TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Schattenjacht Berlin-Mitte

4,5 (280)
slechts
€ 12,99
p.p.

Schattenjacht Berlin-Mitte

280 Klanten hebben deze tour beoordeeld: 4.5 uit 5 sterren

Schattenjacht ontmoet hightech - ervaar de opwindende smartphone schattenjacht in Berlijn!

+ Meer - Minder

Laat je meeslepen naar het hart van de Duitse hoofdstad, waar het verleden en het heden een spannende dans uitvoeren en avonturen zich om elke hoek verschuilen. Een schattenjacht in het centrum van Berlijn, ofwel Berlin-Mitte, is meer dan een simpel tijdverdrijf; het is een reis door de tijd, een uitdaging voor de geest en een onvergetelijke groepservaring. Beeld je in dat je de geheimen van Berlin-Mitte ontrafelt terwijl je jacht maakt op een legendarische schat die al eeuwen wacht om door jullie onthuld te worden. Zijn jullie klaar om de geschiedenis een nieuw gezicht te geven?

Begin jullie schattenjacht in Berlin-Mitte

Wil je de hartslag van de stad voelen en tegelijkertijd een spannend avontuur beleven, dan is de schattenjacht in Berlin-Mitte jullie op het lijf geschreven. Gewapend met jullie smartphones worden jullie de moderne ontdekkingsreizigers in de straten van Berlijn. Zeg vaarwel tegen saaie stadswandelingen, want nu zijn jullie de sterren in een meeslepend verhaal dat draait om een legendarische schat. Het enige wat je nodig hebt, is een ticket voor de schattenjacht, een smartphone met internet en een team van dappere vrienden die klaar zijn om samen met jou het avontuur aan te gaan.

De rollen tijdens de schattenjacht

Aan het beginpunt van jullie schattenjacht in Berlin-Mitte, misschien wel vlakbij de indrukwekkende Brandenburger Tor of het historische Rijksdaggebouw, verzamelen jullie om de missie te starten. Hier kiezen jullie jullie rollen: wie heeft het oog van een detective, wie de durf van een ontdekkingsreiziger en wie de sluwheid van een codekraker? In de schattenjacht in Berlin-Mitte vindt iedereen zijn plek. Gewapend met deze rollen zijn jullie klaar om de raadsels van de stad te ontcijferen en stap voor stap dichter bij het geheim van de schat te komen.

De speurtocht door Berlin-Mitte

Eenmaal in de rollen gedoken, begint de speurtocht door het kloppende hart van Berlijn. Jullie zullen uitgedaagd worden om codes te kraken die verborgen liggen achter de historische gevels van het Museumeiland, en logische puzzels op te lossen langs de oevers van de Spree. Jullie smartphone ontpopt zich tot een essentieel gereedschap om virtuele informanten te raadplegen, mysterieuze tekens te interpreteren en belangrijke voorwerpen te verzamelen. Laat je door de app leiden door de steegjes en pleinen van Berlin-Mitte, langs de majestueuze koepel van de Berliner Dom, op zoek naar verborgen aanwijzingen die erop wachten door jullie ontdekt te worden.

Naarmate jullie dieper in het verhaal duiken en de stad met nieuwe ogen bekijken, zullen jullie snel beseffen dat de schat van Berlin-Mitte binnen handbereik is. Elke aanwijzing brengt jullie dichter bij het doel, elke opgeloste opgave is een triomf. Wees alert, wees slim, wees snel – en misschien zijn jullie wel de eerste die het raadsel oplossen en de schat van Berlin-Mitte opgraven. De legende wacht erop door jullie tot leven gewekt te worden. Durf het avontuur aan!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Schattenjacht - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel Palais am Festungsgraben
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.9 km
 Taal Taal Taal Taal Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 8 jaar
 Datum elke dag
 Beoordeling 4,5/5 (280)
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Berlin-Mitte
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Berlin-Mitte speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Berlin-Mitte
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Berlin-Mitte
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Berlin-Mitte
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Berlin-Mitte
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Berlin-Mitte. Met de myCityHunt teamevenementen in Berlin-Mitte hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Berlin-Mitte maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Schattenjacht Berlin-Mitte

Schattenjacht Berlin-Mitte

Ben je klaar voor een spannende schattenjacht in Berlin-Mitte? Verzamel je vrienden of familie en ontdek samen Berlin-Mitte tijdens deze geweldige speurtocht!

De schattenjacht van myCityHunt in Berlin-Mitte combineert een speurtocht in Berlin-Mitte met een spannend mysterieverhaal! Beleef de fascinatie van een spannende schattenjacht door Berlin-Mitte. Tijdens onze schattenjacht in Berlin-Mitte duik je in een intrigerend mysterieverhaal. Ontrafel op verschillende plekken in het stadscentrum de achtergrond raadsels. Onderweg sturen we je via sms leuke uitdagingen zoals bijvoorbeeld foto- of actietaken. Om ze op te kunnen lossen, is wel creativiteit en teamwerk vereist. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest in Berlin-Mitte, een familie-uitstapje of een verjaardagsfeestje met vrienden - deze schattenjacht in Berlin-Mitte zal van je volgende reis een onvergetelijke ervaring maken!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum