TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Schattenjacht Frankfurt am Main

4,3 (182)
slechts
€ 12,99
p.p.

Schattenjacht Frankfurt am Main

182 Klanten hebben deze tour beoordeeld: 4.3 uit 5 sterren

Schattenjacht ontmoet hightech - ervaar de opwindende smartphone schattenjacht in Frankfurt am Main!

+ Meer - Minder

Laat je meevoeren naar een wereld vol puzzels en mysteries in het Rijn-Maingebied. Beeld je in dat je onderdeel bent van een legende die je door schilderachtige straatjes en historische hoekjes leidt, waar ooit koningen en vorsten flaneerden. De schattenjacht in het Rijn-Maingebied is geen doorsnee uitje – het is een uitnodiging om een avontuur te beleven en de hartslag van het verleden te voelen. Met de Römerberg en de Alte Oper als achtergrond van jullie queeste, worden jullie onderdeel van een verhaal dat jullie niet alleen door de stad leidt, maar ook door de tijd. Maak je klaar, want de schattenjacht in het Rijn-Maingebied start nu, en jullie zijn de helden van dit epos!

Start jullie schattenjacht in het Rijn-Maingebied

Zijn jullie klaar om het mysterie van de oude manuscripten te ontrafelen en op schattenjacht te gaan in het Rijn-Maingebied, een avontuur dat jullie op het puntje van je stoel houdt? Gewapend met niets meer dan jullie smartphone, transformeren jullie in moderne schattenjagers in deze historische metropool. Vergeet saaie stadswandelingen – hier worden jullie de hoofdrolspelers in een meeslepend verhaal over een legendarische schat. Jullie avontuur begint met een ticket, jullie mobieltje en een groep dappere vrienden. De schattenjacht wacht op jullie – op elk moment, als jullie het aandurven om het raadsel te ontcijferen.

Kies jullie rollen voor de schattenjacht

Aan de voet van de indrukwekkende Paulskerk of in de schaduw van Goethes huis begint jullie speurtocht. Daar worden jullie ingewijd in de geheimen en kiezen jullie rollen. Wie heeft de arendsogen van een ontdekkingsreiziger, wie de sluwe geest van een avonturier en wie de scherpzinnigheid van een codekraker? Elke rol is cruciaal voor het succes van de schattenjacht in het Rijn-Maingebied. Ontdek wie van jullie in welke rol past en maak je klaar om de geheimen te onthullen die verborgen liggen achter de gecodeerde boodschappen en logische puzzels.

De schattenjacht in het Rijn-Maingebied bereikt zijn hoogtepunt

Terwijl jullie de verborgen hoekjes van het Rijn-Maingebied verkennen, van de imposante Kaiserdom St. Bartholomäus tot aan de levendige oevers van de Main, wordt jullie smartphone de sleutel tot succes. Jullie app leidt jullie naar mysterieuze contactpersonen, helpt jullie raadselachtige tekens te interpreteren en verzamelt belangrijke voorwerpen die jullie dichter bij de schat brengen. Elke aanwijzing, elke opgeloste opdracht brengt jullie dichter bij het doel. De schattenjacht in het Rijn-Maingebied zal jullie niet alleen uitdagen, maar ook betoveren, want de schat die jullie zoeken, is meer dan een materiële beloning – het is het onvergelijkbare gevoel dat jullie samen iets geweldigs hebben ontdekt.

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Schattenjacht - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel Friedrich-Stoltze-Platz
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.9 km
 Taal Taal Taal Taal Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 8 jaar
 Datum elke dag
 Beoordeling 4,3/5 (182)
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Frankfurt am Main
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Frankfurt am Main speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Frankfurt am Main
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Frankfurt am Main
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Frankfurt am Main
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Frankfurt am Main
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Frankfurt am Main. Met de myCityHunt teamevenementen in Frankfurt am Main hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Frankfurt am Main maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Schattenjacht Frankfurt am Main

Schattenjacht Frankfurt am Main

Ben je klaar voor een spannende schattenjacht in Frankfurt am Main? Verzamel je vrienden of familie en ontdek samen Frankfurt am Main tijdens deze geweldige speurtocht!

De schattenjacht van myCityHunt in Frankfurt am Main combineert een speurtocht in Frankfurt am Main met een spannend mysterieverhaal! Beleef de fascinatie van een spannende schattenjacht door Frankfurt am Main. Tijdens onze schattenjacht in Frankfurt am Main duik je in een intrigerend mysterieverhaal. Ontrafel op verschillende plekken in het stadscentrum de achtergrond raadsels. Onderweg sturen we je via sms leuke uitdagingen zoals bijvoorbeeld foto- of actietaken. Om ze op te kunnen lossen, is wel creativiteit en teamwerk vereist. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest in Frankfurt am Main, een familie-uitstapje of een verjaardagsfeestje met vrienden - deze schattenjacht in Frankfurt am Main zal van je volgende reis een onvergetelijke ervaring maken!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum