TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Schattenjacht Stoke-on-Trent

slechts
€ 12,99
p.p.

Schattenjacht Stoke-on-Trent

Stadstour of stadsavontuur - waarom niet allebei? Tijdens de schattenjacht puzzel je je met veel plezier een weg door Stoke-on-Trent!

+ Meer - Minder

Laat je meeslepen naar een wereld vol avontuur en geheimen, want in Stoke-on-Trent staat een schattenjacht van topklasse op jullie te wachten! Ergens verborgen in de historische diepten van deze stad bevindt zich een mysterie dat enkel de dappersten onder ons kunnen ontrafelen. De befaamde aardewerkfabrieken van Stoke-on-Trent, wereldwijd geroemd om hun verfijnde keramiek, en het verleidelijke Trentham Estate met zijn uitgestrekte tuinen en statige meer zijn slechts enkele van de plekken die jullie zullen doorkruisen op zoek naar aanwijzingen. Maar pas op, want het vergt meer dan een simpele nieuwsgierigheid om de puzzel op te lossen en de schat op te graven die al eeuwen op ontdekking wacht.

Start jullie schattenjacht in Stoke-on-Trent

Zijn jullie klaar om de dagelijkse sleur achter je te laten en onder te duiken in een wereld vol geheimen en puzzels? Dan is de schattenjacht in Stoke-on-Trent jullie volgende bestemming. Beeld je in dat je in de voetsporen treedt van speurneuzen en codekrakers terwijl je door de historische straten van de stad zwerft. Gewapend met een smartphone, die de poort naar een andere dimensie wordt, zijn jullie niet langer gewoon bezoekers, maar de hoofdrolspelers in een spannend avontuur dat zich realtime ontvouwt. Jullie doel? Een legendarisch artefact dat in de nevelen van de tijd verloren is gegaan en nu op jullie wacht om ontdekt te worden.

De rolverdeling tijdens de schattenjacht

Bij de schattenjacht in Stoke-on-Trent is samenwerking de sleutel tot succes. Eenmaal aangekomen op de afgesproken ontmoetingsplek, worden jullie ingewijd in de geheimen van de schattenjagers en kiezen jullie je rollen. Wie heeft het scherpe oog van een detective? Wie ontpopt zich tot een dappere ontdekkingsreiziger of een meesterlijke puzzelaar? Elke rol is cruciaal om de schat te vinden die ergens verborgen ligt tussen historische bezienswaardigheden zoals het Potteries Museum & Art Gallery en het beroemde Gladstone Pottery Museum.

Speurtocht door de geheimen van Stoke-on-Trent

De schattenjacht in Stoke-on-Trent is meer dan een gewone speurtocht; het is een race tegen de klok en een strijd van scherpzinnigheid tegen de raadsels uit het verleden. Met elk opgelost raadsel en elke ontcijferde boodschap duiken jullie dieper in de geschiedenis en komen jullie stap voor stap dichter bij de schat. Jullie smartphones transformeren in krachtige tools die jullie helpen om te interageren met virtuele contactpersonen, verborgen signalen te interpreteren en de noodzakelijke voorwerpen te verzamelen om het ultieme geheim te onthullen. En terwijl jullie genieten van de pracht van Stoke-on-Trent, van de schilderachtige kanalen tot het bruisende culturele erfgoed, zullen jullie al snel beseffen dat de grootste schat misschien wel de reis zelf is.

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Schattenjacht - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel Stoke Minster
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 5.0 km
 Taal Taal Taal Taal Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 8 jaar
 Datum elke dag
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw
Highscore in Stoke-on-Trent
Liefhebbers 2.970 Punten
Checkteam 2.820 Punten
DeVanveentjes 2.710 Punten
Simpies 2.410 Punten
Schatrick 2.390 Punten

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Stoke-on-Trent
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Stoke-on-Trent speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Stoke-on-Trent
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Stoke-on-Trent
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Stoke-on-Trent
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Stoke-on-Trent
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Stoke-on-Trent. Met de myCityHunt teamevenementen in Stoke-on-Trent hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Stoke-on-Trent maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Schattenjacht Stoke-on-Trent

Schattenjacht Stoke-on-Trent

Ben je klaar voor een spannende schattenjacht in Stoke-on-Trent? Verzamel je vrienden of familie en ontdek samen Stoke-on-Trent tijdens deze geweldige speurtocht!

De schattenjacht van myCityHunt in Stoke-on-Trent combineert een speurtocht in Stoke-on-Trent met een spannend mysterieverhaal! Beleef de fascinatie van een spannende schattenjacht door Stoke-on-Trent. Tijdens onze schattenjacht in Stoke-on-Trent duik je in een intrigerend mysterieverhaal. Ontrafel op verschillende plekken in het stadscentrum de achtergrond raadsels. Onderweg sturen we je via sms leuke uitdagingen zoals bijvoorbeeld foto- of actietaken. Om ze op te kunnen lossen, is wel creativiteit en teamwerk vereist. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest in Stoke-on-Trent, een familie-uitstapje of een verjaardagsfeestje met vrienden - deze schattenjacht in Stoke-on-Trent zal van je volgende reis een onvergetelijke ervaring maken!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum