TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Moordspel Venetie

4,5 (27)
slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Moordspel Venetie

27 Klanten hebben deze tour beoordeeld: 4.5 uit 5 sterren

Het moordspel in Venetië neemt je mee naar de mooiste plekjes van Venetië en dompelt je tegelijk onder in een misdaadverhaal!

+ Meer - Minder

In de pittoreske kanalen en mysterieuze steegjes van de città metropolitana van Venetië heeft zich een duister misdrijf voltrokken – en jullie zijn de enige hoop om de zaak op te helderen! Een vooraanstaande zakenman is het slachtoffer geworden van een gruwelijke daad, en alle aanwijzingen lijken te vervagen in de mist van deze stad van lagunes. Er is een team van specialistische speurders met een scherp oog voor detail nodig om deze zaak op te lossen en Venetië weer veilig te maken. Tijdens het Moordspel in de città metropolitana van Venetië kruipen jullie in de huid van echte rechercheurs. Zijn jullie klaar om deze uitdaging aan te gaan?

Moordspel in de città metropolitana van Venetië – Onderzoek tussen kanalen en cultuur

Wees gerust, tijdens het Moordspel in de città metropolitana van Venetië staan jullie er niet alleen voor. Vrienden en familie staan aan jullie zijde en samen gaan jullie als een energiek team achter de schurk aan die de stad terroriseert. Jullie belangrijkste hulpmiddel is jullie smartphone, die jullie met GPS-navigatie door de stad gidst. Jullie onderzoeken de plaats delict op het beroemde San Marcoplein, lossen puzzels op in de betoverende steegjes bij de Rialtobrug en komen stap voor stap dichter bij de oplossing van het mysterie. In tegenstelling tot een moorddiner in de città metropolitana van Venetië zijn jullie actief op pad en ontdekken jullie Venetië vanuit een hele nieuwe invalshoek.

Moordspel in de città metropolitana van Venetië – Pure spanning!

Kijk vol verbazing hoe de myCityHunt-app jullie smartphones verandert in geavanceerde onderzoeksgereedschappen! Of jullie nu via videochat met getuigen praten, verdachten afluisteren of virtueel geheime plekken uitkammen – dit Moordspel in de città metropolitana van Venetië maakt optimaal gebruik van de multimediale mogelijkheden van jullie toestellen. Maar het gaat niet alleen om de techniek, ook jullie vaardigheden zijn cruciaal. Jullie nemen spannende rollen aan en trotseren de speurtocht door Venetië als rechercheur, forensisch analist of patholoog. Op jullie mobieltjes verschijnen uitdagende speciale opdrachten die bij jullie karakters passen en geven een nieuwe betekenis aan het woord 'diversiteit'.

Moordspel in de città metropolitana van Venetië – Het avontuur wacht op jullie!

Bij het Moordspel in de città metropolitana van Venetië draait het niet alleen om het oplossen van een zaak, maar ook om het beleven van een onvergetelijk avontuur in een van de meest opwindende steden van Italië. Jullie worden niet alleen meesterdetectives, maar ook ontdekkers van de Venetiaanse geschiedenis en cultuur. Zijn jullie er klaar voor om de diepten van de stad te verkennen, de geheimen van Venetië te onthullen en een meedogenloze moordenaar te vangen? Dan is het tijd om te vertrekken, want het Moordspel in de città metropolitana van Venetië wacht op jullie!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Moordspel - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel Campo S. Luca
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.5 km
 Taal Taal Taal Taal Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 10 jaar
 Datum elke dag
 Beoordeling 4,5/5 (27)
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Venetie
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Venetië speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Venetië
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Venetië
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Venetië
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Venetië
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Venetië. Met de myCityHunt teamevenementen in Venetië hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Venetië maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Moordspel Venetië

Moordspel Venetie

In het moordspel Venetië los je met je team van rechercheurs een strafzaak op in Venetië. Koop nu kaartjes voor de misdaadrally!

Een onopgeloste moordzaak schudt Venetië door elkaar! Wie zit erachter? De politie staat voor een mysterie en vraagt om je hulp! Zoek moedige medestanders onder je vrienden en familie, start het moordspel Venetië op je smartphone en daar ga je! Samen speel je je een weg door de kronkelige steegjes en arresteert de misdaad in het moordspel in Venetië! Je mobiele telefoon fungeert als een universeel werktuig in deze moordmysterie: hij is je navigator en geeft je de laatste informatie over de zaak door middel van multimedia-inhoud. Tegelijkertijd los je er puzzel na puzzel op en zo kom je op het spoor van de dader. Waar wacht je nog op? Ga aan de slag en maak de stad weer veilig! Venetië rekent op je.

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Is er een moordspel of een moorddiner in Venetië?

In Venetië kun je deelnemen aan een moordspel - wanneer en met wie je wilt! Ons moordspel is geen klassiek moorddiner, waarbij je op een door de organisator vastgestelde datum een toneelstuk bijwoont met een meergangenmaaltijd. Bij de misdaadrally van myCityHunt neem je zelf de regie in handen! Je bepaalt de plaats, de dag en de tijd en gaat zelf op jacht naar de dader. Je smartphone is je gids door Venetië en geeft je tegelijk alle informatie en raadsels over de perfide moord.

Meer informatie over het moordspel vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/moordspel

Hoeveel kost een moordspel in Venetië?

Een klassiek moorddiner kost gewoonlijk tussen €50 en €100 per persoon. Bij het myCityHunt moordspel in Venetië koop je voor 12,99 € per persoon de kaartjes met een paar clicks in onze shop op https://www.mycityhunt.nl/tickets.

Op welke data kun je het moordspel spelen in Venetië?

Jij bepaalt op welke dag en hoe laat je zin hebt om het myCityHunt moordspel in Venetië te spelen! Koop gewoon een ticket op https://www.mycityhunt.nl/tickets, voer de ticketcode in de online browser van je smartphone in en ga aan de slag! Komt er iets tussen of koop je de kaartjes als cadeau? Geen probleem: je persoonlijke code voor de moordmysterie in Venetië is 6 maanden geldig.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum