TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Schattenjacht Sesto Fiorentino

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Schattenjacht Sesto Fiorentino

Stadstour of stadsavontuur - waarom niet allebei? Tijdens de schattenjacht puzzel je je met veel plezier een weg door Sesto Fiorentino!

+ Meer - Minder

Laat je meeslepen naar een wereld vol geheimen en legendes die rondom het schilderachtige Sesto Fiorentino zweven. Beeld je in dat je de hoofdrol speelt in een spannend avontuur, een schattenjacht waarbij geschiedenis en puzzels een tijdsbrug slaan. Jullie zijn geen gewone bezoekers, maar dappere schattenjagers, klaar om de kronkelige paden van het verleden te bewandelen en de verborgen schatten aan het licht te brengen. Jullie tocht leidt door de straten van deze historische stad, langs de statige Villa Medici en de indrukwekkende San Martino kerk, waar elk steentje een eigen verhaal te vertellen heeft.

De schattenjacht in Sesto Fiorentino gaat van start

Bereid je voor op een schattenjacht in Sesto Fiorentino die zowel je zintuigen prikkelt als je teamgeest versterkt. Gewapend met een smartphone, die het epicentrum van jullie ontdekkingstocht wordt, duiken jullie in een wereld vol mysteries. Jullie avontuur begint met een briefing waarbij jullie je rollen kiezen: Zijn jullie de spoorzoekers die elk detail nauwkeurig bekijken, de avonturiers die geen enkele uitdaging uit de weg gaan, of de codekrakers die zelfs de meest ingewikkelde puzzels oplossen? In Sesto Fiorentino is er voor ieder van jullie een rol weggelegd die perfect past.

Speurtocht door de geheimen van Sesto Fiorentino

Eenmaal de rollen verdeeld zijn, begint jullie speurtocht. Jullie veranderen in detectives die door de straten van Sesto Fiorentino dwalen, gecodeerde boodschappen ontcijferen, logische puzzels oplossen en in elke hoek van de stad speuren naar aanwijzingen. Jullie trouwe metgezel, de smartphone, transformeert in een multifunctioneel onderzoeksinstrument. Het stelt jullie in staat om virtuele contacten te ondervragen, raadselachtige berichten te ontcijferen, objecten te verzamelen en veilig door de stad te navigeren. Laat je door de app leiden en geniet van de pracht van het Parco della Villa Solaria, terwijl je stap voor stap dichter bij het mysterie komt.

De finale van de schattenjacht in Sesto Fiorentino

Gedurende de schattenjacht in Sesto Fiorentino duiken jullie als team dieper in de boeiende geschiedenis. Met elk opgelost raadsel en elke gevonden aanwijzing wordt het beeld scherper en komt de schat van Sesto Fiorentino binnen handbereik. Zullen jullie in staat zijn om de geheimen die het oude document verbergt te ontrafelen en de schat te vinden die al eeuwen op ontdekking wacht? Alleen de tijd en jullie speurvaardigheden zullen het uitwijzen. Wees klaar voor een avontuur dat jullie niet snel zullen vergeten en laat de schat van Sesto Fiorentino niet langer in het duister liggen!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Schattenjacht - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel Piazza Vittorio Veneto
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.2 km
 Taal Taal Taal Taal Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 8 jaar
 Datum elke dag
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw
Highscore in Sesto Fiorentino
Deklepkes 3.380 Punten
TeamFloor 2.980 Punten
Liefhebbers 2.970 Punten
TeamRoos 2.870 Punten
Checkteam 2.820 Punten

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Sesto Fiorentino
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Sesto Fiorentino speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Sesto Fiorentino
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Sesto Fiorentino
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Sesto Fiorentino
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Sesto Fiorentino
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Sesto Fiorentino. Met de myCityHunt teamevenementen in Sesto Fiorentino hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Sesto Fiorentino maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Schattenjacht Sesto Fiorentino

Schattenjacht Sesto Fiorentino

Ben je klaar voor een spannende schattenjacht in Sesto Fiorentino? Verzamel je vrienden of familie en ontdek samen Sesto Fiorentino tijdens deze geweldige speurtocht!

De schattenjacht van myCityHunt in Sesto Fiorentino combineert een speurtocht in Sesto Fiorentino met een spannend mysterieverhaal! Beleef de fascinatie van een spannende schattenjacht door Sesto Fiorentino. Tijdens onze schattenjacht in Sesto Fiorentino duik je in een intrigerend mysterieverhaal. Ontrafel op verschillende plekken in het stadscentrum de achtergrond raadsels. Onderweg sturen we je via sms leuke uitdagingen zoals bijvoorbeeld foto- of actietaken. Om ze op te kunnen lossen, is wel creativiteit en teamwerk vereist. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest in Sesto Fiorentino, een familie-uitstapje of een verjaardagsfeestje met vrienden - deze schattenjacht in Sesto Fiorentino zal van je volgende reis een onvergetelijke ervaring maken!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum