TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Schattenjacht Turijn

4,7 (76)
slechts
€ 12,99
p.p.

Schattenjacht Turijn

76 Klanten hebben deze tour beoordeeld: 4.7 uit 5 sterren

Stadstour of stadsavontuur - waarom niet allebei? Tijdens de schattenjacht puzzel je je met veel plezier een weg door Turijn!

+ Meer - Minder

Laat je meevoeren naar de mysterieuze wereld van de schattenjacht in Turijn, een stad die niet alleen bekend staat om haar barokke pracht en adembenemende uitzichten op de Alpen, maar ook om de verborgen schatten die erop wachten om door jullie opgespoord te worden. Beeld je in dat je op zoek gaat naar een lang verloren geheim, gewapend met niets meer dan je scherpe geest en de drang om het onbekende te verkennen. De schattenjacht in Turijn is geen doorsnee uitstapje – het is een expeditie door tijd en ruimte, die je naar de meest verborgen hoekjes van deze historische metropool leidt.

De start van de schattenjacht in Turijn

Duik hoofd eerst in een avontuur dat je niet snel zult vergeten. De schattenjacht in Turijn is meer dan een spelletje – het is een uitdaging die je naar enkele van de meest iconische plekken van de stad brengt. Kun je je voorstellen dat je puzzels oplost in de schaduw van de majestueuze Mole Antonelliana? Of geheime boodschappen ontcijfert terwijl je door de historische gangen van Palazzo Madama dwaalt? Gewapend met niets anders dan je smartphone en een ticket op zak, sta je klaar om de rol van speurneus, avonturier en codekraker op je te nemen. Ieder van jullie wordt een onmisbaar lid van het team dat op jacht is naar de verborgen schat.

Rollenverdeling tijdens de schattenjacht

Eenmaal verzameld op de afgesproken plek, begint het grote avontuur. Wie heeft het talent om aanwijzingen te vinden die anderen over het hoofd zien? Wie is er klaar om de geheimen van oude kaarten te ontrafelen of de puzzels op te lossen die tussen jullie en de schat in staan? Bij de schattenjacht in Turijn krijgt iedereen een rol die zijn of haar unieke talenten en vaardigheden naar voren brengt. Samen trekken jullie door de straten, langs de statige gevels van het koninklijk paleis, op zoek naar de volgende aanwijzing die jullie dichter bij het doel van jullie speurtocht brengt.

De finale van de schattenjacht in Turijn

De speurtocht door de steegjes van Turijn zal niet alleen jullie vermogen om puzzels op te lossen op de proef stellen, maar jullie ook diep in de rijke geschiedenis van de stad onderdompelen. Met elk opgelost raadsel, elke ontcijferde boodschap en elk gevonden stukje van de aanwijzing komt het verhaal van de schat meer tot leven. Jullie smartphones veranderen in magische sleutels die jullie door de stad leiden en het mogelijk maken om virtuele contactpersonen te raadplegen. Voel de spanning stijgen naarmate jullie stap voor stap dichter bij het doel komen. De schattenjacht in Turijn is een race tegen de klok en een test van jullie teamgeest. Zijn jullie klaar om het mysterie te ontrafelen en de schat die al eeuwen op ontdekking wacht, aan het licht te brengen?

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Schattenjacht - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel Piazza San Carlo
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 5.0 km
 Taal Taal Taal Taal Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 8 jaar
 Datum elke dag
 Beoordeling 4,7/5 (76)
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Turijn
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Turijn speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Turijn
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Turijn
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Turijn
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Turijn
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Turijn. Met de myCityHunt teamevenementen in Turijn hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Turijn maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Schattenjacht Turijn

Schattenjacht Turijn

Ben je klaar voor een spannende schattenjacht in Turijn? Verzamel je vrienden of familie en ontdek samen Turijn tijdens deze geweldige speurtocht!

De schattenjacht van myCityHunt in Turijn combineert een speurtocht in Turijn met een spannend mysterieverhaal! Beleef de fascinatie van een spannende schattenjacht door Turijn. Tijdens onze schattenjacht in Turijn duik je in een intrigerend mysterieverhaal. Ontrafel op verschillende plekken in het stadscentrum de achtergrond raadsels. Onderweg sturen we je via sms leuke uitdagingen zoals bijvoorbeeld foto- of actietaken. Om ze op te kunnen lossen, is wel creativiteit en teamwerk vereist. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest in Turijn, een familie-uitstapje of een verjaardagsfeestje met vrienden - deze schattenjacht in Turijn zal van je volgende reis een onvergetelijke ervaring maken!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum