TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Moordspel Nijmegen

4,5 (6)
slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Moordspel Nijmegen

6 Klanten hebben deze tour beoordeeld: 4.5 uit 5 sterren

Het moordspel in Nijmegen tovert het centrum van Nijmegen om tot het decor van een aangrijpend detectiveverhaal.

+ Meer - Minder

Een raadselachtige moordzaak houdt de eerbiedwaardige stad Nijmegen in zijn greep, en alleen een team van scherpzinnige speurneuzen kan dit mysterie ontrafelen – jullie zijn Nijmegens laatste hoop! Een vooraanstaande zakenman is het slachtoffer geworden van een gruwelijke misdaad, en de aanwijzingen lijken in het niets te verdwijnen. Hier is een fijne neus voor criminaliteit vereist. De politie rekent op jullie om deze duistere zaak op te helderen en de veiligheid in Nijmegen te herstellen. Bij het moordspel in Nijmegen nemen jullie de rol aan van echte misdaadonderzoekers – zijn jullie klaar voor deze uitdaging?

Het moordspel in Nijmegen – Spanning en teamwork

Wees gerust, bij het moordspel in Nijmegen gaan jullie niet alleen op pad door de kronkelige geschiedenis van de stad. Jullie vrienden en familie staan paraat, en samen vormen jullie een detective-eenheid die de misdadiger, die Nijmegen in zijn greep houdt, op het spoor komt. Jullie belangrijkste hulpmiddel is de smartphone, die jullie met behulp van GPS-navigatie naar historische plekken zoals de Valkhofburcht of de Sint-Stevenskerk leidt, plekken die wellicht iets met de misdaad te maken hebben. Op elke locatie lossen jullie pittige puzzels op en zo komen jullie stap voor stap dichter bij de oplossing van het mysterie. In tegenstelling tot een moorddiner in Nijmegen, zijn jullie actief betrokken bij de gebeurtenissen, genieten jullie van de buitenlucht en ontdekken jullie de stad vanuit een compleet nieuw perspectief.

Het moordspel in Nijmegen – Jullie interactieve speurtocht

Verbaas je over hoe de myCityHunt-app jullie smartphones omtovert tot ware detectivegereedschappen! Of het nu gaat om een videoverbinding met een getuige, het stiekem afluisteren van verdachten of het virtueel doorzoeken van geheime locaties – dit moordspel in Nijmegen maakt gebruik van alle multimediale mogelijkheden die jullie toestellen bieden. Maar het moordspel daagt ook jullie verborgen talenten uit! Jullie duiken in spannende rollen en trotseren de speurtocht door Nijmegen als criminoloog, casusanalist of forensisch expert. Op jullie mobieltjes ontvangen jullie uitdagende speciale opdrachten die bij jullie karakter passen en het begrip "diversiteit" een geheel nieuwe invulling geven.

Het moordspel in Nijmegen – Ontcijfer het geheim

Terwijl jullie door de historische straten van Nijmegen wandelen, worden jullie onderdeel van een verhaal dat zo spannend en meeslepend is, dat het elke misdaadserie naar de kroon steekt. Misschien leidt een gloeiend hete tip jullie naar de Waalbrug, waar jullie cruciaal bewijs vinden, of brengt een getuigenverklaring jullie naar het Kronenburgerpark, waar een essentieel stukje van de puzzel op jullie ligt te wachten. Elke aanwijzing die jullie ontcijferen, elke opdracht die jullie volbrengen, brengt jullie een stap dichter bij de dader. Blijf alert, combineer slim en laat je niet misleiden. Bij het moordspel in Nijmegen zijn jullie meer dan toeschouwers – jullie zijn de hoofdrolspelers in een echt misdaadmysterie. Durf de uitdaging aan te gaan, word een held en herstel de orde in de stad!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Moordspel - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel stadhuis
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.5 km
 Taal Taal Taal Taal Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 10 jaar
 Datum elke dag
 Beoordeling 4,5/5 (6)
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Nijmegen
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Nijmegen speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Nijmegen
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Nijmegen
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Nijmegen
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Nijmegen
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Nijmegen. Met de myCityHunt teamevenementen in Nijmegen hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Nijmegen maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Moordspel Nijmegen

Moordspel Nijmegen

In het moordspel Nijmegen los je met je team van rechercheurs een strafzaak op in Nijmegen. Koop nu kaartjes voor de misdaadrally!

Een onopgeloste moordzaak schudt Nijmegen door elkaar! Wie zit erachter? De politie staat voor een mysterie en vraagt om je hulp! Zoek moedige medestanders onder je vrienden en familie, start het moordspel Nijmegen op je smartphone en daar ga je! Samen speel je je een weg door de kronkelige steegjes en arresteert de misdaad in het moordspel in Nijmegen! Je mobiele telefoon fungeert als een universeel werktuig in deze moordmysterie: hij is je navigator en geeft je de laatste informatie over de zaak door middel van multimedia-inhoud. Tegelijkertijd los je er puzzel na puzzel op en zo kom je op het spoor van de dader. Waar wacht je nog op? Ga aan de slag en maak de stad weer veilig! Nijmegen rekent op je.

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Is er een moordspel of een moorddiner in Nijmegen?

In Nijmegen kun je deelnemen aan een moordspel - wanneer en met wie je wilt! Ons moordspel is geen klassiek moorddiner, waarbij je op een door de organisator vastgestelde datum een toneelstuk bijwoont met een meergangenmaaltijd. Bij de misdaadrally van myCityHunt neem je zelf de regie in handen! Je bepaalt de plaats, de dag en de tijd en gaat zelf op jacht naar de dader. Je smartphone is je gids door Nijmegen en geeft je tegelijk alle informatie en raadsels over de perfide moord.

Meer informatie over het moordspel vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/moordspel

Hoeveel kost een moordspel in Nijmegen?

Een klassiek moorddiner kost gewoonlijk tussen €50 en €100 per persoon. Bij het myCityHunt moordspel in Nijmegen koop je voor 12,99 € per persoon de kaartjes met een paar clicks in onze shop op https://www.mycityhunt.nl/tickets.

Op welke data kun je het moordspel spelen in Nijmegen?

Jij bepaalt op welke dag en hoe laat je zin hebt om het myCityHunt moordspel in Nijmegen te spelen! Koop gewoon een ticket op https://www.mycityhunt.nl/tickets, voer de ticketcode in de online browser van je smartphone in en ga aan de slag! Komt er iets tussen of koop je de kaartjes als cadeau? Geen probleem: je persoonlijke code voor de moordmysterie in Nijmegen is 6 maanden geldig.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum