TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Moordspel Tilburg

4,2 (11)
slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Moordspel Tilburg

11 Klanten hebben deze tour beoordeeld: 4.2 uit 5 sterren

Het moordspel in Tilburg neemt je mee naar de mooiste plekjes van Tilburg en dompelt je tegelijk onder in een misdaadverhaal!

+ Meer - Minder

Tilburg wordt opgeschrikt door een mysterieuze moordzaak en alleen een team van scherpzinnige speurneuzen kan de stad behoeden voor meer rampspoed. Een vooraanstaand ondernemer is het slachtoffer geworden van een gruwelijke daad en elke aanwijzing lijkt dood te lopen. Het lokale politiekorps heeft jullie de leiding over het onderzoek toevertrouwd om de rust in Tilburg te herstellen. In het Moordspel van Tilburg kruipen jullie in de huid van ware rechercheurs – zijn jullie klaar om deze uitdaging aan te gaan?

Het Moordspel in Tilburg – Spannende speurtochten langs historische plekken

Wees gerust, in het Moordspel van Tilburg sta je er niet alleen voor. Je vrienden en familie vormen je trouwe bondgenoten. Samen vormen jullie een onverslaanbaar team dat de gevaarlijke crimineel opspoort die Tilburg in zijn greep houdt. Jullie belangrijkste gereedschap is jullie smartphone. Met GPS-navigatie worden jullie langs de sporen van de misdaad naar de plaats delict geleid, langs de markante Tilburgse bezienswaardigheden zoals het indrukwekkende Textielmuseum of het pittoreske Spoorpark, die mogelijk met de misdaad te maken hebben, en uiteindelijk naar de dader. Op elke locatie lossen jullie pittige puzzels op en komen jullie stap voor stap dichter bij de oplossing van de zaak. In tegenstelling tot een moorddiner in Tilburg, bepalen jullie zelf de actie, ademen jullie frisse lucht in en ontdekken jullie de stad vanuit een geheel nieuw oogpunt.

Interactief Moordspel in Tilburg – Word detective

Verbaas je over hoe de myCityHunt-app jullie smartphones omtovert tot authentieke speurdersgereedschappen! Of jullie nu via een videoverbinding met een getuige praten, verdachten stiekem afluisteren of virtueel geheime locaties onderzoeken – dit Moordspel in Tilburg benut alle multimediale mogelijkheden van jullie toestellen. Maar ook uit jullie zelf en jullie teamleden haalt het Moordspel in Tilburg verborgen talenten naar boven. Jullie nemen spannende rollen aan en trotseren de speurtocht door Tilburg als doorgewinterde rechercheurs, scherpe case-analisten of nauwkeurige forensisch onderzoekers. Daarbij ontvangen jullie uitdagende extra opdrachten op jullie mobieltjes die bij jullie karakters passen en het woord 'diversiteit' een nieuwe dimensie geven.

Moordspel in Tilburg – Jullie missie: De zaak oplossen!

Het Moordspel in Tilburg is meer dan een simpele wandeling door de stad. Het is een missie waarin jullie duiken in de dieptes van de misdaadwetenschap en jullie detectivevaardigheden op de proef stellen. Terwijl jullie door de historische straten van Tilburg dwalen en de geheimen van de stad ontrafelen, verzamelen jullie bewijsmateriaal, leggen verbanden tussen feiten en vormen theorieën. Elk spoor kan cruciaal zijn om de dader te ontmaskeren en Tilburg weer veilig te maken. Zijn jullie klaar om deze verantwoordelijkheid te dragen en de zaak te kraken? Bereid je voor op een avontuur dat jullie niet snel zullen vergeten!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Moordspel - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel Sint-Jozefkerk
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.5 km
 Taal Taal Taal Taal Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 10 jaar
 Datum elke dag
 Beoordeling 4,2/5 (11)
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw
Highscore in Tilburg
DeOasisBitches 4.410 Punten
Clueless 3.280 Punten
Dafsy 3.240 Punten
VanRooij 2.840 Punten
Brigit 2.780 Punten

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Tilburg
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Tilburg speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Tilburg
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Tilburg
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Tilburg
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Tilburg
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Tilburg. Met de myCityHunt teamevenementen in Tilburg hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Tilburg maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Moordspel Tilburg

Moordspel Tilburg

In het moordspel Tilburg los je met je team van rechercheurs een strafzaak op in Tilburg. Koop nu kaartjes voor de misdaadrally!

Een onopgeloste moordzaak schudt Tilburg door elkaar! Wie zit erachter? De politie staat voor een mysterie en vraagt om je hulp! Zoek moedige medestanders onder je vrienden en familie, start het moordspel Tilburg op je smartphone en daar ga je! Samen speel je je een weg door de kronkelige steegjes en arresteert de misdaad in het moordspel in Tilburg! Je mobiele telefoon fungeert als een universeel werktuig in deze moordmysterie: hij is je navigator en geeft je de laatste informatie over de zaak door middel van multimedia-inhoud. Tegelijkertijd los je er puzzel na puzzel op en zo kom je op het spoor van de dader. Waar wacht je nog op? Ga aan de slag en maak de stad weer veilig! Tilburg rekent op je.

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Is er een moordspel of een moorddiner in Tilburg?

In Tilburg kun je deelnemen aan een moordspel - wanneer en met wie je wilt! Ons moordspel is geen klassiek moorddiner, waarbij je op een door de organisator vastgestelde datum een toneelstuk bijwoont met een meergangenmaaltijd. Bij de misdaadrally van myCityHunt neem je zelf de regie in handen! Je bepaalt de plaats, de dag en de tijd en gaat zelf op jacht naar de dader. Je smartphone is je gids door Tilburg en geeft je tegelijk alle informatie en raadsels over de perfide moord.

Meer informatie over het moordspel vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/moordspel

Hoeveel kost een moordspel in Tilburg?

Een klassiek moorddiner kost gewoonlijk tussen €50 en €100 per persoon. Bij het myCityHunt moordspel in Tilburg koop je voor 12,99 € per persoon de kaartjes met een paar clicks in onze shop op https://www.mycityhunt.nl/tickets.

Op welke data kun je het moordspel spelen in Tilburg?

Jij bepaalt op welke dag en hoe laat je zin hebt om het myCityHunt moordspel in Tilburg te spelen! Koop gewoon een ticket op https://www.mycityhunt.nl/tickets, voer de ticketcode in de online browser van je smartphone in en ga aan de slag! Komt er iets tussen of koop je de kaartjes als cadeau? Geen probleem: je persoonlijke code voor de moordmysterie in Tilburg is 6 maanden geldig.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum