TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Schattenjacht Pordenone

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Schattenjacht Pordenone

Plezier en vrije tijd in de stad: met de schattenjacht in Pordenone, wordt je reis naar Pordenone een spannend stadsavontuur!

+ Meer - Minder

Laten we op avontuur gaan in een stad die net zo levendig en boeiend is als de kleurrijke fresco's die de historische gevels van Pordenone sieren. Beeld je in dat je deel uitmaakt van een team van schattenjagers, dwalend door de schilderachtige straatjes van deze charmante Italiaanse stad, op zoek naar een verborgen schat die al eeuwen wacht om ontdekt te worden. De schattenjacht in Pordenone is geen alledaagse wandeling, maar een expeditie vol puzzels en geheimen, die je langs indrukwekkende bezienswaardigheden voert, zoals het gotische Palazzo Ricchieri en de statige Campanile van de San Marco-kathedraal.

Start je schattenjacht in Pordenone

Zin in een onvergetelijke ervaring? De schattenjacht in Pordenone prikkelt je nieuwsgierigheid en laat je in de huid kruipen van ontdekkingsreizigers. Gewapend met een smartphone die als je kompas fungeert, verander je in een moderne Indiana Jones, zwervend door de steegjes en misschien wel langs de Corso Vittorio Emanuele II, waar het verleden en het heden elkaar ontmoeten. Jouw missie: een mysterieus manuscript ontcijferen en de schat opsporen die ergens in Pordenone op zijn vinders wacht.

Wie ben je tijdens de schattenjacht?

Voordat je je in het avontuur stort, kies je je rol. Wie van jullie heeft het scherpe oog van een havik en spot de meest verborgen aanwijzingen? Wie heeft de onverschrokken vastberadenheid van een avonturier die geen enkele uitdaging uit de weg gaat? Of ben jij misschien de meester in puzzels oplossen, die zelfs de meest ingewikkelde codes weet te ontrafelen? Voor iedereen is er een rol weggelegd in de schattenjacht in Pordenone, op maat gemaakt als een Italiaans maatpak.

De schattenjacht in Pordenone ontvouwt zich

Als de rollen zijn verdeeld, begint jullie speurtocht. Jullie worden detectives die elk hoekje van Pordenone uitkammen, van de prachtige kerk Santissima Trinità tot aan het historische Teatro Verdi, waar wellicht de sleutel tot de volgende aanwijzing schuilt. Jullie smartphone transformeert in een magische kijker die je laat communiceren met contactpersonen en cryptische codes laat ontcijferen. Verzamel voorwerpen die nuttig zijn op je reis en laat je door de technologie door de stad leiden, terwijl je stap voor stap dichter bij de schat komt.

De schattenjacht in Pordenone is meer dan een spel – het is een uitnodiging om diep in de ziel van een stad te duiken die rijk is aan cultuur en geschiedenis. Met elk opgelost raadsel en elke ontcijferde boodschap komen jullie niet alleen dichter bij de schat, maar ontdekken jullie ook de verborgen juweeltjes van Pordenone zelf. Zijn jullie klaar om de legende tot leven te wekken en de schat, die slechts enkele stappen verwijderd is, te claimen?

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Schattenjacht - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel Giardino "Centro Studi"
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 4.0 km
 Taal Taal Taal Taal Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 8 jaar
 Datum elke dag
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Pordenone
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Pordenone speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Pordenone
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Pordenone
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Pordenone
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Pordenone
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Pordenone. Met de myCityHunt teamevenementen in Pordenone hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Pordenone maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Schattenjacht Pordenone

Schattenjacht Pordenone

Ben je klaar voor een spannende schattenjacht in Pordenone? Verzamel je vrienden of familie en ontdek samen Pordenone tijdens deze geweldige speurtocht!

De schattenjacht van myCityHunt in Pordenone combineert een speurtocht in Pordenone met een spannend mysterieverhaal! Beleef de fascinatie van een spannende schattenjacht door Pordenone. Tijdens onze schattenjacht in Pordenone duik je in een intrigerend mysterieverhaal. Ontrafel op verschillende plekken in het stadscentrum de achtergrond raadsels. Onderweg sturen we je via sms leuke uitdagingen zoals bijvoorbeeld foto- of actietaken. Om ze op te kunnen lossen, is wel creativiteit en teamwerk vereist. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest in Pordenone, een familie-uitstapje of een verjaardagsfeestje met vrienden - deze schattenjacht in Pordenone zal van je volgende reis een onvergetelijke ervaring maken!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum