TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Moordspel Zwolle

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Moordspel Zwolle

Het moordspel in Zwolle brengt je van station naar station, langs de mooiste bezienswaardigheden van Zwolle.

+ Meer - Minder

In Zwolle heerst er een mysterie dat alleen kan worden opgelost door de scherpste geesten – en dat zijn jullie! Een vooraanstaande zakenman is het slachtoffer geworden van een gruwelijke misdaad en alle sporen lijken in rook opgegaan. Het moment is aangebroken voor jullie, speciale onderzoekers met een neus voor detective werk, om in actie te komen. De politie rekent op jullie talent om deze zaak op te helderen en Zwolle weer veilig te maken. Tijdens het moordspel in Zwolle transformeren jullie in ware rechercheurs – zijn jullie klaar om deze uitdaging aan te gaan?

Het moordspel in Zwolle – Jullie missie tegen historische decors

Wees gerust, tijdens het moordspel in Zwolle staan jullie er niet alleen voor. Vrienden en familie staan aan jullie zijde en samen vormen jullie een detective team dat geen enkele boef kan ontlopen. Jullie belangrijkste gereedschap, de smartphone, is jullie trouwe metgezel. Met behulp van GPS-navigatie worden jullie naar plaatsen des onheils geleid zoals de majestueuze Sint-Michaëlskerk en het mysterieuze Museum de Fundatie, die beide iets met de misdaad te maken kunnen hebben. Op elke locatie lossen jullie uitdagende puzzels op en komen zo stap voor stap dichter bij de oplossing van het mysterie. In tegenstelling tot een moorddiner in Zwolle, zijn jullie actief betrokken bij het avontuur, genieten jullie van de frisse lucht en ontdekken jullie Zwolle vanuit een compleet nieuw oogpunt.

Het interactieve moordspel in Zwolle – Speurwerk op historische locaties

Kijk vol verwondering hoe de myCityHunt app jullie smartphones omtovert tot professionele speurtools! Of het nu gaat om videogesprekken met getuigen, het stiekem afluisteren van verdachten of het virtueel verkennen van geheime plekken – dit interactieve moordspel in Zwolle maakt volop gebruik van de multimediale mogelijkheden van jullie toestellen. Het moordspel in Zwolle haalt ook jullie verborgen talenten naar boven! Jullie kruipen in de huid van boeiende personages en doorstaan de speurtocht door Zwolle als detective, forensisch analist of patholoog. Op jullie mobieltjes ontvangen jullie uitdagende opdrachten die bij jullie karakter passen en het woord 'diversiteit' een nieuwe invulling geven.

Het moordspel in Zwolle – Ontsluier de geheimen van de stad

Terwijl jullie tijdens het moordspel door de historische steegjes van Zwolle dwalen en de Peperbus onderzoeken als mogelijke aanwijzing, groeien jullie boven jezelf uit. Elke hoek kan een cruciaal puzzelstuk bevatten, elke ontmoeting kan jullie dichter bij het motief van de misdaad brengen. Zwolle onthult zijn donkere geheimen terwijl jullie samen de stad veiliger maken. Zijn jullie klaar om de uitdaging aan te gaan en het mysterie te ontrafelen? Het moordspel in Zwolle wacht op jullie!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Moordspel - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel Grote Kerkplein
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.5 km
 Taal Taal Taal Taal Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 10 jaar
 Datum elke dag
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw
Highscore in Zwolle
BOtjes 6.020 Punten
DeOasisBitches 4.410 Punten
TeamAnton 4.340 Punten
Clueless 3.280 Punten
Dafsy 3.240 Punten

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Zwolle
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Zwolle speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Zwolle
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Zwolle
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Zwolle
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Zwolle
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Zwolle. Met de myCityHunt teamevenementen in Zwolle hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Zwolle maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Moordspel Zwolle

Moordspel Zwolle

In het moordspel Zwolle los je met je team van rechercheurs een strafzaak op in Zwolle. Koop nu kaartjes voor de misdaadrally!

Een onopgeloste moordzaak schudt Zwolle door elkaar! Wie zit erachter? De politie staat voor een mysterie en vraagt om je hulp! Zoek moedige medestanders onder je vrienden en familie, start het moordspel Zwolle op je smartphone en daar ga je! Samen speel je je een weg door de kronkelige steegjes en arresteert de misdaad in het moordspel in Zwolle! Je mobiele telefoon fungeert als een universeel werktuig in deze moordmysterie: hij is je navigator en geeft je de laatste informatie over de zaak door middel van multimedia-inhoud. Tegelijkertijd los je er puzzel na puzzel op en zo kom je op het spoor van de dader. Waar wacht je nog op? Ga aan de slag en maak de stad weer veilig! Zwolle rekent op je.

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Is er een moordspel of een moorddiner in Zwolle?

In Zwolle kun je deelnemen aan een moordspel - wanneer en met wie je wilt! Ons moordspel is geen klassiek moorddiner, waarbij je op een door de organisator vastgestelde datum een toneelstuk bijwoont met een meergangenmaaltijd. Bij de misdaadrally van myCityHunt neem je zelf de regie in handen! Je bepaalt de plaats, de dag en de tijd en gaat zelf op jacht naar de dader. Je smartphone is je gids door Zwolle en geeft je tegelijk alle informatie en raadsels over de perfide moord.

Meer informatie over het moordspel vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/moordspel

Hoeveel kost een moordspel in Zwolle?

Een klassiek moorddiner kost gewoonlijk tussen €50 en €100 per persoon. Bij het myCityHunt moordspel in Zwolle koop je voor 12,99 € per persoon de kaartjes met een paar clicks in onze shop op https://www.mycityhunt.nl/tickets.

Op welke data kun je het moordspel spelen in Zwolle?

Jij bepaalt op welke dag en hoe laat je zin hebt om het myCityHunt moordspel in Zwolle te spelen! Koop gewoon een ticket op https://www.mycityhunt.nl/tickets, voer de ticketcode in de online browser van je smartphone in en ga aan de slag! Komt er iets tussen of koop je de kaartjes als cadeau? Geen probleem: je persoonlijke code voor de moordmysterie in Zwolle is 6 maanden geldig.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum