TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Moordspel Sevilla

4,5 (17)
slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Moordspel Sevilla

17 Klanten hebben deze tour beoordeeld: 4.5 uit 5 sterren

Het moordspel in Sevilla neemt je mee naar de mooiste plekjes van Sevilla en dompelt je tegelijk onder in een misdaadverhaal!

+ Meer - Minder

In het hart van Sevilla heeft zich een mysterieuze moord voorgedaan, en jullie zijn de enigen die dit raadsel kunnen ontrafelen! De stad rekent op jullie speurneuzen om de duistere geheimen van deze misdaad te onthullen. Zijn jullie in staat om Sevilla te beschermen tegen het naderende onheil en de dader achter de tralies te krijgen? Tijdens het moordspel in Sevilla transformeren jullie in ware speurders – klaar voor deze opwindende uitdaging?

Het moordspel in Sevilla – Jullie missie in de stad van de flamenco

Dit moordspel in Sevilla is geen eenzame klopjacht op een misdadiger. Jullie vrienden en familie zijn jullie bondgenoten en samen vormen jullie een formidabel team om de boosdoener te vangen die de stad angst aanjaagt. Met jullie smartphone in de hand, jullie meest waardevolle gereedschap, navigeren jullie door de smalle steegjes van Sevilla. Met GPS worden jullie naar historische locaties zoals de imposante kathedraal van Sevilla of het mysterieuze Alcázar geleid – potentiële plaatsen delict. Op elke plek lossen jullie ingewikkelde puzzels op en komen jullie stap voor stap dichter bij de oplossing van de zaak. Dit moordspel in Sevilla is een actieve ervaring in tegenstelling tot een moorddiner, waarbij jullie de stad verkennen en tegelijkertijd genieten van de frisse lucht.

Het moordspel in Sevilla – Interactief speurwerk in een historische setting

Jullie zullen versteld staan hoe de myCityHunt app jullie smartphones omtovert tot echte opsporingsinstrumenten! Of jullie nu via een videochat met getuigen spreken, verdachten stiekem afluisteren of virtueel geheime plekken onderzoeken – het moordspel in Sevilla benut alle multimediale mogelijkheden van jullie mobiele apparaten. Maar ook jullie talenten als detectives worden tot het uiterste benut! Jullie kruipen in de huid van boeiende personages en doorstaan de speurtocht door Sevilla als rechercheurs, forensisch analisten of pathologen. Op jullie telefoons ontvangen jullie uitdagende extra opdrachten die bij jullie karakters passen en die laten zien wat diversiteit echt betekent.

Het moordspel in Sevilla – Ontdek de geheimen van de Andalusische metropool

Zijn jullie klaar om de uitdagingen van het moordspel in Sevilla aan te gaan en de donkere geheimen te onthullen die schuilgaan achter de historische façades? Jullie speurdersinstinct is nodig om de verborgen aanwijzingen te vinden die in de schaduwen van de Barrio Santa Cruz of in de bruisende straten van de Triana wijk verborgen kunnen zijn. Elk hoekje van de stad kan een cruciaal bewijsstuk herbergen, en alleen met scherpzinnigheid en teamwork kunnen jullie de zaak oplossen. Duik in dit avontuur en ervaar Sevilla op een manier die jullie nog nooit eerder hebben gedaan!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Moordspel - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel Rafael Montesino-tuinen
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.5 km
 Taal Taal Taal Taal Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 10 jaar
 Datum elke dag
 Beoordeling 4,5/5 (17)
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Sevilla
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Sevilla speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Sevilla
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Sevilla
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Sevilla
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Sevilla
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Sevilla. Met de myCityHunt teamevenementen in Sevilla hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Sevilla maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Moordspel Sevilla

Moordspel Sevilla

In het moordspel Sevilla los je met je team van rechercheurs een strafzaak op in Sevilla. Koop nu kaartjes voor de misdaadrally!

Een onopgeloste moordzaak schudt Sevilla door elkaar! Wie zit erachter? De politie staat voor een mysterie en vraagt om je hulp! Zoek moedige medestanders onder je vrienden en familie, start het moordspel Sevilla op je smartphone en daar ga je! Samen speel je je een weg door de kronkelige steegjes en arresteert de misdaad in het moordspel in Sevilla! Je mobiele telefoon fungeert als een universeel werktuig in deze moordmysterie: hij is je navigator en geeft je de laatste informatie over de zaak door middel van multimedia-inhoud. Tegelijkertijd los je er puzzel na puzzel op en zo kom je op het spoor van de dader. Waar wacht je nog op? Ga aan de slag en maak de stad weer veilig! Sevilla rekent op je.

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Is er een moordspel of een moorddiner in Sevilla?

In Sevilla kun je deelnemen aan een moordspel - wanneer en met wie je wilt! Ons moordspel is geen klassiek moorddiner, waarbij je op een door de organisator vastgestelde datum een toneelstuk bijwoont met een meergangenmaaltijd. Bij de misdaadrally van myCityHunt neem je zelf de regie in handen! Je bepaalt de plaats, de dag en de tijd en gaat zelf op jacht naar de dader. Je smartphone is je gids door Sevilla en geeft je tegelijk alle informatie en raadsels over de perfide moord.

Meer informatie over het moordspel vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/moordspel

Hoeveel kost een moordspel in Sevilla?

Een klassiek moorddiner kost gewoonlijk tussen €50 en €100 per persoon. Bij het myCityHunt moordspel in Sevilla koop je voor 12,99 € per persoon de kaartjes met een paar clicks in onze shop op https://www.mycityhunt.nl/tickets.

Op welke data kun je het moordspel spelen in Sevilla?

Jij bepaalt op welke dag en hoe laat je zin hebt om het myCityHunt moordspel in Sevilla te spelen! Koop gewoon een ticket op https://www.mycityhunt.nl/tickets, voer de ticketcode in de online browser van je smartphone in en ga aan de slag! Komt er iets tussen of koop je de kaartjes als cadeau? Geen probleem: je persoonlijke code voor de moordmysterie in Sevilla is 6 maanden geldig.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum