TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Schattenjacht Schwenningen

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Schattenjacht Schwenningen (VS)

Stadstour of stadsavontuur - waarom niet allebei? Tijdens de schattenjacht puzzel je je met veel plezier een weg door Villingen-Schwenningen!

+ Meer - Minder

Laat je meevoeren naar een wereld vol mysterie en avontuur, pal in het centrum van Villingen-Schwenningen! Een legendarische schat, al eeuwenlang verborgen onder de sluier van de tijd, ligt te wachten om door jullie ontdekt te worden. Vergeet saaie stadswandelingen, dit is een Schattenjacht in Villingen-Schwenningen die jullie moed, vindingrijkheid en teamgeest op de proef zal stellen!

De legende van de Schattenjacht in Villingen-Schwenningen

Beeld je in: een kunstverzamelaar uit Roßtal heeft een geheimzinnig middeleeuws manuscript op de kop getikt. Dit document, vol cryptische tekeningen en letterreeksen, lijkt op het eerste gezicht een onoplosbaar raadsel. Maar jullie zijn geen gewone stervelingen – jullie zijn schattenjagers! En zo begint jullie queeste: een Schattenjacht in Villingen-Schwenningen, waarbij jullie het mysterie van het manuscript moeten ontrafelen om de verborgen schat te vinden. Laat je inspireren door de geschiedenis van het Schwenninger Moos en doorkruis de straten rond de Neckartoren op zoek naar de verborgen rijkdom.

Jullie missie: Schattenjacht in Villingen-Schwenningen

Zijn jullie klaar voor een onvergetelijke onderneming? Trommel dan je vrienden op, bemachtig een deelnameticket en maak je klaar voor de Schattenjacht in Villingen-Schwenningen. Gewapend met niets meer dan jullie smartphone, die als digitaal kompas zal dienen, en een dosis lef worden jullie de hoofdrolspelers in een meeslepend verhaal. Begin jullie avontuur en laat je leiden door onze Schattenjacht-app, die jullie niet alleen door de stad gidst, maar jullie ook uitnodigt om te interageren met virtuele contacten en geheimzinnige puzzels op te lossen.

Rolverdeling en puzzelplezier

Voordat jullie de diepte van de Schattenjacht in Villingen-Schwenningen induiken, verzamel je op een centrale locatie voor de briefing. Hier worden de rollen verdeeld: wie wordt de sporenzoeker, wie de dappere avonturier en wie de briljante codekraker? Iedereen zal een rol vinden die hem op het lijf geschreven is. En dan, met de eerste aanwijzing in de hand, begint de speurtocht! Jullie zullen versleutelde berichten ontcijferen, logische puzzels oplossen en in de voetsporen van het verleden treden. Misschien leidt jullie zoektocht wel naar het Uhrenindustriemuseum Schwenningen, waar de tijd zelf getuige kan zijn van jullie queeste.

Terwijl jullie je dieper in de Schattenjacht verweven, zullen jullie de pracht van Villingen-Schwenningen ontdekken en je laten betoveren door de sfeer van historische plekken zoals de Neckartoren en het Schwenninger Moos. Met elk opgelost raadsel komt de schat dichterbij, totdat jullie uiteindelijk, als ware helden van dit moderne epos, het geheim onthullen en de schat in jullie handen kunnen sluiten. Zijn jullie klaar om jullie namen in de annalen van de avonturiers van Villingen-Schwenningen te schrijven? Laat de Schattenjacht dan beginnen!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Schattenjacht - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel marktplein (voor het stadhuis)
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.0 km
 Taal Taal Taal Taal Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 8 jaar
 Datum elke dag
 Beoordeling 4,5/5 (4)
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Schwenningen
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Schwenningen speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Schwenningen
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Schwenningen
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Schwenningen
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Schwenningen
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Schwenningen. Met de myCityHunt teamevenementen in Schwenningen hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Schwenningen maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Schattenjacht Schwenningen

Schattenjacht Schwenningen

Ben je klaar voor een spannende schattenjacht in Schwenningen? Verzamel je vrienden of familie en ontdek samen Schwenningen tijdens deze geweldige speurtocht!

De schattenjacht van myCityHunt in Schwenningen combineert een speurtocht in Schwenningen met een spannend mysterieverhaal! Beleef de fascinatie van een spannende schattenjacht door Schwenningen. Tijdens onze schattenjacht in Schwenningen duik je in een intrigerend mysterieverhaal. Ontrafel op verschillende plekken in het stadscentrum de achtergrond raadsels. Onderweg sturen we je via sms leuke uitdagingen zoals bijvoorbeeld foto- of actietaken. Om ze op te kunnen lossen, is wel creativiteit en teamwerk vereist. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest in Schwenningen, een familie-uitstapje of een verjaardagsfeestje met vrienden - deze schattenjacht in Schwenningen zal van je volgende reis een onvergetelijke ervaring maken!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum