TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Schattenjacht Teruel

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Schattenjacht Teruel

Stadstour of stadsavontuur - waarom niet allebei? Tijdens de schattenjacht puzzel je je met veel plezier een weg door Teruel!

+ Meer - Minder

Laat je meeslepen naar een wereld vol raadsels en avonturen, waar geschiedenis en spanning zich vermengen in de straatjes van Teruel. Een kunstverzamelaar uit het hart van Spanje heeft een middeleeuws document op de kop getikt dat meer lijkt te zijn dan alleen maar vergeeld perkament. Verstopte tekeningen en geheime lettercombinaties onthullen een verhaal dat in de schaduw van het verleden sluimert, klaar om door jullie ontcijferd te worden. Dit manuscript zou weleens de sleutel kunnen zijn tot een schat die al eeuwen in Teruel verborgen ligt. Zijn jullie klaar om als team de schattenjacht in Teruel aan te gaan en het mysterie te ontrafelen?

Begin jullie schattenjacht in Teruel

Voel je de tinteling van nieuwsgierigheid? Dan is de schattenjacht in Teruel het perfecte avontuur. Stel je voor dat je niet zomaar door een stad loopt, maar deel uitmaakt van een episch verhaal rondom een legendarische schat. Het enige wat je nodig hebt voor deze spannende tocht is een dosis ontdekkingslust, een smartphone en een ticket dat je identificeert als schattenjager. Verzamel je moedige metgezellen en begin de schattenjacht op een moment dat het avontuur roept!

Kies jullie rollen voor de schattenjacht in Teruel

Aan het begin van jullie schattenjacht in Teruel verzamelen jullie je bij een historische plek, misschien wel bij de beroemde Mudéjar-torens of de indrukwekkende kathedraal van Teruel, om het avontuur af te trappen. Hier verdelen jullie de rollen – wie heeft het scherpe oog van een speurder, de durf van een ontdekkingsreiziger of de analytische vaardigheden van een codebreker? Voor iedereen is er een rol die als gegoten zit.

De speurtocht door Teruel begint

Nu jullie je rollen hebben aangenomen, begint de echte uitdaging: de schattenjacht leidt jullie door de kronkelende steegjes en naar de verborgen hoekjes van Teruel. Jullie zullen codes kraken, logische puzzels oplossen en aanwijzingen vinden die jullie dichter bij het doel brengen. Jullie smartphone wordt een krachtig instrument voor dit onderzoek – met onze speciaal ontwikkelde app kunnen jullie verbindingen leggen, tekens ontcijferen, objecten verzamelen en navigeren door de stad. Laat de torens van de El Salvador-kerk getuigen zijn van jullie scherpzinnigheid en de Plaza del Torico het toneel van jullie triomf.

Terwijl jullie dieper in de schattenjacht in Teruel duiken, komt de geschiedenis tot leven en lijkt de schat, die ooit slechts een gefluister in de winden van het verleden was, nu binnen handbereik. Laat de legendes van Teruel werkelijkheid worden en ontdek wat onder de Spaanse sterrenhemel op jullie wacht. De schattenjacht in Teruel is meer dan een spel, het is een reis door tijd en ruimte, een race tegen de geschiedenis zelf. Zijn jullie klaar om jullie naam te vereeuwigen als de grootste schattenjagers?

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Schattenjacht - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel Plaza la Grama
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.2 km
 Taal Taal Taal Taal Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 8 jaar
 Datum elke dag
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw
Highscore in Teruel
Liefhebbers 2.970 Punten
Checkteam 2.820 Punten
DeVanveentjes 2.710 Punten
Schatrick 2.390 Punten
Goofies 2.300 Punten

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Teruel
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Teruel speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Teruel
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Teruel
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Teruel
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Teruel
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Teruel. Met de myCityHunt teamevenementen in Teruel hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Teruel maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Schattenjacht Teruel

Schattenjacht Teruel

Ben je klaar voor een spannende schattenjacht in Teruel? Verzamel je vrienden of familie en ontdek samen Teruel tijdens deze geweldige speurtocht!

De schattenjacht van myCityHunt in Teruel combineert een speurtocht in Teruel met een spannend mysterieverhaal! Beleef de fascinatie van een spannende schattenjacht door Teruel. Tijdens onze schattenjacht in Teruel duik je in een intrigerend mysterieverhaal. Ontrafel op verschillende plekken in het stadscentrum de achtergrond raadsels. Onderweg sturen we je via sms leuke uitdagingen zoals bijvoorbeeld foto- of actietaken. Om ze op te kunnen lossen, is wel creativiteit en teamwerk vereist. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest in Teruel, een familie-uitstapje of een verjaardagsfeestje met vrienden - deze schattenjacht in Teruel zal van je volgende reis een onvergetelijke ervaring maken!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum