TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Schattenjacht Somma Vesuviana

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Schattenjacht Somma Vesuviana

Stadstour of stadsavontuur - waarom niet allebei? Tijdens de schattenjacht puzzel je je met veel plezier een weg door Somma Vesuviana!

+ Meer - Minder

Laat je meevoeren naar een wereld vol puzzels en geheimen, recht in het kloppende hart van Somma Vesuviana, waar het verleden zachtjes fluistert en verborgen schatten smachten om ontdekt te worden. De spanning loopt op zodra een team van avonturiers zich verzamelt voor de schattenjacht in deze Italiaanse parel. Het is niet alleen de pittoreske schoonheid die jullie zullen bewonderen, maar ook worden jullie onderdeel van een legendarisch verhaal dat zich om een mysterieus middeleeuws document wikkelt. Dit raadselachtige geschrift, in handen van een kunstminnaar, zou weleens de sleutel kunnen zijn tot rijkdommen die al eeuwen verborgen liggen in de schaduw van Somma Vesuviana. Zorg dat je nieuwsgierigheid en ontdekkingslust zijn ingepakt, want de jacht op de schat begint nu!

De schattenjacht in Somma Vesuviana – Een avontuur neemt een aanvang

Zijn jullie klaar voor de expeditie van jullie leven? Deze schattenjacht in Somma Vesuviana is geen doorsnee stadswandeling, maar een interactief spektakel dat je in de laarzen van een echte schatzoeker laat stappen. Gewapend met niets meer dan een smartphone en een toegangsbewijs, duiken jullie in een wereld vol mythes en legendes. Terwijl jullie door de historische steegjes banjeren, kunnen jullie de indrukwekkende Basilica di San Sossio bewonderen en de ruïnes van de oude Villa Augustea verkennen – beide mogelijke schuilplaatsen voor de legendarische schat. Vergeet niet je zintuigen op scherp te zetten, want elke aanwijzing kan de sleutel zijn die je dichter bij het doel brengt.

Rollenverdeling – Wie ben jij in de schattenjacht?

Aan het begin van jullie speurtocht in Somma Vesuviana komen jullie samen voor een strategische briefing. Hier wordt bepaald wie de speurneus, de avonturier of de codekraker zal zijn. Elke rol is cruciaal voor het welslagen van de missie, want alleen door samenwerking kunnen jullie de cryptische geheimen ontrafelen die jullie bij locaties als het historische Castello di Somma op de proef zullen stellen. Laat je smartphone transformeren in een kompas en detectivegereedschap terwijl je door de straten navigeert, informanten ondervraagt en geheimzinnige symbolen decodeert.

De grande finale van de schattenjacht in Somma Vesuviana

Naarmate jullie dieper graven in de schattenjacht van Somma Vesuviana, smelten verleden en heden samen in een meeslepend avontuur. Elke stap brengt jullie dichter bij het doel en de opwinding klimt met elk opgelost mysterie. Wees alert, want de geschiedenis van Somma Vesuviana is rijk en gelaagd – misschien ligt de schat wel verborgen in de buurt van het majestueuze klooster Santuario di San Michele Arcangelo. Binnenkort zou het zomaar kunnen dat 'X de plek markeert', en de schat van Somma Vesuviana niet langer slechts een deel van de verhalen is, maar een tastbare werkelijkheid voor de dapperste schattenjagers onder ons.

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Schattenjacht - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel Piazza Vittorio Emanuele III
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.7 km
 Taal Taal Taal Taal Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 8 jaar
 Datum elke dag
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Somma Vesuviana
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Somma Vesuviana speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Somma Vesuviana
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Somma Vesuviana
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Somma Vesuviana
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Somma Vesuviana
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Somma Vesuviana. Met de myCityHunt teamevenementen in Somma Vesuviana hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Somma Vesuviana maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Schattenjacht Somma Vesuviana

Schattenjacht Somma Vesuviana

Ben je klaar voor een spannende schattenjacht in Somma Vesuviana? Verzamel je vrienden of familie en ontdek samen Somma Vesuviana tijdens deze geweldige speurtocht!

De schattenjacht van myCityHunt in Somma Vesuviana combineert een speurtocht in Somma Vesuviana met een spannend mysterieverhaal! Beleef de fascinatie van een spannende schattenjacht door Somma Vesuviana. Tijdens onze schattenjacht in Somma Vesuviana duik je in een intrigerend mysterieverhaal. Ontrafel op verschillende plekken in het stadscentrum de achtergrond raadsels. Onderweg sturen we je via sms leuke uitdagingen zoals bijvoorbeeld foto- of actietaken. Om ze op te kunnen lossen, is wel creativiteit en teamwerk vereist. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest in Somma Vesuviana, een familie-uitstapje of een verjaardagsfeestje met vrienden - deze schattenjacht in Somma Vesuviana zal van je volgende reis een onvergetelijke ervaring maken!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum