TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Schattenjacht Saarlouis

4,1 (22)
slechts
€ 12,99
p.p.

Schattenjacht Saarlouis

22 Klanten hebben deze tour beoordeeld: 4.1 uit 5 sterren

Stadstour of stadsavontuur - waarom niet allebei? Tijdens de schattenjacht puzzel je je met veel plezier een weg door Saarlouis!

+ Meer - Minder

Laat de avonturier in je los en laat je betoveren door de magie van een ongeëvenaarde 'schattenjacht' in Saarlouis! In de kronkelende steegjes en op de historische pleinen van deze vestingstad ligt een mysterie verborgen dat smeekt om ontrafeld te worden. Met dappere moed en een scherp intellect kunnen jullie het raadsel oplossen en de verborgen schat opgraven die al eeuwen rust in de schaduw van de machtige vestingwerken van Vauban.

De schattenjacht in Saarlouis gaat van start

Stort je op een betoverende 'schattenjacht' in Saarlouis en word onderdeel van een legende die diep geworteld is in de stadsmuren. Gewapend met niets meer dan je smartphone, een ticket voor het avontuur en een groep dappere metgezellen, zijn jullie klaar om het mysterie te ontrafelen. Vergeet conventionele stadstours – jullie duiken in een wereld vol geheimen en verhalen die om de legendarische schat heen zijn geweven. Jullie reis neemt jullie mee door de tijd, langs historische juweeltjes zoals de Grote Markt en het Kazemattenmuseum, terwijl jullie gezamenlijk de puzzelstukjes leggen.

De rolverdeling bij de schattenjacht

Aan het begin van jullie 'schattenjacht' in Saarlouis verzamelen jullie je op een belangrijke locatie om de missie af te trappen. Hier neemt iedereen een rol aan die jullie individuele talenten benadrukt. Of je nu de sluwe detective, de onverschrokken ontdekkingsreiziger of de briljante puzzelkoning bent – elke rol is cruciaal voor het succes van de jacht. Jullie worden de hoofdpersonen in een spel dat jullie langs historische straten leidt, voorbij de indrukwekkende Ludwigskerk en naar verborgen hoekjes die erop wachten door jullie ontdekt te worden.

De schattenjacht in Saarlouis – Een thriller ontvouwt zich

Nu jullie je rollen hebben aangenomen, begint de echte 'speurtocht'. Jullie 'schattenjacht' door Saarlouis verandert in een spannende thriller waarbij jullie van de ene aanwijzing naar de andere slingeren. Jullie smartphone transformeert in een krachtig instrument dat jullie toegang geeft tot verborgen boodschappen en geheime connecties. Jullie verzamelen bewijzen, ontcijferen codes en lossen puzzels op die jullie steeds dichter bij het doel brengen. Met elk ontrafeld mysterie duiken jullie dieper in het verhaal en komen jullie dichter bij de legendarische schat die in de schaduwen van de vestingwerken op ontdekking wacht.

Zo, dappere schattenjagers, zijn jullie klaar om de uitdaging aan te gaan en jullie naam in de annalen van Saarlouis te vereeuwigen? De 'schattenjacht' ligt op jullie te wachten – vol raadsels die opgelost moeten worden en verhalen die beleefd willen worden. Bundel jullie krachten, want de schat van Saarlouis is slechts enkele stappen van jullie verwijderd. Laat het avontuur beginnen!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Schattenjacht - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel Grote Markt (bij Marienbrunnen)
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.1 km
 Taal Taal Taal Taal Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 8 jaar
 Datum elke dag
 Beoordeling 4,1/5 (22)
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Saarlouis
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Saarlouis speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Saarlouis
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Saarlouis
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Saarlouis
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Saarlouis
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Saarlouis. Met de myCityHunt teamevenementen in Saarlouis hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Saarlouis maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Schattenjacht Saarlouis

Schattenjacht Saarlouis

Ben je klaar voor een spannende schattenjacht in Saarlouis? Verzamel je vrienden of familie en ontdek samen Saarlouis tijdens deze geweldige speurtocht!

De schattenjacht van myCityHunt in Saarlouis combineert een speurtocht in Saarlouis met een spannend mysterieverhaal! Beleef de fascinatie van een spannende schattenjacht door Saarlouis. Tijdens onze schattenjacht in Saarlouis duik je in een intrigerend mysterieverhaal. Ontrafel op verschillende plekken in het stadscentrum de achtergrond raadsels. Onderweg sturen we je via sms leuke uitdagingen zoals bijvoorbeeld foto- of actietaken. Om ze op te kunnen lossen, is wel creativiteit en teamwerk vereist. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest in Saarlouis, een familie-uitstapje of een verjaardagsfeestje met vrienden - deze schattenjacht in Saarlouis zal van je volgende reis een onvergetelijke ervaring maken!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum