TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Moordspel Palermo

4,5 (10)
slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Moordspel Palermo

10 Klanten hebben deze tour beoordeeld: 4.5 uit 5 sterren

Het moordspel in Palermo tovert het centrum van Palermo om tot het decor van een aangrijpend detectiveverhaal.

+ Meer - Minder

Zet je schrap voor een avontuur dat je speurneus op de proef stelt, want in Palermo is een mysterieuze moordzaak aan de gang! Jullie, als geselecteerde speurhelden, zijn de laatste hoop voor de stad om het raadsel op te lossen. Een vooraanstaande zakenman is het slachtoffer geworden van een gruwelijke daad, en het lijkt alsof alle sporen in rook opgaan. Tijdens het moordspel in Palermo nemen jullie de leiding in het onderzoek om de waarheid te onthullen en de stad weer veilig te stellen. Zijn jullie klaar om deze uitdaging aan te gaan en in de huid van echte detectives te kruipen tijdens het moordspel in Palermo?

Het Moordspel in Palermo – Jullie missie in historische steegjes

Wees gerust, in dit moordspel in Palermo zijn jullie niet op jezelf aangewezen. Vrienden en familie staan aan jullie zijde en samen vormen jullie een onverslaanbaar team dat de crimineel op de hielen zit. Jullie smartphone verandert in een essentieel hulpmiddel dat jullie met behulp van GPS-navigatie door de stad gidst. Jullie bezoeken plekken zoals de majestueuze kathedraal van Palermo en het indrukwekkende Teatro Massimo, die beide een link kunnen hebben met de misdaad. Op elke locatie lossen jullie puzzels op en komen jullie stap voor stap dichter bij het oplossen van de zaak. In tegenstelling tot een moorddiner in Palermo, zijn jullie actief op pad, halen jullie een frisse neus en ontdekken jullie de stad vanuit een compleet nieuw oogpunt.

Het Moordspel in Palermo – Interactief speuren van dichtbij

Jullie zullen versteld staan hoe de myCityHunt-app jullie mobieltjes omtovert tot ware detectivegereedschappen. Of het nu gaat om videogesprekken met getuigen, het stiekem afluisteren van verdachten of het virtueel verkennen van geheime plekken – dit moordspel in Palermo maakt optimaal gebruik van de multimediale mogelijkheden van jullie smartphones. Maar het draait niet alleen om jullie mobieltjes, ook jullie kruipen in boeiende rollen. Of je nu als speurder, zaakanalist of forensisch expert aan de slag gaat, jullie trotseren de uitdagingen van de speurtocht door Palermo en voltooien spannende extra opdrachten die bij jullie karakters passen en voor een gevarieerd spelplezier zorgen.

Het Moordspel in Palermo – Ontdek de geheimen van de stad

Terwijl jullie tijdens het moordspel in Palermo door de historische straten en pleinen zwerven, onthult de stad haar verborgen kant. Misschien leiden jullie onderzoeken wel naar de geheimzinnige gangen van de Kapucijner crypte of naar de barokke gevels van Quattro Canti. Elke plek vertelt zijn eigen verhaal en kan de sleutel zijn tot het oplossen van de zaak. Wees alert, combineer slim en werk samen als een team om de dader te pakken. Palermo rekent op jullie – zijn jullie in staat om de oproep te beantwoorden en de zaak op te lossen tijdens het moordspel in Palermo?

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Moordspel - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel Piazza Bellini
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.9 km
 Taal Taal Taal Taal Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 10 jaar
 Datum elke dag
 Beoordeling 4,5/5 (10)
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Palermo
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Palermo speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Palermo
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Palermo
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Palermo
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Palermo
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Palermo. Met de myCityHunt teamevenementen in Palermo hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Palermo maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Moordspel Palermo

Moordspel Palermo

In het moordspel Palermo los je met je team van rechercheurs een strafzaak op in Palermo. Koop nu kaartjes voor de misdaadrally!

Een onopgeloste moordzaak schudt Palermo door elkaar! Wie zit erachter? De politie staat voor een mysterie en vraagt om je hulp! Zoek moedige medestanders onder je vrienden en familie, start het moordspel Palermo op je smartphone en daar ga je! Samen speel je je een weg door de kronkelige steegjes en arresteert de misdaad in het moordspel in Palermo! Je mobiele telefoon fungeert als een universeel werktuig in deze moordmysterie: hij is je navigator en geeft je de laatste informatie over de zaak door middel van multimedia-inhoud. Tegelijkertijd los je er puzzel na puzzel op en zo kom je op het spoor van de dader. Waar wacht je nog op? Ga aan de slag en maak de stad weer veilig! Palermo rekent op je.

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Is er een moordspel of een moorddiner in Palermo?

In Palermo kun je deelnemen aan een moordspel - wanneer en met wie je wilt! Ons moordspel is geen klassiek moorddiner, waarbij je op een door de organisator vastgestelde datum een toneelstuk bijwoont met een meergangenmaaltijd. Bij de misdaadrally van myCityHunt neem je zelf de regie in handen! Je bepaalt de plaats, de dag en de tijd en gaat zelf op jacht naar de dader. Je smartphone is je gids door Palermo en geeft je tegelijk alle informatie en raadsels over de perfide moord.

Meer informatie over het moordspel vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/moordspel

Hoeveel kost een moordspel in Palermo?

Een klassiek moorddiner kost gewoonlijk tussen €50 en €100 per persoon. Bij het myCityHunt moordspel in Palermo koop je voor 12,99 € per persoon de kaartjes met een paar clicks in onze shop op https://www.mycityhunt.nl/tickets.

Op welke data kun je het moordspel spelen in Palermo?

Jij bepaalt op welke dag en hoe laat je zin hebt om het myCityHunt moordspel in Palermo te spelen! Koop gewoon een ticket op https://www.mycityhunt.nl/tickets, voer de ticketcode in de online browser van je smartphone in en ga aan de slag! Komt er iets tussen of koop je de kaartjes als cadeau? Geen probleem: je persoonlijke code voor de moordmysterie in Palermo is 6 maanden geldig.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum