TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Schattenjacht Washington D.C.

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Schattenjacht Washington (DC)

Met de schattenjacht in Washington D.C. wordt jouw vrijgezellenfeest, verjaardag of familie-uitstapje een interactief stadsavontuur!

+ Meer - Minder

Zin in een spannende tocht door de historische lanen van Washington D.C.? Beeld je in dat je deel uitmaakt van een groep schattenjagers, verwikkeld in een schattenjacht die je langs enkele van de meest iconische bezienswaardigheden van de stad leidt. Een geheimzinnig middeleeuws manuscript, onlangs door een kunstverzamelaar op een veiling bemachtigd, zou wel eens de sleutel kunnen zijn tot een lang verloren gewaande schat. De cryptische tekeningen en letterreeksen in het document duiden op een mysterie dat diep in het hart van de hoofdstad verscholen ligt. Het is aan jullie om de puzzel te ontcijferen en het waardevolle artefact tevoorschijn te halen!

Start je schattenjacht in Washington D.C.

Op zoek naar iets wat je hart sneller doet kloppen? Onze schattenjacht in Washington D.C. is meer dan een simpele wandeling door de stad. Jullie worden ondergedompeld in een verhaal vol geheimen en legendes, dat jullie dwars door de metropool voert. Het enige wat je nodig hebt voor dit avontuurlijke spel is een ticket, een smartphone met internet en een groep dappere teamleden. Begin wanneer de ontdekkingslust jullie overvalt!

Wie doet wat tijdens de schattenjacht?

Aan het begin van jullie schattenjacht in Washington D.C. komen jullie samen op een centrale plek voor een gezamenlijke briefing. Nu wordt het interessant: wie in jullie team heeft de neus van een detective? Wie heeft de moed van een ontdekkingsreiziger? En wie is het snelst in het kraken van geheime codes? Voor iedereen is er een geschikte rol weggelegd. Jullie worden de helden in jullie eigen avonturenverhaal, terwijl jullie de geheimen van de stad ontrafelen.

Op jacht naar de schat in de hoofdstad

De rollen zijn verdeeld en jullie zoektocht door Washington D.C. gaat van start! Jullie worden ware deductiekoningen, lossen ingewikkelde puzzels op en volgen de sporen die jullie van de indrukwekkende National Mall tot aan het statige Capitool brengen. Jullie smartphone is het onmisbare gereedschap dat jullie door de speurtocht leidt. Met een speciaal ontwikkelde app schakelen jullie informanten in, analyseren jullie raadselachtige symbolen en verzamelen jullie voorwerpen die jullie dichter bij de schat brengen. Elke aanwijzing, elke code brengt jullie dichter bij het doel, terwijl jullie de geschiedenis van de schat beetje bij beetje onthullen.

Naarmate jullie dieper in de schattenjacht in Washington D.C. duiken, ontdekken jullie niet alleen de verborgen schatten van de stad, maar ook haar legendarische monumenten. Misschien ligt de volgende aanwijzing wel in de schaduw van het Washington Monument of in de gangen van de Library of Congress. Met elke opgeloste taak en elk ontcijferd raadsel stijgt de spanning, en voor je het weet is de legendarische schat binnen handbereik. Mis dit avontuur niet – de schat van Washington D.C. wacht erop door jullie ontdekt te worden!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Schattenjacht - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel Jackson Place Northwest
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.5 km
 Taal Taal
 Geschikt voor > 8 jaar
 Datum elke dag
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Tickets Washington D.C.
Binnenkort beschikbaar

Koop cadeaubonnen

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Washington D.C.
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Washington D.C. speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Washington D.C.
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Washington D.C.
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Washington D.C.
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Washington D.C.
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Washington D.C.. Met de myCityHunt teamevenementen in Washington D.C. hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Washington D.C. maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Schattenjacht Washington D.C.

Schattenjacht Washington D.C.

Ben je klaar voor een spannende schattenjacht in Washington D.C.? Verzamel je vrienden of familie en ontdek samen Washington D.C. tijdens deze geweldige speurtocht!

De schattenjacht van myCityHunt in Washington D.C. combineert een speurtocht in Washington D.C. met een spannend mysterieverhaal! Beleef de fascinatie van een spannende schattenjacht door Washington D.C.. Tijdens onze schattenjacht in Washington D.C. duik je in een intrigerend mysterieverhaal. Ontrafel op verschillende plekken in het stadscentrum de achtergrond raadsels. Onderweg sturen we je via sms leuke uitdagingen zoals bijvoorbeeld foto- of actietaken. Om ze op te kunnen lossen, is wel creativiteit en teamwerk vereist. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest in Washington D.C., een familie-uitstapje of een verjaardagsfeestje met vrienden - deze schattenjacht in Washington D.C. zal van je volgende reis een onvergetelijke ervaring maken!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum