TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Schattenjacht San Cristobal de La Laguna

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Schattenjacht San Cristobal de La Laguna

Stadstour of stadsavontuur - waarom niet allebei? Tijdens de schattenjacht puzzel je je met veel plezier een weg door San Cristóbal de La Laguna!

+ Meer - Minder

Weg met de sleur! Stort je in een avontuur waarbij de historische straten van San Cristóbal de La Laguna het toneel zijn van een spannende schattenjacht. Deze parel van de Canarische Eilanden, erkend als UNESCO-Werelderfgoed, zit vol geheimen die smachten om door jullie ontrafeld te worden. Beeld je in dat je deel uitmaakt van een legende die zich door de eeuwen heen spint, waarbij jullie scherpzinnigheid de deur opent naar het mysterie. Maak je klaar voor een schattenjacht in San Cristóbal de La Laguna die niet alleen belooft een schat te onthullen, maar ook een memorabele ervaring biedt in de kronkelende steegjes en statige gebouwen van deze historische stad.

Start van de schattenjacht in San Cristóbal de La Laguna

Het avontuur begint bij het beroemde León-Huis, een architectonisch meesterwerk dat jullie meteen in de juiste tijdsgeest brengt. Gewapend met een smartphone transformeren jullie in hedendaagse schattenjagers, belast met de missie om een geheim te onthullen dat verborgen ligt in een middeleeuws manuscript. Dit document, bezaaid met mysterieuze tekeningen en cryptische letterreeksen, markeert het begin van een speurtocht die jullie door de stad leidt en waarvan de puzzels alleen de meest vindingrijke avonturiers kunnen oplossen. Al wat je nodig hebt is een ticket, je smartphone en de moed om de uitdagingen die op jullie pad komen aan te gaan.

Rollenverdeling bij de schattenjacht

Voordat jullie de straten van La Laguna induiken, is het tijd om de rollen binnen jullie team te verdelen. Wie heeft de adelaarsogen van een ontdekkingsreiziger, wie de vastberadenheid van een echte avonturier en wie de geduld en intelligentie van een codekraker? Tijdens de schattenjacht in San Cristóbal de La Laguna vindt iedereen zijn roeping. Eenmaal de rollen zijn verdeeld, begint een jacht die jullie langs de indrukwekkende kathedraal en door het historische universiteitskwartier voert, terwijl jullie codes ontcijferen, logische puzzels oplossen en verborgen aanwijzingen ontdekken.

De finale van de schattenjacht in San Cristóbal de La Laguna

Naarmate de schattenjacht vordert, komt het verhaal dat jullie omringt tot leven. Elke aanwijzing brengt jullie dichter bij het doel, en al gauw voelen jullie de adem van de geschiedenis in jullie nek. Jullie smartphone verandert in een magische gids die jullie naar de juiste plekken leidt en personages uit vervlogen tijden aan het woord laat. Jullie worden deel van een wereld waarin elke steen en elke hoek een eigen verhaal heeft. En wanneer jullie het laatste spoor ontcijferd hebben, zal de schat van San Cristóbal de La Laguna, die zo lang verborgen lag, eindelijk aan het licht komen – samen met het gevoel dat jullie samen iets onvergetelijks hebben bereikt.

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Schattenjacht - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel Kathedraal
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 5.0 km
 Taal Taal Taal Taal Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 8 jaar
 Datum elke dag
 Beoordeling 4,0/5 (4)
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur San Cristobal de La Laguna
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw San Cristóbal de La Laguna speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht San Cristóbal de La Laguna
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht San Cristóbal de La Laguna
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht San Cristóbal de La Laguna
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht San Cristóbal de La Laguna
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in San Cristóbal de La Laguna. Met de myCityHunt teamevenementen in San Cristóbal de La Laguna hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in San Cristóbal de La Laguna maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Schattenjacht San Cristóbal de La Laguna

Schattenjacht San Cristobal de La Laguna

Ben je klaar voor een spannende schattenjacht in San Cristóbal de La Laguna? Verzamel je vrienden of familie en ontdek samen San Cristóbal de La Laguna tijdens deze geweldige speurtocht!

De schattenjacht van myCityHunt in San Cristóbal de La Laguna combineert een speurtocht in San Cristóbal de La Laguna met een spannend mysterieverhaal! Beleef de fascinatie van een spannende schattenjacht door San Cristóbal de La Laguna. Tijdens onze schattenjacht in San Cristóbal de La Laguna duik je in een intrigerend mysterieverhaal. Ontrafel op verschillende plekken in het stadscentrum de achtergrond raadsels. Onderweg sturen we je via sms leuke uitdagingen zoals bijvoorbeeld foto- of actietaken. Om ze op te kunnen lossen, is wel creativiteit en teamwerk vereist. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest in San Cristóbal de La Laguna, een familie-uitstapje of een verjaardagsfeestje met vrienden - deze schattenjacht in San Cristóbal de La Laguna zal van je volgende reis een onvergetelijke ervaring maken!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum