TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Schattenjacht San Bartolome de Tirajana

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Schattenjacht San Bartolome de Tirajana

Stadstour of stadsavontuur - waarom niet allebei? Tijdens de schattenjacht puzzel je je met veel plezier een weg door San Bartolomé de Tirajana!

+ Meer - Minder

Laat je meevoeren op een avontuurlijke tocht vol geheimen die dwars door het kloppende hart van San Bartolomé de Tirajana slingert. Een schattenjacht in deze zonovergoten stad is beslist geen doordeweekse wandeling, maar een spannende ontdekkingsreis naar het verleden. Stel je voor dat jij en je vrienden de hoofdrolspelers zijn in een historisch mysterie dat zich uitstrekt van eeuwen geleden tot aan de tegenwoordige tijd. Grijp de kans om een schat te vinden die diep geworteld ligt in de legendes van de stad. Zijn jullie klaar om de uitdaging aan te gaan en het mysterie te ontrafelen?

Het begin van de schattenjacht in San Bartolomé de Tirajana

De schattenjacht in San Bartolomé de Tirajana is jullie toegangsbewijs tot een wereld van avontuur. Jullie gaan niet alleen de indrukwekkende duinen van Maspalomas verkennen, maar ook de historische betekenis van de vuurtoren Faro de Maspalomas onthullen, die al meer dan een eeuw lang schepen veilig naar de kust gidst. Met elke stap die jullie zetten, komt het bruisende erfgoed van de stad tot leven. Je hebt slechts een smartphone, een avonturenticket en een dapper team van schattenjagers nodig om in het geheim te duiken. Tijd is bijzaak, want het avontuur ligt op jullie te wachten, klaar om te beginnen wanneer jullie er klaar voor zijn.

Role playing tijdens de schattenjacht

Aan het begin van jullie schattenjacht in San Bartolomé de Tirajana komen jullie samen op een centraal punt om het avontuur af te trappen. Hier wordt besloten wie de leiding neemt, wie de aanwijzingen ontcijfert en wie de verborgen plekjes van de stad kent als zijn broekzak. Ieder van jullie speelt een cruciale rol, of je nu de dappere leider bent, de slimme raadseloplosser of de behendige speurder. Jullie bundelen jullie individuele talenten tot een onoverwinnelijk team, klaar om de schattenjacht in San Bartolomé de Tirajana te voltooien.

Het avontuur van de schattenjacht in San Bartolomé de Tirajana

Zodra de rollen zijn verdeeld, transformeert de schattenjacht in een opwindende speurtocht door de straten van San Bartolomé de Tirajana. Jullie staan voor de taak om mysterieuze codes te kraken, ingewikkelde puzzels op te lossen en in de hoeken van de stad te zoeken naar verborgen aanwijzingen. Jullie smartphone wordt een essentieel gereedschap waarmee jullie virtuele getuigen ondervragen en cryptische boodschappen ontcijferen. Misschien leidt jullie zoektocht wel naar de historische kerk San Bartolomé, waar de echo's van het verleden nog steeds door de gangen fluisteren. Met elke opgeloste taak komt de schat dichterbij, totdat jullie uiteindelijk voor het ultieme geheim staan. Zullen jullie het onthullen en de schat van San Bartolomé de Tirajana naar boven halen?

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Schattenjacht - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel Iglesia San Bartolomé
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 2.5 km
 Taal Taal Taal Taal Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 8 jaar
 Datum elke dag
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur San Bartolome de Tirajana
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw San Bartolomé de Tirajana speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht San Bartolomé de Tirajana
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht San Bartolomé de Tirajana
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht San Bartolomé de Tirajana
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht San Bartolomé de Tirajana
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in San Bartolomé de Tirajana. Met de myCityHunt teamevenementen in San Bartolomé de Tirajana hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in San Bartolomé de Tirajana maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Schattenjacht San Bartolomé de Tirajana

Schattenjacht San Bartolome de Tirajana

Ben je klaar voor een spannende schattenjacht in San Bartolomé de Tirajana? Verzamel je vrienden of familie en ontdek samen San Bartolomé de Tirajana tijdens deze geweldige speurtocht!

De schattenjacht van myCityHunt in San Bartolomé de Tirajana combineert een speurtocht in San Bartolomé de Tirajana met een spannend mysterieverhaal! Beleef de fascinatie van een spannende schattenjacht door San Bartolomé de Tirajana. Tijdens onze schattenjacht in San Bartolomé de Tirajana duik je in een intrigerend mysterieverhaal. Ontrafel op verschillende plekken in het stadscentrum de achtergrond raadsels. Onderweg sturen we je via sms leuke uitdagingen zoals bijvoorbeeld foto- of actietaken. Om ze op te kunnen lossen, is wel creativiteit en teamwerk vereist. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest in San Bartolomé de Tirajana, een familie-uitstapje of een verjaardagsfeestje met vrienden - deze schattenjacht in San Bartolomé de Tirajana zal van je volgende reis een onvergetelijke ervaring maken!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum