TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Schattenjacht Venetie

4,0 (39)
slechts
€ 12,99
p.p.

Schattenjacht Venetie

39 Klanten hebben deze tour beoordeeld: 4.0 uit 5 sterren

Stadstour of stadsavontuur - waarom niet allebei? Tijdens de schattenjacht puzzel je je met veel plezier een weg door Venetië!

+ Meer - Minder

Bereid je voor op een avontuur dat je niet snel zult vergeten, want de schattenjacht in de città metropolitana van Venetië staat op het punt te beginnen voor dappere ontdekkingsreizigers zoals jullie! Beeld je in hoe je de mysterieuze aanwijzingen van een oud manuscript volgt, dat ooit in de handen van een kunstverzamelaar viel. Dit enigmatische document is de sleutel tot een schat die lang geleden verloren ging in de kronkelende steegjes en langs de sprankelende kanalen van Venetië. Jullie scherpzinnigheid, teamgeest en avontuurlijke hart zijn nodig om het mysterie te ontrafelen en de waardevolle schat tevoorschijn te halen. Grijp jullie smartphones en bereid je voor om geschiedenis te schrijven!

De legendarische schattenjacht in de città metropolitana van Venetië gaat van start

Durf de schattenjacht in de città metropolitana van Venetië aan te gaan en laat je betoveren door een wereld vol puzzels en geheimen. Gewapend met jullie smartphones worden jullie de hoofdrolspelers in een epische speurtocht die jullie langs de meest prachtige bezienswaardigheden van de stad leidt. Denk aan het majestueuze Dogepaleis, waar de muren fluisteren over eeuwenoude verhalen, of de Rialtobrug die trots over de Canal Grande heen buigt. Jullie missie: ontcijfer de cryptische aanwijzingen en volg het spoor van de schat die ooit door de adel van Venetië werd verborgen. Jullie tickets zijn het toegangsbewijs tot een wereld waar elke hoek een nieuwe ontdekking in petto heeft. Jullie zijn geen gewone toeristen, jullie zijn schatzoekers op een epische queeste!

Rollenverdeling: Wie zijn jullie in de schattenjacht in de città metropolitana van Venetië?

Aan het begin van jullie schattenjacht in de città metropolitana van Venetië, komen jullie samen op een historische locatie voor een spannende briefing. Daar worden de rollen binnen jullie team verdeeld. Wie heeft het instinct van een doorgewinterde speurder? Wie heeft de moed van een echte avonturier? Of wie van jullie kraakt codes alsof het niets is? Voor iedereen is er een rol die als gegoten zit. Jullie unieke talenten en vaardigheden zijn de sleutel tot succes en tot de schat die al eeuwen wacht om ontdekt te worden.

Het avontuur van de schattenjacht in de città metropolitana van Venetië ontvouwt zich

De schattenjacht leidt jullie door de mystieke steegjes en langs de glinsterende kanalen van Venetië. Jullie lossen ingewikkelde raadsels op die jullie naar plaatsen brengen waarvan jullie nooit hadden gedacht dat ze bestonden. De Basiliek van San Marco, met haar weelderige mozaïeken, wacht op jullie, en wie weet welke aanwijzingen er in haar schaduwen verscholen liggen. Met elke opgeloste taak, elke ontcijferde code en elk verzameld object duiken jullie dieper in het boeiende verhaal dat jullie met iedere vezel van jullie ontdekkingsgeest uitdaagt. Jullie smartphones zijn jullie vensters naar het verleden, jullie gereedschap voor detective werk en jullie onmisbare metgezellen op de weg naar de schat. En terwijl jullie van de ene aanwijzing naar de andere gaan, voelen jullie dat de schat van Venetië, dit juweel van de geschiedenis, binnen handbereik is.

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Schattenjacht - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel Campo S. Luca
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 5.0 km
 Taal Taal Taal Taal Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 8 jaar
 Datum elke dag
 Beoordeling 4,0/5 (39)
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Venetie
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Venetië speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Venetië
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Venetië
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Venetië
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Venetië
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Venetië. Met de myCityHunt teamevenementen in Venetië hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Venetië maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Schattenjacht Venetië

Schattenjacht Venetie

Ben je klaar voor een spannende schattenjacht in Venetië? Verzamel je vrienden of familie en ontdek samen Venetië tijdens deze geweldige speurtocht!

De schattenjacht van myCityHunt in Venetië combineert een speurtocht in Venetië met een spannend mysterieverhaal! Beleef de fascinatie van een spannende schattenjacht door Venetië. Tijdens onze schattenjacht in Venetië duik je in een intrigerend mysterieverhaal. Ontrafel op verschillende plekken in het stadscentrum de achtergrond raadsels. Onderweg sturen we je via sms leuke uitdagingen zoals bijvoorbeeld foto- of actietaken. Om ze op te kunnen lossen, is wel creativiteit en teamwerk vereist. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest in Venetië, een familie-uitstapje of een verjaardagsfeestje met vrienden - deze schattenjacht in Venetië zal van je volgende reis een onvergetelijke ervaring maken!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum