TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Schattenjacht Bamberg

4,1 (124)
slechts
€ 12,99
p.p.

Schattenjacht Bamberg

124 Klanten hebben deze tour beoordeeld: 4.1 uit 5 sterren

Schattenjacht ontmoet hightech - ervaar de opwindende smartphone schattenjacht in Bamberg!

+ Meer - Minder

Bamberg, de stad die trots op zeven heuvels rust, herbergt een mysterie dat rechtstreeks uit een sprookje lijkt te komen. Ergens onder deze heuvels zou zich een schat verschuilen die tot de verbeelding spreekt. De exacte locatie is echter een raadsel dat door de eeuwen heen onopgelost is gebleven. De recente aankoop van een oude kaart door een kunstzinnige verzamelaar uit Beieren heeft de geruchtenmolen echter nieuwe voeding gegeven. Deze kaart zou zomaar de sleutel kunnen zijn tot het vinden van de verborgen rijkdommen. Een team van schattenjagers is uitverkoren om naar Bamberg af te reizen en het geheim dat zo lang verborgen is gebleven, te ontrafelen.

Speurtocht in Bamberg van de Residenz tot Klein Venetië

De historische binnenstad van Bamberg, die niet voor niets op de UNESCO Werelderfgoedlijst prijkt, vormt het decor van jullie avontuur. Tussen de eerbiedwaardige muren van de Hofhaltung en het Brückenrathaus zoeken jullie als team naar aanwijzingen om de schat te vinden.

Jullie belangrijkste gereedschap is het smartphone. Eenmaal ingelogd op de web-app bij het startpunt, tovert het apparaat zich om tot een multifunctioneel instrument voor de hedendaagse avonturier. Zo wordt het een GPS-kompas dat jullie door de kronkelende straatjes en langs de Regnitz leidt. Daarnaast ontvangen jullie op jullie mobiele telefoons multimediale inhoud van de speurtocht, inclusief video's, audiobestanden en allerlei andere informatie die jullie helpen om meer te weten te komen over de schat en zijn verstopplaats. Het spel is opgezet als een speurtocht waarbij jullie van punt naar punt trekken, ondertussen uitdagende puzzels oplossen en spannende uitdagingen aangaan.

Samen met jullie team de schattenjacht in Bamberg aangaan

Jullie zullen cijfercodes kraken, moed tonen en scherpzinnig denken om de geheimen van de kaart te ontrafelen. Op het eerste gezicht lijkt het oude document namelijk behoorlijk mysterieus met enkel getallen en cryptische afbeeldingen.

Wat een geluk dat jullie kunnen rekenen op jullie teamgenoten die jullie tijdens de schattenjacht bijstaan. Of jullie nu met 2 of met 33 helden zijn, jullie zijn op jullie sterkst als jullie de krachten bundelen. Moed, fysieke inzet en combinatievermogen: het zijn allemaal ingrediënten die jullie vooruit helpen.

Daarnaast is het een pre als jullie teamleden onverschrokken zijn. Er doet namelijk het gerucht de ronde dat een tegenstander door de stad spookt met hetzelfde doel voor ogen: de schat. Maar jullie laten je niet van de wijs brengen. Vastberaden als de Bamberger Reiter gaan jullie verder met het oplossen van puzzels en het ontrafelen van onverwachte raadsels tijdens de schattenjacht in Bamberg.

De schattenjacht voltooien en onbetaalbare roem vergaren

Wat drijft jullie in de zoektocht naar de schat? Natuurlijk, de glinstering van edelstenen en goud lokt elke avonturier, maar er zijn meer kostbaarheden in het leven. Geen rijkdom kan op tegen de waarde van vriendschap en familie. De momenten die jullie samen beleven tijdens de schattenjacht in Bamberg zijn dan ook onbetaalbaar. En laten we de punten van myCityHunt niet vergeten, die jullie ontvangen voor elke succesvol volbrachte opdracht. Hoe meer punten jullie verzamelen, hoe hoger jullie klimmen op onze ranglijst. Misschien bereiken jullie wel de top. Dus als jullie klaar zijn om onvergetelijke herinneringen te maken en roem te vergaren, dan ligt het speelveld onder de open hemel op jullie te wachten!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Schattenjacht - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel Toeristeninformatie bij kasteel Geyerswörth
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.6 km
 Taal Taal Taal Taal Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 8 jaar
 Datum elke dag
 Beoordeling 4,1/5 (124)
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Bamberg
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Bamberg speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Bamberg
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Bamberg
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Bamberg
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Bamberg
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Bamberg. Met de myCityHunt teamevenementen in Bamberg hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Bamberg maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Schattenjacht Bamberg

Schattenjacht Bamberg

Ben je klaar voor een spannende schattenjacht in Bamberg? Verzamel je vrienden of familie en ontdek samen Bamberg tijdens deze geweldige speurtocht!

De schattenjacht van myCityHunt in Bamberg combineert een speurtocht in Bamberg met een spannend mysterieverhaal! Beleef de fascinatie van een spannende schattenjacht door Bamberg. Tijdens onze schattenjacht in Bamberg duik je in een intrigerend mysterieverhaal. Ontrafel op verschillende plekken in het stadscentrum de achtergrond raadsels. Onderweg sturen we je via sms leuke uitdagingen zoals bijvoorbeeld foto- of actietaken. Om ze op te kunnen lossen, is wel creativiteit en teamwerk vereist. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest in Bamberg, een familie-uitstapje of een verjaardagsfeestje met vrienden - deze schattenjacht in Bamberg zal van je volgende reis een onvergetelijke ervaring maken!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum