TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Schattenjacht Uster

4,0 (10)
slechts
€ 12,99
p.p.

Schattenjacht Uster

10 Klanten hebben deze tour beoordeeld: 4.0 uit 5 sterren

Stadstour of stadsavontuur - waarom niet allebei? Tijdens de schattenjacht puzzel je je met veel plezier een weg door Uster!

+ Meer - Minder

Laat je meevoeren naar de mysterieuze steegjes van Uster, waar een legendarische schat, verhuld door de nevelen der tijd, wacht op zijn herontdekking. Een lokale kunstverzamelaar heeft een middeleeuws manuscript op de kop getikt dat meer lijkt te herbergen dan enkel vergeelde perkament en inkt. Het lijkt erop dat de cryptische schetsen en reeksen letters aanwijzingen bevatten die wijzen op een schat die al lang verloren werd gewaand. Jullie zijn de uitverkorenen om dit raadsel te ontrafelen en het kostbare artefact te wekken uit zijn Doornroosjeslaap. Bereid je voor op een schattenjacht in Uster die je niet snel zult vergeten!

Start van de schattenjacht in Uster

Zijn jullie klaar voor een avontuur dat de grenzen van de tijd doorbreekt? Onze schattenjacht in Uster is geen standaard stadswandeling, maar een reis terug in de tijd, verpakt in een meeslepend verhaal. Gewapend met niets meer dan een ticket, jullie smartphone en een groep dappere metgezellen kunnen jullie op elk moment het avontuur aangaan. Laat de historische kerk van Uster achter je en duik in een wereld vol mysteries en legendes terwijl jullie de schat najagen.

De rolverdeling bij de schattenjacht

Aan de voet van de Ustermer kasteelheuvel, waar de geschiedenis tot leven komt, begint jullie queeste. Hier worden jullie ingewijd in de geheimen en kiezen jullie je rollen. Voel je je geroepen om als spoorzoeker de verborgen tekens te interpreteren? Of ben je de avonturier die onverschrokken de leiding neemt? Misschien ben je wel de codekraker die zelfs de meest ingewikkelde puzzels ontrafelt. Bij deze schattenjacht in Uster vindt iedereen zijn plek en kan hij zijn talenten benutten.

De speurtocht door Uster

Als de rollen zijn verdeeld, begint de speurtocht. Jullie reis voert jullie langs de meest uiteenlopende hoeken van Uster, van de schilderachtige oeverpromenade van de Greifensee tot aan het historische wapenmagazijn. Op elke locatie wachten nieuwe uitdagingen: jullie kraken codes, lossen puzzels op en verzamelen aanwijzingen die jullie stap voor stap dichter bij de schat brengen. Jullie smartphone transformeert in een krachtig detective-instrument – met onze speciaal ontwikkelde app kunnen jullie contactpersonen ondervragen, mysterieuze tekens ontcijferen en virtuele objecten verzamelen die jullie op weg helpen.

Hoe dieper jullie in het verhaal duiken, hoe meer de grenzen tussen verleden en heden vervagen. Al snel zullen jullie voelen hoe de schat van Uster binnen handbereik is. Het is een reis die niet alleen jullie verstand, maar ook jullie teamgeest op de proef stelt. Zijn jullie klaar om het geheim te onthullen en de schat, die al eeuwen wacht op ontdekking, aan het licht te brengen? Dan is het tijd om de schattenjacht in Uster te starten!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Schattenjacht - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel station
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 5.0 km
 Taal Taal Taal Taal Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 8 jaar
 Datum elke dag
 Beoordeling 4,0/5 (10)
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw
Highscore in Uster
TeamNijlen 5.040 Punten
Blauw 3.880 Punten
ABFers 3.810 Punten
TeamIIIColumbus 3.690 Punten
Fortissimoos 3.650 Punten

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Uster
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Uster speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Uster
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Uster
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Uster
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Uster
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Uster. Met de myCityHunt teamevenementen in Uster hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Uster maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Schattenjacht Uster

Schattenjacht Uster

Ben je klaar voor een spannende schattenjacht in Uster? Verzamel je vrienden of familie en ontdek samen Uster tijdens deze geweldige speurtocht!

De schattenjacht van myCityHunt in Uster combineert een speurtocht in Uster met een spannend mysterieverhaal! Beleef de fascinatie van een spannende schattenjacht door Uster. Tijdens onze schattenjacht in Uster duik je in een intrigerend mysterieverhaal. Ontrafel op verschillende plekken in het stadscentrum de achtergrond raadsels. Onderweg sturen we je via sms leuke uitdagingen zoals bijvoorbeeld foto- of actietaken. Om ze op te kunnen lossen, is wel creativiteit en teamwerk vereist. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest in Uster, een familie-uitstapje of een verjaardagsfeestje met vrienden - deze schattenjacht in Uster zal van je volgende reis een onvergetelijke ervaring maken!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum