TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Moordspel Utrecht

4,2 (66)
slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Moordspel Utrecht

66 Klanten hebben deze tour beoordeeld: 4.2 uit 5 sterren

Het moordspel in Utrecht neemt je mee naar de mooiste plekjes van Utrecht en dompelt je tegelijk onder in een misdaadverhaal!

+ Meer - Minder

Een geheimzinnige zaak heeft Utrecht opgeschrikt, en enkel een team van scherpzinnige speurneuzen kan dit mysterie ontrafelen. Zijn jullie klaar om deze uitdaging aan te gaan? Een vooraanstaande zakenman is het slachtoffer geworden van een gruweldaad, en de aanwijzingen wijzen in alle richtingen. Het moment is daar om jullie speurderskwaliteiten te tonen en de stad te behoeden voor nog meer onheil. Tijdens het moordspel in Utrecht transformeren jullie in ware detectives – jullie teamgeest en scherpzinnigheid zijn onmisbaar!

Het moordspel in Utrecht – Jullie missie in de Domstad

Wees gerust, bij het moordspel in Utrecht staan jullie er niet alleen voor. Vrienden en familie staan klaar om samen met jullie het kwaad dat de stad bedreigt op te sporen. Gewapend met niets meer dan jullie smartphones, die met GPS-navigatie de weg wijzen, doorzoeken jullie de stad. Van de historische Domtoren, die zijn eigen donkere geheimen verbergt, tot de kronkelige steegjes rond de Oudegracht, overal wachten raadsels die jullie dichter bij de oplossing van de zaak brengen – een moordspel in Utrecht dat jullie actief laat deelnemen en de stad laat zien door een compleet nieuwe lens, in tegenstelling tot een moorddiner in Utrecht.

Het moordspel in Utrecht – Interactief speurwerk

De myCityHunt app tovert jullie smartphones om tot authentieke detectivegereedschappen! Of het nu gaat om een videoconferentie met een getuige, het stiekem afluisteren van verdachten of het virtueel doorzoeken van geheime locaties – dit moordspel in Utrecht maakt volop gebruik van de multimediale mogelijkheden van jullie mobiele apparaten. Het daagt niet alleen jullie speurdersinstinct uit, maar onthult ook verborgen talenten. Jullie kruipen in de huid van boeiende personages en voltooien de speurtocht als detective, forensisch analist of lijkschouwer. Uitdagende extra opdrachten die passen bij jullie rollen worden naar jullie telefoons gestuurd en zorgen voor een dynamische spelervaring.

Het moordspel in Utrecht – Jullie rollen in het spel

Bij het moordspel in Utrecht nemen jullie niet alleen de rol van onderzoekers op jullie, maar duiken jullie diep in de wereld van de misdaadbestrijding. Of jullie nu als logische genieën, mensenkenners of techniekwonders te werk gaan, jullie unieke vaardigheden zijn cruciaal voor het slagen van de missie. Jullie zoektocht brengt jullie misschien wel naar de schilderachtige molen Rijn en Zon of naar de mysterieuze catacomben onder de stad. Daar verzamelen jullie bewijzen, ondervragen getuigen en leggen de puzzelstukjes bij elkaar. Zijn jullie klaar om de duistere geheimen van Utrecht te onthullen en de dader te vangen? Het moordspel in Utrecht wacht op jullie – laat zien wat jullie in huis hebben en herstel de rechtvaardigheid in de straten van deze historische stad.

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Moordspel - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel Utrechtse Kathedraal
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.5 km
 Taal Taal Taal Taal Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 10 jaar
 Datum elke dag
 Beoordeling 4,2/5 (66)
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw
Highscore in Utrecht
Clouseau 1.900 Punten
GirlFailure 1.820 Punten
Moederdag 1.780 Punten
Vrolijkelange 1.680 Punten
Botwfans 1.570 Punten

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Utrecht
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Utrecht speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Utrecht
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Utrecht
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Utrecht
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Utrecht
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Utrecht. Met de myCityHunt teamevenementen in Utrecht hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Utrecht maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Moordspel Utrecht

Moordspel Utrecht

In het moordspel Utrecht los je met je team van rechercheurs een strafzaak op in Utrecht. Koop nu kaartjes voor de misdaadrally!

Een onopgeloste moordzaak schudt Utrecht door elkaar! Wie zit erachter? De politie staat voor een mysterie en vraagt om je hulp! Zoek moedige medestanders onder je vrienden en familie, start het moordspel Utrecht op je smartphone en daar ga je! Samen speel je je een weg door de kronkelige steegjes en arresteert de misdaad in het moordspel in Utrecht! Je mobiele telefoon fungeert als een universeel werktuig in deze moordmysterie: hij is je navigator en geeft je de laatste informatie over de zaak door middel van multimedia-inhoud. Tegelijkertijd los je er puzzel na puzzel op en zo kom je op het spoor van de dader. Waar wacht je nog op? Ga aan de slag en maak de stad weer veilig! Utrecht rekent op je.

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Is er een moordspel of een moorddiner in Utrecht?

In Utrecht kun je deelnemen aan een moordspel - wanneer en met wie je wilt! Ons moordspel is geen klassiek moorddiner, waarbij je op een door de organisator vastgestelde datum een toneelstuk bijwoont met een meergangenmaaltijd. Bij de misdaadrally van myCityHunt neem je zelf de regie in handen! Je bepaalt de plaats, de dag en de tijd en gaat zelf op jacht naar de dader. Je smartphone is je gids door Utrecht en geeft je tegelijk alle informatie en raadsels over de perfide moord.

Meer informatie over het moordspel vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/moordspel

Hoeveel kost een moordspel in Utrecht?

Een klassiek moorddiner kost gewoonlijk tussen €50 en €100 per persoon. Bij het myCityHunt moordspel in Utrecht koop je voor 12,99 € per persoon de kaartjes met een paar clicks in onze shop op https://www.mycityhunt.nl/tickets.

Op welke data kun je het moordspel spelen in Utrecht?

Jij bepaalt op welke dag en hoe laat je zin hebt om het myCityHunt moordspel in Utrecht te spelen! Koop gewoon een ticket op https://www.mycityhunt.nl/tickets, voer de ticketcode in de online browser van je smartphone in en ga aan de slag! Komt er iets tussen of koop je de kaartjes als cadeau? Geen probleem: je persoonlijke code voor de moordmysterie in Utrecht is 6 maanden geldig.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum