TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Schattenjacht Sneek

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Schattenjacht Sneek

Stadstour of stadsavontuur - waarom niet allebei? Tijdens de schattenjacht puzzel je je met veel plezier een weg door Sneek!

+ Meer - Minder

Laat je meevoeren naar een wereld vol geheimen en avontuur, waar de straatjes en grachten van Sneek niet alleen historische pracht uitademen, maar ook een eeuwenoud mysterie bewaren. Jullie zijn de uitverkorenen die de sleutel tot dit mysterie bezitten. Jullie schattenjacht in Sneek wordt meer dan een ontdekkingstocht; het is een uitdaging die jullie scherpzinnigheid, moed en vastberadenheid op de proef stelt. Zijn jullie klaar om de legendes te ontrafelen en de schat op te graven die diep in de hoeken van deze charmante stad verborgen ligt?

Start van de schattenjacht in Sneek

De schattenjacht in Sneek begint met een knisperende spanning wanneer jullie verzamelen bij de beroemde Waterpoort, hét symbool van de stad. Waar ooit wachters de stad behoedden voor ongewenste gasten, worden jullie de bewakers van een geheim. Gewapend met een smartphone transformeren jullie in hedendaagse schattenjagers die aan een interactieve tocht beginnen. Jullie missie: het ontcijferen van een middeleeuws document dat in de handen van een gepassioneerde kunstverzamelaar is beland. De raadselachtige schetsen en letterreeksen vormen jullie kaart naar een fortuin dat al eeuwen op ontdekking wacht.

Rolverdeling tijdens de schattenjacht

Wie van jullie heeft de scherpte van een detective? Wie de behendigheid van een archeoloog? Tijdens de schattenjacht in Sneek nemen jullie rollen aan die bij jullie vaardigheden passen. Misschien ben je de strateeg die de volgende stappen uitdenkt, of de historicus die het verleden kan duiden. Ieder van jullie wordt onderdeel van een team dat sterker is dan de som der delen. Samen trekken jullie door de straten, langs de imposante Martinikerk, terwijl jullie codes kraken, puzzels oplossen en verborgen aanwijzingen ontdekken.

De speurtocht door Sneeks geschiedenis

Tijdens jullie schattenjacht worden jullie niet alleen toeschouwers van de geschiedenis, maar ook scheppers van jullie eigen verhaal. Sneek opent zijn deuren en nodigt jullie uit zijn verborgen schatten te onthullen. Misschien leidt jullie speurtocht wel naar het Fries Scheepvaart Museum, waar de maritieme geschiedenis van de regio tot leven komt. Elke aanwijzing brengt jullie dichter bij het doel, elke gekraakte code is een overwinning. Met jullie smartphone-app als trouwe metgezel, die jullie door de schattenjacht leidt, worden jullie deel van een wereld waarin elke hoek, elke brug en elk kanaal een stukje van het grote raadsel is.

De schattenjacht in Sneek is meer dan een spel. Het is een reis door de tijd, een duik in de ziel van de stad. Bij elke stap die jullie op de klinkerstraatjes zetten, bij elke blik die jullie werpen op de glinsterende waterwegen, worden jullie dieper in het avontuur gezogen. En wanneer jullie uiteindelijk de schat in handen hebben, hebben jullie niet alleen rijkdom vergaard, maar ook herinneringen die net zo onvergankelijk zijn als de schatten van Sneek zelf.

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Schattenjacht - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel gemeentehuis
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 5.0 km
 Taal Taal Taal Taal Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 8 jaar
 Datum elke dag
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw
Highscore in Sneek
Deklepkes 3.380 Punten
TeamFloor 2.980 Punten
Liefhebbers 2.970 Punten
Checkteam 2.820 Punten
DeVanveentjes 2.710 Punten

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Sneek
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Sneek speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Sneek
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Sneek
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Sneek
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Sneek
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Sneek. Met de myCityHunt teamevenementen in Sneek hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Sneek maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Schattenjacht Sneek

Schattenjacht Sneek

Ben je klaar voor een spannende schattenjacht in Sneek? Verzamel je vrienden of familie en ontdek samen Sneek tijdens deze geweldige speurtocht!

De schattenjacht van myCityHunt in Sneek combineert een speurtocht in Sneek met een spannend mysterieverhaal! Beleef de fascinatie van een spannende schattenjacht door Sneek. Tijdens onze schattenjacht in Sneek duik je in een intrigerend mysterieverhaal. Ontrafel op verschillende plekken in het stadscentrum de achtergrond raadsels. Onderweg sturen we je via sms leuke uitdagingen zoals bijvoorbeeld foto- of actietaken. Om ze op te kunnen lossen, is wel creativiteit en teamwerk vereist. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest in Sneek, een familie-uitstapje of een verjaardagsfeestje met vrienden - deze schattenjacht in Sneek zal van je volgende reis een onvergetelijke ervaring maken!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum