz! Weiden, een stad die niet alleen betovert met haar schilderachtige oude centrum en de historische marktplaats, maar ook het toneel is voor een spannende schattenjacht. Zet je slimheid en teamgeest op scherp en ontdek misschien wel meer dan alleen de schat – ontrafel de geheimen van een stad die haar bezoekers weet te fascineren!

Start van de schattenjacht in Weiden in der Oberpfalz

Stap in de rol van legendes rond een mysterieus middeleeuws manuscript, onlangs ontdekt door een kunstverzamelaar in Roßtal. De cryptische symbolen en tekeningen lijken te wijzen op een verborgen schat die in de steegjes van Weiden wacht op ontdekking. Gewapend met een smartphone en een scherpe geest, bundel de krachten met vrienden en begin aan de schattenjacht in Weiden in der Oberpfalz. Laat de historische Max-Reger-Halle achter je en duik een avontuur in dat je door de kronkelende straten van deze charmante stad leidt.

De rolverdeling tijdens de schattenjacht

Voordat je je in de diepten van de schattenjacht in Weiden in der Oberpfalz stort, kom samen op een centrale plek voor de briefing. Hier transformeer je in de helden van je eigen verhaal: Wie heeft de arendsogen van een spoorzoeker, de durf van een avonturier of de intelligentie van een codekraker? Iedereen in je team vindt zijn roeping, want elke vaardigheid is van belang bij deze speurtocht. Laat het Neue Rathaus getuige zijn van jullie enthousiasme voordat je je in de straatjes en geheimen van Weiden stort.

Op jacht naar de schat in Weiden

De schattenjacht is meer dan een spelletje – het is een speurtocht die je zintuigen scherpt en je nieuwsgierigheid prikkelt. Met elk opgelost raadsel, elke ontcijferde boodschap en elke gevonden aanwijzing kom je dichter bij het doel. Je pad leidt langs bezienswaardigheden zoals de St. Michael Kerk, wiens toren misschien wel meer dan alleen de hemel raakt. Gebruik je smartphones om virtuele contacten te ondervragen en de betekenis van mysterieuze symbolen te ontcijferen. Verzamel objecten die nuttig kunnen zijn op je schattenjacht in Weiden in der Oberpfalz en laat je door de app door de stad leiden alsof haar straten een open boek zijn dat erop wacht door jullie ontcijferd te worden.

Hoe dieper je in het verhaal duikt en hoe meer je je in je rollen inleeft, des te duidelijker wordt het dat de schat van Weiden niet alleen binnen handbereik ligt, maar dat jullie zelf deel uitmaken van een groter avontuur. De schattenjacht in Weiden in der Oberpfalz zal je niet alleen naar verborgen plekken leiden, maar ook naar verborgen kanten van jezelf. Wees klaar om de uitdagingen aan te gaan en de helden te worden van jullie eigen, onvergetelijke verhaal!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Schattenjacht - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel de oostkant van de St. Michael Church
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 5.0 km
 Taal Taal Taal Taal Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 8 jaar
 Datum elke dag
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw
Highscore in Weiden in der Oberpfalz
Liefhebbers 2.970 Punten
Checkteam 2.820 Punten
DeVanveentjes 2.710 Punten
Simpies 2.410 Punten
Schatrick 2.390 Punten

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Weiden in der Oberpfalz
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Weiden in der Oberpfalz speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Weiden in der Oberpfalz
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Weiden in der Oberpfalz
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Weiden in der Oberpfalz
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Weiden in der Oberpfalz
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Weiden in der Oberpfalz. Met de myCityHunt teamevenementen in Weiden in der Oberpfalz hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Weiden in der Oberpfalz maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Schattenjacht Weiden in der Oberpfalz

Schattenjacht Weiden in der Oberpfalz

Ben je klaar voor een spannende schattenjacht in Weiden in der Oberpfalz? Verzamel je vrienden of familie en ontdek samen Weiden in der Oberpfalz tijdens deze geweldige speurtocht!

De schattenjacht van myCityHunt in Weiden in der Oberpfalz combineert een speurtocht in Weiden in der Oberpfalz met een spannend mysterieverhaal! Beleef de fascinatie van een spannende schattenjacht door Weiden in der Oberpfalz. Tijdens onze schattenjacht in Weiden in der Oberpfalz duik je in een intrigerend mysterieverhaal. Ontrafel op verschillende plekken in het stadscentrum de achtergrond raadsels. Onderweg sturen we je via sms leuke uitdagingen zoals bijvoorbeeld foto- of actietaken. Om ze op te kunnen lossen, is wel creativiteit en teamwerk vereist. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest in Weiden in der Oberpfalz, een familie-uitstapje of een verjaardagsfeestje met vrienden - deze schattenjacht in Weiden in der Oberpfalz zal van je volgende reis een onvergetelijke ervaring maken!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum