TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Moordspel Neu-Isenburg

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Moordspel Neu-Isenburg

Het moordspel in Neu-Isenburg tovert het centrum van Neu-Isenburg om tot het decor van een aangrijpend detectiveverhaal.

+ Meer - Minder

In het pittoreske Neu-Isenburg hangt een zweem van mysterie nu een onopgeloste moord de rust verstoort. Een team van scherpzinnige amateurdetectives, beter bekend als jullie, staat op het punt om de zaak te kraken. Zijn jullie klaar om de straten van deze Hesse stad te doorkruisen en het geheim rond de dood van een vooraanstaande zakenman te ontrafelen? Laat zien dat jullie detectivevaardigheden van topniveau zijn en los het moordspel in Neu-Isenburg op.

Het moordspel in Neu-Isenburg – Jullie missie

Dit moordspel is geen solitaire aangelegenheid: vrienden en familie vormen samen een onverslaanbaar speurteam. Samen nemen jullie de taak op je om de dader te vinden die voor onrust zorgt in Neu-Isenburg. Gewapend met smartphones, die jullie via GPS naar belangrijke plekken zoals het Hugenoten- en Waldmuseum of de historische watertoren leiden, verzamelen jullie bewijzen en ontrafelen jullie ingewikkelde puzzels. Dit is geen moorddiner waarbij je aan tafel blijft zitten; nee, jullie zijn actief in de stad en ontdekken de bezienswaardigheden op een geheel nieuwe en spannende manier.

Het moordspel in Neu-Isenburg – Jullie inzet is cruciaal

Tijdens dit interactieve moordspel transformeren jullie smartphones in geavanceerde onderzoeksgereedschappen. Of jullie nu virtueel met getuigen praten of in het geheim gesprekken afluisteren, de technologie staat aan jullie kant. Maar het draait niet alleen om technische snufjes; jullie persoonlijke vaardigheden zijn minstens zo belangrijk. In het moordspel in Neu-Isenburg nemen jullie verschillende rollen aan, van rechercheurs tot forensisch analisten. Elke rol brengt unieke taken met zich mee die jullie via jullie mobieltjes krijgen en die jullie voor steeds nieuwe en spannende uitdagingen stellen.

Het moordspel in Neu-Isenburg – Ontdek de stad opnieuw

Terwijl jullie het moordspel spelen en Neu-Isenburg verkennen, komen jullie niet alleen dichter bij de oplossing van de zaak, maar ontdekken jullie ook de verborgen juweeltjes van de stad. Misschien leidt jullie onderzoek wel naar het stadspark, waar achter elke struik aanwijzingen verscholen kunnen liggen, of moeten jullie bij het historische gemeentehuis een cruciaal bewijsstuk vinden. Blijf alert, combineer slim en zet jullie detective instincten in om de zaak op te lossen en Neu-Isenburg weer veilig te maken voor haar inwoners. Durven jullie deze uitdaging aan te gaan en de waarheid aan het licht te brengen?

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Moordspel - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel marktplaats
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.5 km
 Taal Taal Taal Taal Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 10 jaar
 Datum elke dag
 Beoordeling 5,0/5 (4)
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Neu-Isenburg
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Neu-Isenburg speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Neu-Isenburg
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Neu-Isenburg
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Neu-Isenburg
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Neu-Isenburg
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Neu-Isenburg. Met de myCityHunt teamevenementen in Neu-Isenburg hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Neu-Isenburg maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Moordspel Neu-Isenburg

Moordspel Neu-Isenburg

In het moordspel Neu-Isenburg los je met je team van rechercheurs een strafzaak op in Neu-Isenburg. Koop nu kaartjes voor de misdaadrally!

Een onopgeloste moordzaak schudt Neu-Isenburg door elkaar! Wie zit erachter? De politie staat voor een mysterie en vraagt om je hulp! Zoek moedige medestanders onder je vrienden en familie, start het moordspel Neu-Isenburg op je smartphone en daar ga je! Samen speel je je een weg door de kronkelige steegjes en arresteert de misdaad in het moordspel in Neu-Isenburg! Je mobiele telefoon fungeert als een universeel werktuig in deze moordmysterie: hij is je navigator en geeft je de laatste informatie over de zaak door middel van multimedia-inhoud. Tegelijkertijd los je er puzzel na puzzel op en zo kom je op het spoor van de dader. Waar wacht je nog op? Ga aan de slag en maak de stad weer veilig! Neu-Isenburg rekent op je.

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Is er een moordspel of een moorddiner in Neu-Isenburg?

In Neu-Isenburg kun je deelnemen aan een moordspel - wanneer en met wie je wilt! Ons moordspel is geen klassiek moorddiner, waarbij je op een door de organisator vastgestelde datum een toneelstuk bijwoont met een meergangenmaaltijd. Bij de misdaadrally van myCityHunt neem je zelf de regie in handen! Je bepaalt de plaats, de dag en de tijd en gaat zelf op jacht naar de dader. Je smartphone is je gids door Neu-Isenburg en geeft je tegelijk alle informatie en raadsels over de perfide moord.

Meer informatie over het moordspel vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/moordspel

Hoeveel kost een moordspel in Neu-Isenburg?

Een klassiek moorddiner kost gewoonlijk tussen €50 en €100 per persoon. Bij het myCityHunt moordspel in Neu-Isenburg koop je voor 12,99 € per persoon de kaartjes met een paar clicks in onze shop op https://www.mycityhunt.nl/tickets.

Op welke data kun je het moordspel spelen in Neu-Isenburg?

Jij bepaalt op welke dag en hoe laat je zin hebt om het myCityHunt moordspel in Neu-Isenburg te spelen! Koop gewoon een ticket op https://www.mycityhunt.nl/tickets, voer de ticketcode in de online browser van je smartphone in en ga aan de slag! Komt er iets tussen of koop je de kaartjes als cadeau? Geen probleem: je persoonlijke code voor de moordmysterie in Neu-Isenburg is 6 maanden geldig.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum