TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Schattenjacht Monheim am Rhein

slechts
€ 12,99
p.p.

Schattenjacht Monheim am Rhein

Plezier en vrije tijd in de stad: met de schattenjacht in Monheim am Rhein, wordt je reis naar Monheim am Rhein een spannend stadsavontuur!

+ Meer - Minder

Laat je meevoeren naar een wereld vol geheimen en avonturen in Monheim am Rhein! Beeld je in dat je deel uitmaakt van een dapper team van schattenjagers, die de mysterieuze aanwijzingen van een oud manuscript volgen. Een kunstverzamelaar uit Roßtal heeft dit middeleeuwse document op de kop getikt en is ervan overtuigd dat het de weg wijst naar een verborgen schat die al eeuwen in Monheim am Rhein ligt te wachten om ontdekt te worden. Jullie missie? Duik in de opwindende schattenjacht in Monheim am Rhein en ontrafel het geheim achter de cryptische tekeningen en letterreeksen!

De schattenjacht in Monheim am Rhein gaat van start

Zin in een avontuur dat je niet snel zult vergeten? Dan is de schattenjacht in Monheim am Rhein jullie op het lijf geschreven! Dit is geen doordeweekse stadswandeling, maar een verhaal vol spanning en raadsels. Gewapend met een ticket, een smartphone en een dosis ontdekkingslust kunnen jullie op elk moment beginnen aan jullie queeste. Of het nu bij de schilderachtige Schelmenturm is of langs de pittoreske Rijnoever – Monheim am Rhein zit vol met geheimen die erop wachten door jullie ontsluierd te worden.

Welke rol spelen jullie in de schattenjacht?

Bij de start van de schattenjacht in Monheim am Rhein komen jullie samen op een centrale plek voor de briefing. Daar worden de rollen verdeeld: Wie heeft de scherpe ogen van een speurder? Wie waagt zich als dappere avonturier aan de leiding? Of ben jij misschien een meester in het ontcijferen van codes? Voor iedereen is er een geschikte rol weggelegd in dit spannende avontuur. Laat je inspireren door de historische sfeer van het Deusser Haus en kruip in jullie nieuwe identiteiten.

De speurtocht door Monheim am Rhein

Eenmaal de rollen zijn toebedeeld, begint de meeslepende speurtocht door Monheim am Rhein. Op verschillende plekken in de stad staan jullie voor de uitdaging om geheime codes te kraken, listige puzzels op te lossen en verborgen aanwijzingen te vinden. Jullie smartphone transformeert in het belangrijkste instrument: Een speciaal ontwikkelde app leidt jullie naar mysterieuze contactpersonen, helpt bij het ontcijferen van raadselachtige code en wijst de weg door de sfeervolle steegjes van Monheim.

Met elk opgelost raadsel en elke gevonden aanwijzing duiken jullie dieper in het verhaal en krijgt de schattenjacht in Monheim am Rhein meer vaart. Het zal niet lang duren voordat jullie hart sneller gaat kloppen, want de kostbare schat, verborgen ergens tussen het oude stadhuis en het romaanse kerkje St. Gereon, is binnen handbereik. Zijn jullie klaar om het avontuur van jullie leven aan te gaan en de schat van Monheim am Rhein boven te halen?

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Schattenjacht - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel Kerk van St. Gereon
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 5.0 km
 Taal Taal Taal Taal Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 8 jaar
 Datum elke dag
 Beoordeling 4,2/5 (4)
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw
Highscore in Monheim am Rhein
Deklepkes 3.380 Punten
TeamFloor 2.980 Punten
Liefhebbers 2.970 Punten
TeamRoos 2.870 Punten
Checkteam 2.820 Punten

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Monheim am Rhein
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Monheim am Rhein speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Monheim am Rhein
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Monheim am Rhein
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Monheim am Rhein
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Monheim am Rhein
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Monheim am Rhein. Met de myCityHunt teamevenementen in Monheim am Rhein hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Monheim am Rhein maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Schattenjacht Monheim am Rhein

Schattenjacht Monheim am Rhein

Ben je klaar voor een spannende schattenjacht in Monheim am Rhein? Verzamel je vrienden of familie en ontdek samen Monheim am Rhein tijdens deze geweldige speurtocht!

De schattenjacht van myCityHunt in Monheim am Rhein combineert een speurtocht in Monheim am Rhein met een spannend mysterieverhaal! Beleef de fascinatie van een spannende schattenjacht door Monheim am Rhein. Tijdens onze schattenjacht in Monheim am Rhein duik je in een intrigerend mysterieverhaal. Ontrafel op verschillende plekken in het stadscentrum de achtergrond raadsels. Onderweg sturen we je via sms leuke uitdagingen zoals bijvoorbeeld foto- of actietaken. Om ze op te kunnen lossen, is wel creativiteit en teamwerk vereist. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest in Monheim am Rhein, een familie-uitstapje of een verjaardagsfeestje met vrienden - deze schattenjacht in Monheim am Rhein zal van je volgende reis een onvergetelijke ervaring maken!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum