TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Schattenjacht Reggio Calabria

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Chasse au tresor Reggio de Calabre

Stadstour of stadsavontuur - waarom niet allebei? Tijdens de schattenjacht puzzel je je met veel plezier een weg door Reggio Calabria!

+ Meer - Minder

Laten we een duik nemen in een avontuur waar geschiedenis en puzzelplezier briljant samensmelten – de schattenjacht in Reggio Calabria staat op jullie te wachten! Beeld je in dat je deel uitmaakt van een team schattenjagers dat in de kronkelende steegjes en langs de zonovergoten kusten van deze oude stad een legendarische schat moet opsporen. Dit is geen doorsnee uitje, maar een missie die jullie moed, intelligentie en teamgeest op de proef zal stellen.

Start van de schattenjacht in Reggio Calabria

De tocht begint wanneer jullie, gewapend met niets meer dan jullie smartphone en scherpe geest, aan de schattenjacht in Reggio Calabria beginnen. De Lungomare Falcomatà, met zijn adembenemend uitzicht op de zee en de Eolische Eilanden, zal meer zijn dan slechts een schilderachtig decor, terwijl jullie daar aanwijzingen ontcijferen die jullie dichter bij de schat brengen. Jullie missie zal jullie ook naar het majestueuze Aragonese Castle leiden, waar de muren zelf lijken te fluisteren en geheimen van lang vervlogen tijden bewaren.

De rollen tijdens de schattenjacht

Terwijl jullie door de historische straten van Reggio Calabria zwerven, zullen jullie in verschillende rollen kruipen. Misschien ben je de sporenzoeker die de verborgen tekens in de sculpturen van het Nationaal Archeologisch Museum ontdekt, waar de beroemde Bronzen van Riace hun stomme verhalen vertellen. Of je bent de avonturier die bereid is om de diepste geheimen van de stad te ontrafelen, of de codekraker die de raadselachtige letterreeksen in kaarten en oude manuscripten ontcijfert? Voor iedereen is er tijdens deze schattenjacht in Reggio Calabria een rol weggelegd alsof het een op maat gemaakt kostuum is.

De speurtocht door Reggio Calabria

De schattenjacht verandert in een echte speurtocht wanneer jullie, uitgerust met onze speciaal ontwikkelde app, door de stad navigeren - met een digitale schatkaart in de hand die jullie naar de meest verborgen hoekjes leidt. Jullie zullen contactpersonen ondervragen, mysterieuze tekenreeksen analyseren en belangrijke voorwerpen verzamelen terwijl jullie door de geschiedenis van Reggio Calabria gaan. Elke aanwijzing, elke opgeloste puzzel brengt jullie dichter bij het doel, en al snel zullen jullie voelen hoe de hartslag van de stad synchroon loopt met die van jullie in het ritme van de schattenjacht.

Dus, trommel je dapperste vrienden op, kies jullie rollen verstandig en stort je in een avontuur dat jullie nog lang zal heugen. De schattenjacht in Reggio Calabria is niet zomaar een spel, het is een reis door tijd en geschiedenis, een race tegen de klok en een test van jullie vaardigheden. Zijn jullie klaar om het mysterie te ontrafelen en de schat te vinden die diep in het hart van Reggio Calabria verborgen ligt?

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Schattenjacht - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel Piazza del Duomo
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 5.0 km
 Taal Taal Taal Taal Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 8 jaar
 Datum tous les jours
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Reggio Calabria
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Reggio Calabria speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Reggio Calabria
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Reggio Calabria
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Reggio Calabria
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Reggio Calabria
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Reggio Calabria. Met de myCityHunt teamevenementen in Reggio Calabria hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Reggio Calabria maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Schattenjacht Reggio Calabria

Schattenjacht Reggio Calabria

Ben je klaar voor een spannende schattenjacht in Reggio Calabria? Verzamel je vrienden of familie en ontdek samen Reggio Calabria tijdens deze geweldige speurtocht!

De schattenjacht van myCityHunt in Reggio Calabria combineert een speurtocht in Reggio Calabria met een spannend mysterieverhaal! Beleef de fascinatie van een spannende schattenjacht door Reggio Calabria. Tijdens onze schattenjacht in Reggio Calabria duik je in een intrigerend mysterieverhaal. Ontrafel op verschillende plekken in het stadscentrum de achtergrond raadsels. Onderweg sturen we je via sms leuke uitdagingen zoals bijvoorbeeld foto- of actietaken. Om ze op te kunnen lossen, is wel creativiteit en teamwerk vereist. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest in Reggio Calabria, een familie-uitstapje of een verjaardagsfeestje met vrienden - deze schattenjacht in Reggio Calabria zal van je volgende reis een onvergetelijke ervaring maken!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum