TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Moordspel Prato

4,7 (18)
slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Moordspel Prato

18 Klanten hebben deze tour beoordeeld: 4.7 uit 5 sterren

Het moordspel in Prato tovert het centrum van Prato om tot het decor van een aangrijpend detectiveverhaal.

+ Meer - Minder

In de historische stad Prato doet zich een mysterieuze misdaad voor, en alleen een team van scherpzinnige speurders kan de stad redden van onrecht. Een invloedrijke zakenman is het slachtoffer geworden van een gruwelijke daad en alle aanwijzingen lijken in de mist van de tijd te zijn opgelost. De lokale politie legt haar hoop in jullie handen om deze ingewikkelde zaak op te lossen en de rust in Prato te herstellen. Tijdens het moordspel in Prato kruipen jullie in de huid van echte detectives – zijn jullie klaar om deze uitdaging aan te gaan?

Het moordspel in Prato – Jullie onderzoek start

Wees gerust, tijdens jullie moordspel in Prato gaan jullie niet in je eentje op pad door de historische straten en steegjes van de stad. Jullie vrienden en familie zijn jullie bondgenoten en samen vormen jullie een onverslaanbaar team om de schurk te vangen die Prato terroriseert. Vertrouw op jullie meest essentiële gereedschap – jullie smartphone. Met GPS-navigatie worden jullie naar de plaatsen van het misdrijf geleid, waaronder de indrukwekkende Keizerburcht en de majestueuze Dom van Prato, en uiteindelijk naar de dader zelf. Op elke locatie lossen jullie pittige puzzels op en komen jullie stap voor stap dichterbij de oplossing van de zaak. In tegenstelling tot een moorddiner in Prato, zijn jullie de hoofdrolspelers in dit avontuur, verkennen jullie de stad in de buitenlucht en zien jullie Prato vanuit een geheel nieuw perspectief.

Moordspel in Prato – Interactief avontuur voor amateurdetectives

Jullie zullen versteld staan hoe de myCityHunt-app van jullie smartphones ware detectivetools maakt. Of het nu gaat om videoconferenties met getuigen, het stiekem afluisteren van verdachten of het virtueel onderzoeken van geheime locaties – dit moordspel in Prato benut alle multimediale mogelijkheden van jullie mobiele apparaten. Maar het moordspel daagt ook jullie en jullie team uit door jullie in spannende rollen te laten kruipen. Of jullie nu als rechercheur, zaakanalist of forensisch onderzoeker te werk gaan, jullie trotseren de speurtocht door Prato en ontvangen op jullie telefoons extra taken die bij jullie personages passen en zorgen voor een gevarieerd spelplezier.

Moordspel in Prato – Ontcijfer het mysterie rondom de Dom van Prato

Tijdens jullie moordspel in Prato zullen jullie niet alleen de schimmige hoekjes van de stad verkennen, maar ook de culturele parels zoals het Museo di Palazzo Pretorio. Misschien ontdekken jullie daar een cruciale aanwijzing die jullie een stap dichter bij de dader brengt. Elke plek herbergt zijn geheimen en het is aan jullie om deze te ontrafelen. Zijn jullie klaar om de puzzelstukjes in elkaar te zetten en het mysterie op te helderen dat zich over Prato heeft verspreid? Pak jullie speurneus in en bereid je voor op een avontuur dat jullie niet snel zullen vergeten!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Moordspel - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel Piazza Santa Maria delle Carceri
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.5 km
 Taal Taal Taal Taal Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 10 jaar
 Datum elke dag
 Beoordeling 4,7/5 (18)
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw
Highscore in Prato
Frikandellen 13.630 Punten
BOtjes 6.020 Punten
DeOasisBitches 4.410 Punten
TeamAnton 4.340 Punten
Clueless 3.280 Punten

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Prato
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Prato speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Prato
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Prato
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Prato
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Prato
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Prato. Met de myCityHunt teamevenementen in Prato hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Prato maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Moordspel Prato

Moordspel Prato

In het moordspel Prato los je met je team van rechercheurs een strafzaak op in Prato. Koop nu kaartjes voor de misdaadrally!

Een onopgeloste moordzaak schudt Prato door elkaar! Wie zit erachter? De politie staat voor een mysterie en vraagt om je hulp! Zoek moedige medestanders onder je vrienden en familie, start het moordspel Prato op je smartphone en daar ga je! Samen speel je je een weg door de kronkelige steegjes en arresteert de misdaad in het moordspel in Prato! Je mobiele telefoon fungeert als een universeel werktuig in deze moordmysterie: hij is je navigator en geeft je de laatste informatie over de zaak door middel van multimedia-inhoud. Tegelijkertijd los je er puzzel na puzzel op en zo kom je op het spoor van de dader. Waar wacht je nog op? Ga aan de slag en maak de stad weer veilig! Prato rekent op je.

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Is er een moordspel of een moorddiner in Prato?

In Prato kun je deelnemen aan een moordspel - wanneer en met wie je wilt! Ons moordspel is geen klassiek moorddiner, waarbij je op een door de organisator vastgestelde datum een toneelstuk bijwoont met een meergangenmaaltijd. Bij de misdaadrally van myCityHunt neem je zelf de regie in handen! Je bepaalt de plaats, de dag en de tijd en gaat zelf op jacht naar de dader. Je smartphone is je gids door Prato en geeft je tegelijk alle informatie en raadsels over de perfide moord.

Meer informatie over het moordspel vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/moordspel

Hoeveel kost een moordspel in Prato?

Een klassiek moorddiner kost gewoonlijk tussen €50 en €100 per persoon. Bij het myCityHunt moordspel in Prato koop je voor 12,99 € per persoon de kaartjes met een paar clicks in onze shop op https://www.mycityhunt.nl/tickets.

Op welke data kun je het moordspel spelen in Prato?

Jij bepaalt op welke dag en hoe laat je zin hebt om het myCityHunt moordspel in Prato te spelen! Koop gewoon een ticket op https://www.mycityhunt.nl/tickets, voer de ticketcode in de online browser van je smartphone in en ga aan de slag! Komt er iets tussen of koop je de kaartjes als cadeau? Geen probleem: je persoonlijke code voor de moordmysterie in Prato is 6 maanden geldig.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum