TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Schattenjacht Montcada i Reixac

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Schattenjacht Montcada i Reixac

Plezier en vrije tijd in de stad: met de schattenjacht in Montcada i Reixac, wordt je reis naar Montcada i Reixac een spannend stadsavontuur!

+ Meer - Minder

Zet je schrap voor een tocht vol mysterie en sagen, want de schattenjacht in Montcada i Reixac laat niemand onberoerd! Ergens tussen de kronkelige steegjes en de historische muren van dit aandoenlijke Spaanse stadje ligt een puzzel verborgen die alleen de dappersten kunnen oplossen. Gewapend met niets meer dan raadselachtige tekeningen en mysterieuze letterreeksen, wordt jullie moed op de proef gesteld om een erfenis uit een lang vervlogen tijdperk te onthullen. Verzamel je vrienden en maak je klaar voor het avontuur van je leven!

De schattenjacht in Montcada i Reixac gaat van start

Begeef je op een schattenjacht die je langs de adembenemende landschappen van Montcada i Reixac voert, langs het indrukwekkende aquaduct Pont del Diable en door de ruïnes van het eeuwenoude kasteel Torre de Montcada. Met een smartphone in de hand, die als toverachtige gids fungeert, worden jullie onderdeel van een verhaal zo oud als de heuvels rondom de stad. Een ticket voor het avontuur, je smartphone en een neus voor het onverklaarbare zijn alles wat je nodig hebt om de schattenjacht aan te gaan, die altijd klaar is om te beginnen.

Rollenspel tijdens de schattenjacht

Aan de voet van het majestueuze klooster Sant Jeroni de la Murtra verzamelen jullie en worden ingewijd in de geheimzinnige wereld van de schattenjacht in Montcada i Reixac. Op deze historische grond, waar ooit monniken liepen, verdelen jullie de rollen – wie is de geboren detective, wie de dappere ontdekkingsreiziger en wie de puzzelmeester? Iedereen speelt een cruciale rol in deze speurtocht die jullie teamgeest en scherpte test.

Het avontuur van de schattenjacht ontvouwt zich

Als de rollen zijn verdeeld, begint het echte werk. Jullie pad gaat door schilderachtige straatjes, langs de rivier de Besòs en naar geheime plekjes die alleen de locals kennen. Met elke opgeloste opdracht en gekraakte code, komt het mysterie dichterbij. Jullie smartphone verandert in een detector van schatten, geeft jullie aanwijzingen, ondervraagt virtuele informanten en helpt bij het verzamelen van verborgen objecten. Laat je leiden door de high-tech schattenjacht en onthul de geheimen die Montcada i Reixac te bieden heeft.

Hoe dieper jullie in de schattenjacht duiken, hoe meer heden en verleden in elkaar overvloeien, tot jullie uiteindelijk voor het doel van jullie queeste staan. De schat van Montcada i Reixac, een nalatenschap die eeuwen heeft doorstaan, ligt binnen handbereik. Zijn jullie klaar om het laatste raadsel op te lossen en jullie namen te vereeuwigen in de annalen van de avonturiers? Laat het avontuur beginnen!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Schattenjacht - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel Plaça Lluís Companys
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.4 km
 Taal Taal Taal Taal Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 8 jaar
 Datum elke dag
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Montcada i Reixac
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Montcada i Reixac speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Montcada i Reixac
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Montcada i Reixac
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Montcada i Reixac
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Montcada i Reixac
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Montcada i Reixac. Met de myCityHunt teamevenementen in Montcada i Reixac hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Montcada i Reixac maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Schattenjacht Montcada i Reixac

Schattenjacht Montcada i Reixac

Ben je klaar voor een spannende schattenjacht in Montcada i Reixac? Verzamel je vrienden of familie en ontdek samen Montcada i Reixac tijdens deze geweldige speurtocht!

De schattenjacht van myCityHunt in Montcada i Reixac combineert een speurtocht in Montcada i Reixac met een spannend mysterieverhaal! Beleef de fascinatie van een spannende schattenjacht door Montcada i Reixac. Tijdens onze schattenjacht in Montcada i Reixac duik je in een intrigerend mysterieverhaal. Ontrafel op verschillende plekken in het stadscentrum de achtergrond raadsels. Onderweg sturen we je via sms leuke uitdagingen zoals bijvoorbeeld foto- of actietaken. Om ze op te kunnen lossen, is wel creativiteit en teamwerk vereist. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest in Montcada i Reixac, een familie-uitstapje of een verjaardagsfeestje met vrienden - deze schattenjacht in Montcada i Reixac zal van je volgende reis een onvergetelijke ervaring maken!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum