TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Moordspel Rotterdam

4,2 (52)
slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Moordspel Rotterdam

52 Klanten hebben deze tour beoordeeld: 4.2 uit 5 sterren

Het moordspel in Rotterdam neemt je mee naar de mooiste plekjes van Rotterdam en dompelt je tegelijk onder in een misdaadverhaal!

+ Meer - Minder

Bereid je voor op een spannende belevenis, want een mysterieuze moordzaak houdt de bruisende stad Rotterdam in zijn greep! Waar de straten en havens normaal gonzen van activiteit, hangt nu een sluier van onzekerheid. Een gerespecteerde zakenman is het slachtoffer geworden van een gruwelijke daad en de aanwijzingen lijken te verdwijnen in de mist van de haven. Dit is een klus voor scherpzinnige speurneuzen! De politie rekent op jullie kundigheid om deze ingewikkelde zaak op te lossen en Rotterdam weer veilig te stellen. In het moordspel in Rotterdam kruipen jullie in de huid van doorgewinterde rechercheurs – zijn jullie klaar voor deze uitdaging?

Het moordspel in Rotterdam – Spanning en samenwerking

Geen zorgen, in het moordspel in Rotterdam sta je er niet alleen voor. Je vrienden en familie staan aan je zijde en samen vormen jullie een onverslaanbaar detective team, vastberaden om de schurk te vangen die Rotterdam in zijn greep houdt. Jullie kunnen rekenen op jullie meest waardevolle gereedschap: jullie smartphone. Met behulp van GPS-navigatie worden jullie langs aanwijzingen geleid, van de misdaadscene naar iconische plekken zoals de majestueuze Euromast of de historische Kubuswoningen, die mogelijk verband houden met de misdaad, en uiteindelijk naar de dader. Op elke locatie lossen jullie pittige puzzels op en komen zo stap voor stap dichter bij de oplossing van de zaak. In tegenstelling tot een moorddiner in Rotterdam, zijn jullie actief op pad, halen frisse lucht en zien Rotterdam vanuit een compleet nieuw perspectief.

Interactief moordspel in Rotterdam – De stad als speelveld

Kijk hoe de myCityHunt app jullie smartphones omtovert tot ware detective tools! Of het nu gaat om een videoconferentie met een getuige, het stiekem afluisteren van verdachten of het virtueel doorzoeken van geheime locaties – dit moordspel in Rotterdam maakt gebruik van de uitgebreide multimediale mogelijkheden van jullie apparaten. Het moordspel brengt ook jullie verborgen talenten naar boven! Jullie duiken in spannende rollen en trotseren de speurtocht door Rotterdam als criminoloog, profielanalist of forensisch onderzoeker. Op jullie smartphones ontvangen jullie uitdagende extra opdrachten die bij jullie karakter passen en het begrip 'variëteit' een nieuwe dimensie geven.

Het moordspel in Rotterdam – Jullie kans om detectives te zijn

Het moordspel in Rotterdam biedt jullie de unieke kans om diep in de wereld van misdaadoplossing te duiken. Terwijl jullie de stad verkennen, van de indrukwekkende Erasmusbrug tot de levendige Markthal, verzamelen jullie bewijsstukken, verbinden feiten en bouwen een theorie rond de gebeurtenissen op. Jullie conclusies leiden jullie verder, dieper de zaak in, totdat jullie uiteindelijk het laatste stukje van de puzzel vinden dat naar de moordenaar leidt. Zijn jullie klaar om de uitdaging aan te gaan en Rotterdam te bevrijden van dit misdrijf? Bereid je voor op een onvergetelijk onderzoek dat jullie nog lang zal bijblijven!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Moordspel - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel Laurenskerk
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.5 km
 Taal Taal Taal Taal Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 10 jaar
 Datum elke dag
 Beoordeling 4,2/5 (52)
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Rotterdam
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Rotterdam speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Rotterdam
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Rotterdam
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Rotterdam
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Rotterdam
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Rotterdam. Met de myCityHunt teamevenementen in Rotterdam hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Rotterdam maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Moordspel Rotterdam

Moordspel Rotterdam

In het moordspel Rotterdam los je met je team van rechercheurs een strafzaak op in Rotterdam. Koop nu kaartjes voor de misdaadrally!

Een onopgeloste moordzaak schudt Rotterdam door elkaar! Wie zit erachter? De politie staat voor een mysterie en vraagt om je hulp! Zoek moedige medestanders onder je vrienden en familie, start het moordspel Rotterdam op je smartphone en daar ga je! Samen speel je je een weg door de kronkelige steegjes en arresteert de misdaad in het moordspel in Rotterdam! Je mobiele telefoon fungeert als een universeel werktuig in deze moordmysterie: hij is je navigator en geeft je de laatste informatie over de zaak door middel van multimedia-inhoud. Tegelijkertijd los je er puzzel na puzzel op en zo kom je op het spoor van de dader. Waar wacht je nog op? Ga aan de slag en maak de stad weer veilig! Rotterdam rekent op je.

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Is er een moordspel of een moorddiner in Rotterdam?

In Rotterdam kun je deelnemen aan een moordspel - wanneer en met wie je wilt! Ons moordspel is geen klassiek moorddiner, waarbij je op een door de organisator vastgestelde datum een toneelstuk bijwoont met een meergangenmaaltijd. Bij de misdaadrally van myCityHunt neem je zelf de regie in handen! Je bepaalt de plaats, de dag en de tijd en gaat zelf op jacht naar de dader. Je smartphone is je gids door Rotterdam en geeft je tegelijk alle informatie en raadsels over de perfide moord.

Meer informatie over het moordspel vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/moordspel

Hoeveel kost een moordspel in Rotterdam?

Een klassiek moorddiner kost gewoonlijk tussen €50 en €100 per persoon. Bij het myCityHunt moordspel in Rotterdam koop je voor 12,99 € per persoon de kaartjes met een paar clicks in onze shop op https://www.mycityhunt.nl/tickets.

Op welke data kun je het moordspel spelen in Rotterdam?

Jij bepaalt op welke dag en hoe laat je zin hebt om het myCityHunt moordspel in Rotterdam te spelen! Koop gewoon een ticket op https://www.mycityhunt.nl/tickets, voer de ticketcode in de online browser van je smartphone in en ga aan de slag! Komt er iets tussen of koop je de kaartjes als cadeau? Geen probleem: je persoonlijke code voor de moordmysterie in Rotterdam is 6 maanden geldig.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum